ВИЛМА Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Pa u slucaju sirotinje izgleda da je takva praksa, a u slucaju dvostrukih ubica u bekstvu ministar urucuje pasose. Са тим заиста никакве везе нема Центар за социјални рад, а ти си малициозан за медаљу... Шта те то толико једи ? Имаш неких приватних проблема ? Хоћеш ли овде да ТРАНСПАРЕНТНО разговарамо ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Znaci da ova porodica govori istinu8 i da su im pokusali oduzeti decu jer su sirotinja i nemaju za krov? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Znaci da ova porodica govori istinu8 i da su im pokusali oduzeti decu jer su sirotinja i nemaju za krov? Ма да, просто обожавамо да одузимамо децу и да јуримо после где да их сместимо Наслађујемо се тиме, а и зарадимо добру лову кад после ту децу продамо у бело робље или их продамо неким добростојећим усвојитељима, за подебео мито wc joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Са тим заиста никакве везе нема Центар за социјални рад, а ти си малициозан за медаљу... Шта те то толико једи ? Имаш неких приватних проблема ? Хоћеш ли овде да ТРАНСПАРЕНТНО разговарамо ? Nisam maliciozan vec imamo drzavu koja salje ministra preko bare da se fotografise sa pasosem dvostrukog ubice u bekstvu a nema para da pomogne porodici sa petoro deca i hoce zbog siromastva da im oduzme tu decui. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Nisam maliciozan vec imamo drzavu koja salje ministra preko bare da se fotografise sa pasosem dvostrukog ubice u bekstvu a nema para da pomogne porodici sa petoro deca i hoce zbog siromastva da im oduzme tu decui. Видиш, а шта имамо ми са издавањем пасоша криминалцима ? Погрешном Министарству се обраћаш. Малициозан си до сржи, а рекла бих да си на некога другог бесан, али да ти лакше да се овде мало истресаш. КАжем, ајмо ТРАНСПАРЕНТНО да разговарамо о твојим личним проблемима овде, пош'то се залажеш за транспарентност. Да видимо где је корен те твоје малициозности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Видиш, а шта имамо ми са издавањем пасоша криминалцима ? Погрешном Министарству се обраћаш. Малициозан си до сржи, а рекла бих да си на некога другог бесан, али да ти лакше да се овде мало истресаш. КАжем, ајмо ТРАНСПАРЕНТНО да разговарамо о твојим личним проблемима овде, пош'то се залажеш за транспарентност. Да видимо где је корен те твоје малициозности. Ja sada pisem o drzavi, ne da sada socijalno tu ne radi kako valja vec da je drzava nakrivo nasadjena. A sto se tice mene, izlozen sam konstantnom zlostavljanju od strane zene i dece. Kriju mi daljinac, deca mi se penju na glavu, teraju me da crtam i jos puno toga. Дејан1, Andre Williams, poelbuster and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Добро је да је такво насиље у питању, само ћемо их упозорити, али, имаћемо вас на оку, пазите шта радите. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Još pre godinu dana stigla je prijava iz šire lokalne zajednice da u ovoj porodici ne funkcioniše na najbolji način Jos samo da nam objasne sta to ne funkcionise osim sto su siromasni a ne ovako da koriste nemusti jezik. Баш то, па колико породица не функционише на најбољи начин? И шта је то уствари најбољи начин? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Да ли је нормално да држава одузима децу од сиротиње због сиротиње, или је нормално да их финансијски помогне? И шта ту може бити толико хитно када их посматрају годину дана уназад? Зар за тих годину дана нису могли да саставе писани Закључак о привременом измештању? poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Па,види,Ратко, заиста не могу да коментаришем овај конкретан случај кад не знам о чему се заиста ради, немам увид у предмет, а могу само да нагађам зашто им је дат рок од годину дана да се коригују и зашто деца раније нису измештена. Додуше, ми ни сад не знамо да ли су та деца још код родитеља или не. Деца се привремено склањају из сиромашних породица ако су на рубу голе егзистенције, ако су неухрањена, боса,гола, запуштена хигијенски и здравствено. Не због крова који прокишњава. Заиста не могу да коментаришем овај случај кад не знам околности. Ја вам овде објашњавам какве су процедуре и законски прописи, али не могу да коментаришем нешто у шта немам увид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Да ли је нормално да држава одузима децу од сиротиње због сиротиње, или је нормално да их финансијски помогне? То мораш да питаш државу, која је прописала ко све и под којим условима може да добије новчану помоћ од државе. Ми у Центру само спроводимо одлуке које веће инстанце од нас доносе. Опет погрешна адреса - Центар само по строго одређеним критеријумима одређује ко испуњава право да му се материјално помогне. Ако се добро сећам, ова породица је добила у неколико наврата једнократну помоћ. Очигледно да материјални моменат уопште није пресудан у овом случају, већ се вероватно ради о грубом занемаривању или злостављању деце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 То мораш да питаш државу, која је прописала ко све и под којим условима може да добије новчану помоћ од државе. Ми у Центру само спроводимо одлуке које веће инстанце од нас доносе. Опет погрешна адреса - Центар само по строго одређеним критеријумима одређује ко испуњава право да му се материјално помогне. Ако се добро сећам, ова породица је добила у неколико наврата једнократну помоћ. Очигледно да материјални моменат уопште није пресудан у овом случају, већ се вероватно ради о грубом занемаривању или злостављању деце. Добро. Али исти тај Центар треба да узима у обзир и услове које одређује држава и конкретан случај, да би донео исправну одлуку, јер су понајмање ти људи и та деца криви ако држава у нечему греши. Већ сам писао раније, и сматрам да је прочитано, да је сасвим друга ствар ако је злостављање у питању, или, сада додајем, и занемаривање. И даље је велики знак питања на овом случају. Можда родитељи нешто крију, а можда и социјално у нечему греши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Када је у питању хитно и неодложно измештање деце из породице, доноси се такозвани Закључак о привременом измештању из породице, који се може донеси и усмено, због хитности реаговања, а накнадно у року од 24 сата се доноси и писани Закључак о привременом измештању. Значи,да, може. Има логике, само, у овом случају, управо запослени у Центру су навели да већ годину дана прате ситуацију у овој породици? Можда се не односи на овај случај и у питању је неки пропуст? Едит: видим да је већ питано исто, па је одговор одозго сасвим адекватан. Дакле, настављамо да градимо претпоставке у оба смера? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Зорка Јеремић, директор Центра за социјални рад у Ваљеву дала је објашњење за ситуацију породице Трифуновић, нагласивши да је реаговање у случају породице – не из разлога који је наведен (неадекватни услови становања) већ је разлог сасвим другачије природе. Наиме, већ годину дана стручни тим Центра прати ову породицу… и већ су се стекли услови да реагују на начин како су најавили породици. Katarinche detektiv Inc. :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Katarinche detektiv Inc. :lol: Rekoh ja :lol: :lol: :lol: ccvige http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука