Jump to content

"U zemlji krvi i meda"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Andja bolje da pravi kolacice i neke pite za decicu i Bred Pita, pazi koje ime ahahha Hleb Pituljica :lol: i ona da jede hlebchitje vidi kaka je koscata ba leleeeeeeeeee, Bred bolje da prestane pit pa nek se malo potrudi oko zene mislim stvarno treba neko da mu kaze :) mislim mogu i ja lako dodjem do tih VIP, al ja sad pijem vince tako da Vi aj Pij! pivo znam znam tako rano a pijem, i ja bi vise volo da pijem koktel na Havajima- Honolulu- Trinidad & Tobaco, al ne smem sad tamo jer oce tsunami da mi razblazi cugu i ugasi pljugu 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sad smo riješili i tu zagonetku otkuda je Angelina Jolie

tako dobro obeznamena sa češkom nacionalnom simbolikom

koju je upotrebila kao paralelu za naziv svog filma o BiH:

"U zemlji krvi i meda"

Uživatel Slovjan přidal komentář:

jeste li znali, da je Angelina Jolie dijelom Slavenskoga roda?

Voytka (slovački Vojtka) je prezime njenog đeda..

i dolazio je iz Slovačkog grada Košice...pozdrav svima

(jedan od komentara pod videom)

Angelina Jolie govori na bosanskom jeziku

Pred gala projekciju filma "U zemlji krvi i meda", Sarajevo, 14.02.2012.

Naziv videa donosim u nezmjenjenom obliku kakav je

na You Tube jer tog se pravila dosljedno držim pri preuzimanju.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ево, ако могу ја да нешто крајње субјективно додам: не пада ми на памет да трошим време гледајући мрачне холивудске небулозе!

Радије ћу да читам постове! aman

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Zato takve propagandne filmove gledas na jednom visem filozofskom nivou.Citas ih izmedju redova. Daleko je to od zabave i opustanja.

Postoji neki razlog zasto su opet udarili po nama.Mozda nam se nesto crno opet sprema pa da nas na vreme ocrne i satanizuju da im se pucanstvo ne buni mnogo.

Подели на овим сајтовима

Мени је тешко гледати због не баш доброг енглеског који говоре глумци. Мислио сам да ће бити на "бошњачком" језику.

И једна од првих сцена, кад главна глумица излази па се поздравља са овом сестром, шта ли је: Love you! Требали су рећи редитељки да тога није било код нас :D

Подели на овим сајтовима

Budalastina od filma, i to ne kazem sa nacionalnog aspekta, film je zaista glup <_< <_< <_<

e, to sam baš i ja htela da napišem. Izostaviću nacionalni aspekt, i da posmatramo film vanvremenski- kao priču tamo negde daleko gde se to nekada dogodilo...film je loš. Bez ikakvog obrazovanja vezanog za svet filma, mogu da tvrdim da je jako loše odrađen. A sa nacionalnog aspekta, film vređa.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ако је филм увредљив, тим пре не завређује да се на њега троши време, нити да му се уопште придаје значај. Нек служи на част ауторима и учесницима.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Ali kraj, taj uzasan kraj, bolno uvredljiv, jadan i bedan, pa ne znam koliko para da mi treba, da li bih mogla tako providno da se prodam <_< <_< <_< <_< <_< <_< !!!

I'M DANIJEL VUKICEVIC, AND I'M A WAR CRIMINAL!!!!

Daaaaaaaaaaaaaj, molim te, taj pateticni vrisak Srbina koji ima dusu i priznaje da je RATNI ZLOCINAC... <_< <_< <_< <_< <_<

Sto bi rekla Ciganka iz vica: POVRAČAČU <_< <_< <_< <_<

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...