Jump to content

I zemlja koja će blokirati kandidaturu Srbije za EU je...

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Nemačka?

Jok...

Francuska?

A-a....

Tačan odgovor je....

Rumunija će blokirati kanidaturu?

Izvor: Danas

Beograd -- Rumunija je rešena da spreči Srbiju da dobije status kandidata ukoliko se hitno ne preduzmu konkretne mere za poboljšanje položaja vlaške manjine, saznaje Danas

13606581834f469a88ce9cb940716021_368x189.jpg

Rumunski parlament (foto: sxc.hu)

Najviši srpski zvaničnici dobili su ovu vest diplomatskim kanalima iz Bukurešta koji minut pred dolazak šefa nemačke diplomatije Gida Vestervelea u Beograd, piše list "Danas".

„Rumuni su najavili blokadu kandidature zbog vlaškog pitanja. To je bacilo debelu senku pred ionako vrlo teške razgovore s Vesterveleom o statusu kandidata“, rekli su sagovornici lista "Danas", najavljujući da će odmah stupiti u intenzivnu komunikaciju s inače prijateljski nastrojenom Rumunijom, jednom od pet članica EU koje nisu priznale nezavisnost Kosova.

Izvor

Dakle, ovo stvarno postaje više smešno kako se svi zaj.....ju sa nama! buuuuuuu

Подели на овим сајтовима

Ако успеју у блокади ја сам им захвалан.

Али немојте се варати да ће Румунија блокирати, то ће урадити Немачка посредством можда Румуније. Румуни су у габоли до гуше и вероватно им је нешто обећано за тај формални чин блокаде.

Подели на овим сајтовима

Ако успеју у блокади ја сам им захвалан.

Али немојте се варати да ће Румунија блокирати, то ће урадити Немачка посредством можда Румуније. Румуни су у габоли до гуше и вероватно им је нешто обећано за тај формални чин блокаде.

Pa upravo to $to vest i prenosi.. dakle "Vla$ka manjina u Srbiji" t.j Lobiranje za istu..

Nije to prvi put... pominjali smo to negde na temi o vla$koj crkvi na tlu SPC...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Нажалост,показује се да је ЕУ лош пројекат.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Kako za koga... onima kojima trebaju nova trzista bez carina ide dobro ..."novim trzistima" losije ....

Није тачно. Новим тржиштима ће свакако бити боље. То је чињеница економског закона. Конкуренција побољшава тржиште и подиже раст. То је факат, сад што ти то из нбеких идеолошких разлога нећеш да прихватиш....то је сасвим твој проблем одвајања од реалне слике.

Ко о чему Жељко о европи у којој живи и у којо му је јако лоше са станом од 70 квадрата и о економији у коју се баш и не разуме.

Ал зна да је Еу против Србије и да је то лоше за Србију и зна шта је добро за Србију. :)

А за Србију је најбоље да се инати да не сарађује нисаким и да поцркамо од глади.

Ја сам више пута у постовима демонстрирао легитимним проверљивим подацима да је Бугарски и Румунска економија скочила од када су чланови еу, државни дефицит опао, али џабе. зидовима причам. Евроскептицима што им мило то им се снило. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Није тачно. Новим тржиштима ће свакако бити боље. То је чињеница економског закона. Конкуренција побољшава тржиште и подиже раст. То је факат, сад што ти то из нбеких идеолошких разлога нећеш да прихватиш....то је сасвим твој проблем одвајања од реалне слике.

Javi to Grcima i pitaj kinejce kako to oni uspevaju a nisu u EU.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Javi to Grcima i pitaj kinejce kako to oni uspevaju a nisu u EU.

Лепо ли је то кад изјавиш једну неистину, па се онда пребациш на ствари које немају везе са том неистином које си изјавио. :) Чисто да се извучеш.

1. Хајде Жељко објасни ми како ће то тржиште еу да упропасти Србију?

2. Који је бољи избор за Српску привреду од еу и зашто?

Јел можеш да развијеш сарадњу са америком и русијом и на ком су они пољу заинтересовани да раде са нама?

Подели на овим сајтовима

Лепо ли је то кад изјавиш једну неистину, па се онда пребациш на ствари које немају везе са том неистином које си објаснио. :)

Хајде Жељко објасни ми како ће то тржиште еу да упропасти Србију?

И који је бољи избор за Српску привреду од еу и зашто?

Пошто имаш критику надам се да имаш и решење, онако стручно економско.

Pa tako sto mi nemamo cime da konkurisemo nemcima na primer na nemackom trzistu a oni na nasem mogu da konkurisu svemu, tako da mi ulaskom u EU necemo dobiti druga trzista vec cemo samo ostati i bez svog.

Eto kako.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa tako sto mi nemamo cime da konkurisemo nemcima na primer na nemackom trzistu a oni na nasem mogu da konkurisu svemu, tako da mi ulaskom u EU necemo dobiti druga trzista vec cemo samo ostati i bez svog.

Eto kako.

Није тачно. Ево набројаћу ти пар.

Довољно је да погледаш у огледало видиш једну ствар којом можемо да конкуришемо немцима. Људски ресурс например. Са Еу, ти би радио исти посао у Србији за исту плату. Јер би ти плаћали ту да радиш за њих тамо. Само што те паре не би трошио по Италији и не би пролазиле кроз италијанске банке и не би биле улагане у италијанску привреду већ српску. Ето ти један пример од мене.

Можемо да конкуришемо на сваком тржишту прехрабених производа комотно затим хемије и на крају услугама и људским ресурсима ( програмерима инжињерима архитектама) знаш у економији и људски рад је ресурс.

Имамо прегршт роба и услуга које производимо којима можемо да конкуришемо поштено тек када уђемо у Еу. Посебно прехрамбене природе.

А и са друге стране, то замоли пријатеља Звонка да ти објасни, то што ће Немци да дођу на наше тржиште да конкуришу натераће наше привреднике да појачају своје економске делатности. Ко ти каже супротно лаже те. Наравно уз добре законе против монопола што обезбеђује Еу. Уз то да не причам колико ће страног капитала доћи да улажу у нашу неразвијену привреду зарад сопственог профита од чега ће ми дебело да се огребемо.

Занимљиво ми је колико су твоји разлози заправо... смешни.

Уз то неподржани у реалности јер се то не дешава ниуједној релативно скоро придруженој чланици еу. Сам оти имаш неку апокалиптичну визију за србију.

И ниси ми одговорио.

Шта је боље за Србију од чланства у ЕУ? Дај ми неку економску идеју? Или си слаб са креативношћу а јачи са критиком?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...