Jump to content

Неписменост, недостатак стила, непристојност у писаном и говорном језику

Guest Светлана

Препоручена порука

Зна ли неко шта значи глагол закасати?

ne pitaj... zakasao sam  319.gif

Ееее, Моцарте да си једини па да се  0102_laugh, али ниси има нас још...

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

А шта је ччкољ?

Ч'ЧКОЉ =  онај што те дира стално нешто , не може да буде миран ... (чачка се ...)

Тачно, него да те питам ја тебе нешто улични joooj, одакле си ти?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ај ми објасните плиссссссссссс  osamucen

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Бих радо, али је свака ријеЧ приЧа за себе. Чест је то проблем и за оне који су живјели у околини Сарајева, углавном су користили Ћ гдје стигну. Поента је да треба да запамтиш гдје се које слово користи. Ја колико знам не постоји никакво правило. Покушај по звуЧности да одредиш. Изговориш, па видиш шта ти правилније звуЧи. ИспоЧетка је тешко, али навиЋи Ћеш се.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ČETIRI ČAVKE

četiri čavke na čunku čuče

čuče čuče čavke četiri

čavke čuče čuče čavke

na čunku čuče četiri čavke

ustoka huče a čavke čuče

i čuče čuče čuče čuče

četiri jeze četiri stravke

na čunku čuče čavke

četiri četiri četiri četiri

čavke čavke čavke čavke

tu čuče još od juče

dok čaktar čamotno guče

bez piska i bez javke

čuče četiri čavke

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Četiri čovjeka pričaju. Jedan čovjek reče: Jučer sam čitao čitanku jednog dječaka. Ima jedna priča o učiteljici u Njemačkoj. Ona uči učenike da pričaju njemački jezik. Učiteljica im je pričala priču o djevojčici koja voli čavke. Djevojčica ima četrdeset čavki. Zna čak pričati čavčiji jezik. Učiteljica je molila djevojčicu da je nauči nekoliko riječi čavčijeg jezika. Djevojčica je pitala čavke. Odmah su čavke začavrljale u sav glas.- ča-ča-ča-ča. To je na čavčijem jeziku značilo da-da-da-da. Učiteljica je morala začepiti uši. Svaki dan su tako učiteljica, djevojčica i čavke učili. Danas jedino one u Njemačkoj pričaju čavčijim jezikom.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...