Jump to content

I zemlja koja će blokirati kandidaturu Srbije za EU je...

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Што је најгрђе, највећи противници ЕУ тврде да треба приватизовати реку, па да Дина плаћа дозволу власнику реке.

Проблем је што нико од њих не схвата шта је алтернатива чему. Као и многи на овим темама.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

То једноставно није тачно да се односи на круг од 20км. Знам зато што живим у таквом једном граду који је свако јутро пун румуна. Наиме, ради се о томе да су наше цигаре и наш алкохол између 150-200% јефтинији него у Румунији. Људи из Темишвара, Лугоша, Решице, Молдове-Нове чак и из Букерешта наврате барем једном у недељу дана да се изпазаре. Флаша киселе воде је око 100 динара, плате су за нијансу веће него у Србији али је стандарт одприлике исти чак и гори у појединим деловима румуније. За становнике Трансилваније рецимо, они иду у Мађарску да пазаре, за ове из Влашке низије пола долази у Србију пола у Буграску. Ако сте већ приметили, од данас су већ неке цене скочиле код нас, али томе неће бити краја. По трпљењу, Србија и њени становници су 100% први... нажалост.

Манолис, могу да потврдим да Румуни стварно надиру у свакодневну набавку, на примеру Беле Цркве (где имам родбину, па и они кажу како је пијаца знатно поскупела последњих година). Има ту и шверца, обичан народ се сналази како уме...

Ипак, и даље мислим да је кључ такве политике могућност да и они најзад буду силни према некоме: па ко би пропустио такву могућност?! Али, изгледа да им је неко намигнуо да не затежу ствар...

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Juris,procitaj ovu knjigu http://www.4shared.c...ljiva_ruka.html jes da je malo starija ali je jako korisna.

Бог или власт - све ми је јасно. Класична америчка прича слобода - апсолутни капитализам бла бла бла и онда цитира неког ко се залаже за апсолутни капитализам а тренутно је капитализам најјачи у УСА и онда ми прича о завери капиталиста.

Например да ти мало више провераваш оно што читаш па где се каже декларација независности.. се позива на творца неки лидери тражи да се религија одвоји од власти бла бла бла.. да знаш м,ало уставне историје знао би да је амерички устав УПРАВО ТАЈ први устав америке са њеним стварањем који је ОДВОЈИО бога и политику а не поједини политичари.

Други детектор:

Ukoliko se ovo razdvajanje učini, ljudima će upravljati tirani,

Ма важи. И шта уопште ддаље да читам наспрам једног овако смешног аргумента??

Где га историја доказује. И иначе он прича за америку за протестанте, немој ми сад ту причу МОЈЕ ПРАВОСЛАВЉЕ је другчије. Није пуно нису ни наши владари били далеко од тирана и диктатора.

А овакво размишљање је и оправо оно што је опасно. Амерички лидер каже БОГ БЛАГОСЛОВИО ВАС И АМЕРИКУ и онда је ок јер је он хришћанин и верује у бога па је самим тим и исправан јер верује у бога. Класичне америчке будалаштине.

Најјаче да ми је религија гарант добре власти... смешно... гарант добре власти је дубоко скептичан народ који преиспитује своје политичаре разуме шта се дешава и тражи праве ствари. Суди по аргументима и рацију а не по емоцијама, симаптизирању и по томе дал неко верује у бога или не.

И на ОВО ме тераш да губим време?

Подели на овим сајтовима

Манолис, могу да потврдим да Румуни стварно надиру у свакодневну набавку, на примеру Беле Цркве (где имам родбину, па и они кажу како је пијаца знатно поскупела последњих година). Има ту и шверца, обичан народ се сналази како уме...

Ипак, и даље мислим да је кључ такве политике могућност да и они најзад буду силни према некоме: па ко би пропустио такву могућност?! Али, изгледа да им је неко намигнуо да не затежу ствар...

У односу на Београд, Бела Црква је заиста јефтинија у сваком погледу. Такође исто важи и за Вршац. Наиме, можете од данас бележити за колико ће све поскупети ове године. Томе неће бити краја верујте ми. Исти је проблем са Румунијом био када је ушла у ЕУ. Изгледа да ће се румуни у скоријој будућности морати преоријентисати на неко друго тржиште, само не знам на које?

Подели на овим сајтовима

Пошто је књига препуна БУДАЛАШТИНА морам још неке ствари да коемнтаришем.

vladavina Boga- teokratija, апослутни идиотлук ТЕОКРАТИЈА је владавина ЦРКВЕ која прича да представља бога. Као што смо видели више пута од чега верници беже ЦРКВА НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ бога самим тим не може да има права да ВЛАДА над људима који не верују у оно што она тврди.

kada vlada većina- demokratija. ово је само ДЕЛИМИЧНо тачно и у демократији влада мањина, само у демократију ту мањину грађани мог уда бирају и изборима СМЕНЕ. Петар Лукић један од најбољих српских теоретичара је назвао демократију нјаблажом формом аутократије и формом аутократије са највећом повезаношћу са грађанством.

Čovek nema uticaja na pitanje želi li Bog da stvori teokratski oblik vlasti. To je Božja volja. Bog

će stvoriti teokratiju ili neće, zavisno od njegove volje.

Дакле по његовој логици ислам је права религија јер теократија једино постоји у исламским земљама.

Не скуларним јелте..

Ма овај лик је пун глупости .... :)))

Узми провери мало његове изворе и мало онога што пише и све ће ти буде јасно... нема шта ја да ти причам :)) ако очеш... ако нећеш.... настави да верујеш :)

Подели на овим сајтовима

И ми смо силни...http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=01&nav_category=640&nav_id=586881

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

И ми смо силни...http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=01&nav_category=640&nav_id=586881

Па где ће сада поједини играчи Звезде и Партизана да потраже уточиште??? :)

Предизборна смејурија...

Подели на овим сајтовима

Па где ће сада поједини играчи Звезде и Партизана да потраже уточиште??? :)

Предизборна смејурија...

Будале, а Јеремић је архибудала. Малтретирају Африканце и Јужноамериканце зато што су признали Косово. Што не протерају америчког и немачког амбасадора. (Не мислим да било кога треба да протерају, него само кажем, ако им је већ до јуначења. Онај монструм Милошевић је бар био доследан идиот, па се ку***o са Цимерманом својевремено.)

Подели на овим сајтовима

Будале, а Јеремић је архибудала. Малтретирају Африканце и Јужноамериканце зато што су признали Косово. Што не протерају америчког и немачког амбасадора. (Не мислим да било кога треба да протерају, него само кажем, ако им је већ до јуначења. Онај монструм Милошевић је бар био доследан идиот, па се ку***o са Цимерманом својевремено.)

Да, јутрос видех вест.

Дакле, немамо шта да замеримо Румунији, кад смо исти, вероватно и гори.

Слажем се Ивице. Мислим да не треба никога нужно да протерамо, али треба да реагујемо, да нешто кажемо, уложимо протест, тражимо званично објашњење итд. Да некако покажемо мрвицу државног достојанства. Него ћутимо, да не таласамо. Па се онда између себе гложимо и нападамо. А они баш то и хоће, само провоцирају...

Али како бисмо уопште нешто и могли кад овом земљом управљају стране амбасаде и стране политике!?

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Или кад повуку наше амбасадоре из земље која је признала Косово па их касније врате. Исто недоследност, бесмислен потез. Или га немој повлачити или враћати касније. Брука.

Подели на овим сајтовима

Да.

Ти то тврдиш и организујеш живот и политичко поверење на основу чега? Зато је вера опасна(не религијске природе него овако генерално вера у нешто слепо). Ти верујеш у неке ствари које си прочитао, например верујеш да је 911 торањ срушен од стране америке и сличне ствари.

И исто тако причаш да бирам плаву пилулу или црвену као ти си морфус и имаш неко знање? Е оћеш ја нешто да ти кажем? Баци обе пилуле и боље посматрај свет око себе.

Ко је коме шта отео? Ајде објасни ми? Коме су банкари еу шта отели?

И треба да ти пишу казну ако пецаш а немаш дозовлу. Шта би ти да мож да пецаш шта оћеш, де оћеш кад оћеш?

dobar ti taj model kornjo-komunikatora, shljaka konstantno unatoc klimatskim uslovima na Marsu :lol:

a kolko vidim na avataru mi nije morfus neg' optimus :D

PS: to za toranj 911 sam znao cim sam vido direktni prenos na tv, e sad sto neko ne konta ni kad se napismeno objasni to je vec njegov problem

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

PPS: jel ti nisam vec rekao da se ostavis komentara o pecanju i upravljanju vodama jer ne poznajes materiju, tu skripte ne pomazu ;)

a jedino sto je dobro u EU jeste upravo kako je reseno to pitanje, to je jedna od stvari koje valja uzeti u razmatranje :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

PS: to za toranj 911 sam znao cim sam vido direktni prenos na tv, e sad sto neko ne konta ni kad se napismeno objasni to je vec njegov problem

Kaда те слажу па ти ко по обичају прећуте информацију да је челик омекшао јер на температури којој је горела ватра унутра челик губи своју снагу..... онда лако поверујеш у све. Челик се није отопио... па и није. Ал је омекшао довољно да не може више да држи тежину коју је носио.

Е то што неко тврди да је отворен а види само оно што жели да види.... то ни написмено објашњење не може да помогне.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...