Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Slusaj Olimpe sine teta Katarinu da ne dobijes po guzi Mi tetke smo zakon :P! http://tetka.rs/wp-content/uploads/2011/10/tetka.jpg http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Значи доста сте старији од мене.. .smesko. Можда сам другачији, али мени је боље (не) имати пријатеља(правог) него имати 100 лажних, који ти никада неће требати, а којима ћеш убек затебати. Имао бих доста да кажем на ову тему, али ми се не да писати. Морао би доста тога да кажем,а да не изузмем ни један детаљ, јер би изгубило смисао. Поздрав Катарини и осталом друштву на форуму.. .smesko. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Значи доста сте старији од мене.. .smesko. Можда сам другачији, али мени је боље (не) имати пријатеља(правог) него имати 100 лажних, који ти никада неће требати, а којима ћеш убек затебати. Имао бих доста да кажем на ову тему, али ми се не да писати. Морао би доста тога да кажем,а да не изузмем ни један детаљ, јер би изгубило смисао. Поздрав Катарини и осталом друштву на форуму.. .smesko. Sine, ne nalazi se pravo prijateljstvo na svakom koraku , nikad i nije bilo tako . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ја нисам рекао да се лако налази, само да још увек нисам нашао.. И молим те, ако можеш да ме не зовеш Сином? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ја нисам рекао да се лако налази, само да још увек нисам нашао.. И молим те, ако можеш да ме не зовеш Сином? Imas ceo zivot ispred sebe . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ја нисам рекао да се лако налази, само да још увек нисам нашао.. И молим те, ако можеш да ме не зовеш Сином? U pravu si BRATE Олимп је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Sine, ne nalazi se pravo prijateljstvo na svakom koraku , nikad i nije bilo tako . Sta ti je materinski instinkt drlove Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ја нисам рекао да се лако налази, само да још увек нисам нашао.. И молим те, ако можеш да ме не зовеш Сином? Olimpije sine to iz miloste tako Katarinche Олимп and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Sta ti je materinski instinkt Nisam mama, ali jesam tetka bliss jeeee drlove :D . Imamo decaka, dodinu i po . Apis, Ignjatije, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Nisam mama, ali jesam tetka bliss jeeee .gif' class='bbc_emoticon' alt='drlove' /> :D . Imamo decaka, dodinu i po . Bices i mama dace Bog Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Bices i mama dace Bog Nadam se i tom blagoslovu . Ignjatije and Apis је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Значи ја ћу ти до тада бити син? greengrin "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Значи ја ћу ти до тада бити син? greengrin Neces, ne brini, vidim da si se odrekao te funkcije :D , a nije Nata (ja) napadna :D . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Е супер... gringrin gringrin gringrin "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Procitao sam tekst. Objasni mi teoloski da li postoji bilo kakva slicnost izmedju filozofije Velikog praska, abiogeneze, evolucije sa Bozijim stvaranjem. Ako postoji daj neka objasnjenja i objasni kako to utice i kako ce u buducnosti uticati na religiju. Procitao jesi ali ukapirao uopste nisit, procitaj jos jednom Ozbiljno ti kazem bez zezanja. Ne postoji slicnost a najpre zato sto NE POSTOJI nikakva filozofija velikog praska. Postoji teorija unutar fizike koja se time bavi ali od toga se ne moze napraviti nikakav ni pogled na svet ni filozofija. A sto se sama teorije tice ona tek ne moze ni na koji nacin ugrozi teoloske istine iskazane u Pismu i predanju. Naprosto govore o razlicitim stvarima. Istina je da Biblija nije naucni udzbenik, ali neki nagovestaji su nam dati. Za univerzum : "U pocetku STVORI Bog " , za zivi svet " po vrstama svojim " , za coveka je receno da je stvoren posebno. Vec sam razjasnio koliko je ovo pogresno sto ti tako interpretiras. Kad kaze STVORI to ne implicira ni jedan od bezbroj mogucih nacina kako je on to mogao da uradi tako da samim tim nema sanse da mozes da iskljucis evoluciju jer sa same te teoloske pozicije TE moze biti odogovor na kako je stvorio. A u Pismu pise samo Ko je stvorio. A to po vrstama nije odgvoro na pitanje kako!!! Nego kakvo je to nesto sto je stvoreno!!!! Takodje mozemo da znamo da je stvaranje obavljano u sest etapa. Takodje je sadasnje moderno verovanje proreceno : " Gde je obećanje dolaska njegovog? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja. Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila od pre i zemlja iz vode i usred vode Božijom reči. Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe. Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, ljubazni, da je jedan dan pred Gospodom kao hiljadu godina, i hiljadu godina kao jedan dan." Nisam protestantski bukvalista ali verujem da ovo sto sam citirao nije napisano slucajno jer je Biblija i prorocka knjiga koja je nastala delovanjem Duha Svetog. Bilo bi cudno da se nisu pojavili rugaci i oni koji sumnjaju u Bozije stvaranje. Opet teski non sequitur. Nista iz ovoga ne sledi sto bi protivrecilo mojoj tezi da nema nikakvih teoloskih prepreka da hriscanin prihvati TE i VP. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука