w.a.mozart Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ista firma, amoretti, izbacila je na tržište i ovaj posni keks. Probao sam i dopao mi se a super je što ga nisu našpricali šećerom već je onako prosečne slatkoće, mnogo manje sladak od svih posnih keksića na tržištu dvabu, obi-wan, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 @@w.a.mozart, Паметни људи... тако и треба да се ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 па какав је то кекс ако није сладак..... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Gde ima u Beogradu da se kupi ovaj krem? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Gde ima u Beogradu da se kupi ovaj krem? Пише на сајту да раде доставу, бесплатну. Ваљда по читавој Србији? http://www.amoretti.rs/vesti.php?id=27 МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Aha,mislio sam da je to opcija na veliko. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Па сигурно има у БГ да се нађе, неко ће већ написати. Ја сам ово ставио више за остале, јер сигурно нема свуда да се нађе. Може да се наручи 1 килограм AMORETTI POSNI KREM 1 kg 490 din/kg МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Hvala,super je sto mogu onda i manje kolicine da se naruce. U Beogradu ja iskreno nisam video,doduse nisam nesto ni preterano trazio,ali zapazio bih sigurno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Hvala,super je sto mogu onda i manje kolicine da se naruce. U Beogradu ja iskreno nisam video,doduse nisam nesto ni preterano trazio,ali zapazio bih sigurno. Потражи по био-шпајзима. Ако ли и нема сад, пред Божићни пост ће га засигурно бити МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 AMORETTI POSNI KREM 1 kg 490 din/kg Kod nas je cena 390-410 din/kg... verovatno je ova razlika trosak dostave... :.mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/18028-%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC/ evo teme pa molim admine da spoje... inače, imam rodjaka u vranju koji je išo direktno u fabriku da mu pune u njegovo bure... šalim se za bure al stvarno-poneseš posudu i cena je neka ludačka tipa 50 din kilogram.... ludilo p.s. firma koja ga pravi je iz vranja e stvarno smo mi neki ljudi Bog stvori izvor a mi napravimo česmu Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Моја жена је данас донела, не знам одакле и где је набавила, овај крем. Морам да признам да лепши крем нисам јео. Још ми се посебно допада што нема конзерванса и вештачке боје. Ако сте пробали или намеравате, јавите како вам се допада. Pre 7 dana sam bila u Kragujevcu, i u prodavnici na kasi, kasirka mi je ponudila da probam.Kupila sam, i probala.Odusevljena sam ukusom. Super, kad se neko setio i to da napravi. Лидија Миленковић and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Pre 7 dana sam bila u Kragujevcu, i u prodavnici na kasi, kasirka mi je ponudila da probam.Kupila sam, i probala.Odusevljena sam ukusom. Super, kad se neko setio i to da napravi. Бил рекла де у Крагујевцу, пошто бих и ја да пробам? YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 @@ RYLAH, Имаш у "Трнави", и то пар врста. Куповала ја. obi-wan, RYLAH and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука