Jump to content

I zemlja koja će blokirati kandidaturu Srbije za EU je...

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

ako ne postoji kreacionizam ni zavere ne postoje, nego neshvatanje sta se desava

kad ti EU bankari otmu drzavu onda ces da sviras frulu, biraj oli plavu ili crvenu pilulu

vec su nam oteli mnogo i previse, i aj da je samo to, nego lopova ima ko pleve svetski rekord smo oborili

necu da meni neko pise kaznu i otima pare zato sto nemam da platim dozvolu za pecanje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Румуни знају шта раде, ако Србија добије статус ЕУ, цене ће се аутоматски повећати (мада за плате нешто и нисам сигуран). А шта то значи? То значи да румуни који живе у близини границе са Србијом (до 100км) неће имати више где да купују и по три пута јефтиније прехрамбене производе, као што то чине данас. То ће изазвати општу револуцију и незадовољство грађана Румуније. Овде уопште није питање Влаха, који се гнушају када их ови наши називају румунима, овде је питање "живота или смрти" актуелне политике у Румунији. Већ су скоро имали револуције по Букурешту. Ако се деси да Србија добије статус, готово је са том политиком. И овако је тамо народ сиромашан и једва састављају крај са крајем, част изузецима који су профитирали (не)успелом приватизацијом. У сваком случају, ја сам екстремни противник уласка Србије у ЕУ и сматрам да нам тамо није место.

Подели на овим сајтовима

Прво бих волео да ми кажеш шта је то државна посебност. И да ми објасниш које то елементе државе одузима па јој одузима посебност.

Хајд сад опет, као да не знамо о чему говоримо. Ево ти један пример: Перачи прозора у Холандији су штрајковали због тога што им је, на пример, аки комунитером, прописана највећа дозвољена дужина мердевина, која је њима прекратка. Прописује се највећи дозвољени степен закљивљености парадајза. У Шпанији забрањују борбе бикова због прописа ЕУ. У Румунији и Бугарској су донели прописе против кућног печења ракије, на пример, само што се код њих прописи спроводе колико и код нас. А само погледај онда наш правни систем, и оне законе који су донети само због уласка у ЕУ, јасно ћеш их препознати по томе што немају апсолутно никакве везе са нашим системом, ни правним, нити било којим другим, нити су примењиви у нашој земљи.

Велики је проблем што народ не разликује неку врсту кодификацију јединственог европско континеталног међународног права са супер државом. Коју год теорију државе да погледам и коју год врсту европа нема елементе државе (нема основни елемент, суверенинтет) нити има сличности са било којом врстом државе.

Видиш, развој модерних држава није ишао одозго. Дакле, није се у држави прво створио суверенитет, него закони. А суверенитет је било врло флексибилна категорија све до пре век и по.

На пример, у средњем веку, "суверен" (владар) једне земље није могао да иде кроз неку територију уколико му локални феудалац то не дозволи. Откако је почела централизација правног система, са јединственим спровођењем закона на некој територији, тако је јачала и држава, не супротно.

Знајући то, бирократе ЕУ су пробале да донесу јединствену кодификацију, прво кривичног, па онда грађанског законика, али то није успело због веома различитих решења (У Италији и Шпанији је, рецимо, утицај Католичке цркве огроман и веома им утиче на брачно, наследно и родитељско законодавство). После тога су пробали да донесу Устав ЕУ, али им је то пропало на референдумима, јер људи неће супердржаву. После тога су донели Устав ЕУ, само са другим именом, Лисабонски споразум, како би успели да заобиђу народ, како се народ не би ни питао.

Тако да је одговор да не само покушавају, него и увелико раде на томе да направе супердржаву.

Еу је и данас добро. Не знам како повезујеш са колонијама. Еу се развија првенствено међусобном трговином.

ЕУ је данас у кризи, првенствено у стравичној економској кризи. Сиромашније чланице пропадају јер не могу да издрже утакмицу са богатијима, а богатије чланице због тога што више немају бесплатних сировинских извора из бивших колонија, и због нереалних социјалних програма.

А цела ЕУ као организација ће пропасти због невероватног степена корупције и бирократизације.

Ми немамо ниједан повољан уговор са русима, сем што руси праве капитал на нама, а ми од њих не добијамо ништа. Нико из русије не улаже у Србију. Када сабереш сва улагања Русије у Србију добијеш јако понизан број у односу на Немачка улагања или Италијанска улагања. Нама много бољи уговори требају са онима са којим стварно сарађујемо. А то Руски бизнисмени нису.

Имамо споразум о слободној трговини, који је са наше стране неискоришћен. Извоз ка Русији нам се пење по стопи од 60% сваке године, откако је Динкић истеран из Владе, и откако бирократија више не кочи извознике ка Русији. Што се улагања тиче, све до недавно је постојала баријера, не само за Русију, него и за Кину, и за Индију, и за све што није централно - западна Европа. Из истих разлога.

Јавна дебата постоји, ево имаш разноразна мишљења. Тренутно води странка која је за ту опцију и већина стрнака су за ту опцију. Са кандидатуром ће вероватно да дође неки вид гласања као у хрватској што је био.

Грешка. Свако мишљење које је против ЕУ се систематски санкционише. Тренутно је према анкетама близу половине грађана против уласка Србије у ЕУ. Видиш ли на ТВу толики проценат оних који су против уласка у ЕУ? А има их, и то много, и то су неки од највећих интелектуалаца које ова земља има. Једноставно, свако ко је против ЕУ, прогласи се или лудаком, или екстремистом, или га једноставно игноришу.

Како бих предупредио приче о заверама, рећи ћу да ту нема завере, ради се о парама, врло једноставно. Улажу се огромне паре и у медије и у политичаре да се популаризује једна идеја, и ово је производ тога. Имаш чак и емисију за децу "Здраво, Европо" (ко је поменуо пионире?).

Мени је занимљиво да када вас питам - алтернатива европи, ви кажете или русија (што је фатаморгана јер са русима никакву сарадњу немамо а они су проблем не ми) или Самостална србија што је још смешније..... Доћу ће амерички, индијски, јапански кинески капитал који ће хтети да улаже у унију кроз неку земљу уније и изабраће наше комшије, њима ће дати радна места уместо нама јер нисмо у унији.

А за нас ће их болети патка.

Видиш, и ту грешиш. За сарадњу са Русијом сам већ горе рекао, али капитал се сели изван ЕУ, и то увелико. Већ сам рекао да чак и фирме из Хрватске размишљају да свој капитал преселе у Србију, јер им се у ЕУ, које је тржиште затворено за утицаје ван зоне "старе ЕУ", једноставно не исплати. А када се на то додају често смешни прописи који само поскупљују производњу, нико више нема интереса за улагање у ЕУ.

А нико неће да се брине о теби уколико се ти сам о себи не стараш. Ни Руси, ни Кинези, ни Немци неће да се брину о теби уколико не покажеш да имаш кичму. Да ли ми оваквим отвореним испуњавањем сваког појединачног услова који се постави пред нас (ма колико био бесмислен или противан нашим интересима) показујемо да имамо кичму и да завређујемо поштовање и уважавање? Таман колико завређује и неки алкос коме плате пиво испред продавнице да би трпео док га малтретирају.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Румуни знају шта раде, ако Србија добије статус ЕУ, цене ће се аутоматски повећати (мада за плате нешто и нисам сигуран). А шта то значи? То значи да румуни који живе у близини границе са Србијом (до 100км) неће имати више где да купују и по три пута јефтиније прехрамбене производе, као што то чине данас. То ће изазвати општу револуцију и незадовољство грађана Румуније. Овде уопште није питање Влаха, који се гнушају када их ови наши називају румунима, овде је питање "живота или смрти" актуелне политике у Румунији. Већ су скоро имали револуције по Букурешту. Ако се деси да Србија добије статус, готово је са том политиком. И овако је тамо народ сиромашан и једва састављају крај са крајем, част изузецима који су профитирали (не)успелом приватизацијом. У сваком случају, ја сам екстремни противник уласка Србије у ЕУ и сматрам да нам тамо није место.

Ово за шопинг у Србији је мало претерано, па то се онда односи само на уски појас од можда 20км а шта ћемо са онима на истоку и у централном делу. Можда нас виде као неку конкуренцију, мада и то је нешто танко као аргумент.

Занимљиво је што Власи кажу да не треба Румунија да их својата. Ово ни најбољи аналитичар не може да објасни шта се дешава :)

Подели на овим сајтовима

То јесте субјективни осећај. Доказ за то је прича једног дела људи данас како се деведесетих кад се бензин куповао на флашу живело боље. Е то је једна чињница а то је да људи лупају глупости.

Кад им пада киша онда би сунце када имају сунце онда би кишу. О томе се ради. И то су субјективни доживљаји који су најмање искаљени разумном анализом колико сада имам колико немам у односу на тад.

Opet,ne radi se o jednim malim delom ljudi,jer 100% zadovoljnih nikada nije bilo,nego o ogromnoj vecini.Subjektivno osecaj je osecaj pojedinaca,ali kada je vecina tih pojedinaca nezadovoljna tada to prevazilazi subjektivnost.

Гомила глупости у које си слободан да верујеш до ујутру што се мене тиче. Нико не брани Руској банци да дође и отвори представништво у Србији. А то што си ти танак на светске завере није мој проблем.

Brane im ljudi iz nase drzave.Pa jer ti lepo kazem da su kamate kod nas astronomske i svako bi pozeleo da ih uzme,ali nije svakome dozvoljeno.A sto se tice zavera samo covek koji sam sebe obmanjuje ne moze da je vidi.Pogledaj samo sta ameri rade po africi,pa ako verujes da se oni bore za demokratiju a ne za naftu,legenda si.Ako takodje verujes da su 11.09.20001 godine teroristi sami napali Ameriku bez umesanosti drzave,a da to nije bila namestaljka da bi se nasao povod za napad da bi se doslo do nafte,ili verujes da je bombardovanje Libije takodje borba za demokratiju....... tada cu u potpunisti razumeti zasto si ateista :)

Namestaljke takvih globalnih razmera su pokazatelji da su sitnije zavere vise nego moguce.

Не могу да купе ништа од државе Србије јер ми нисмо социјалистичка земља и немамо неку силну имовину. Земљу могу да покупују само од приватних поседника који су власници те земље.

Стварно не разумем, јел размишљаш ти о томе уоште? Шта то има да узму од имовине републике Србије? Које то земљиште?

И уосталом ко ти каже да се ти дугови ТАКО враћају? Ствари уопште не фунционишу тако. НИје то приватни дуг већ државни дуг међународној економској организацији.

Dobro,a kako funkcionisu ? Sta se desava kada drzava nema novca da vrati dugove ? I sta mislis da li se MMF prevario sto je davao tolike kredite jer nije znao da drzave nece moci da ga vrate,nego su se nadali zaradi,ali su se siroti prevarili,prosto nisu mogli da poveruju da jedna Grcka i Srbija i cela Evropa nece moci da vrate silne milijarde ? Daj da budemo ozbiljni Juris. Sama rec FOND nesto govori.Neko je ulozio pare da bi nesto dobio.

Evo nesto sa Vikipedije o MMF-u : Фонд је организован као деоничарско друштвоа у његовим органима се одлуке доносе по систему понедерисаног права гласа.A sta je deonicarsko drustvo : Акционарско друштво је правно лице које одговара за своје обавезе искључиво својом имовином. Настаје удруживањем капитала више лица оснивача. Znaci pojedinaca tj.odredjenih ljudi.Da li ti znas da su Federalne rezerve privatna banka i da nisu uopste federalne.

I kada ti kazem da postoje pojedinci bankari koji vladaju ti se podsmevas.Veruj u svetlu buducnost sa EU i liberalnim trzistem koliko hoces,ali videces sta ce se se sve desavati i kako ce se to raspasti vrlo brzo,opet je to planirano da bude tako."Stvori problem,pa ponudi resenje i izvuci korist"

А да се ти лепо помолиш да се Тито дигне из гроба? Пошто очигледно тај систем оћеш...

Tebi kao ateisti bi to vise odgovaralo :)

Кажем ти ја лепо, имају они права која НЕ КОРИСТЕ. ДАкле . ко их .... ******

И треба да раде на црно кад неће да се изборе за боље.

Ја живим у истој држави којој и ти само што видим шта је прави проблем. Није прави проблем тп што газда оће да израби радника, то је нормално проблем је то што се радник не бори за то да не буде израбљен.

aman bre jer sam ti rekao da kada zatraze prava oni dobiju nogu iz preduzeca.Procitaj sta sam bio napisao.Ta prava vaze samo na papiru.

И шта си урадио? Ниси урадио ништа. Уместо да си се борио за своја права ти овде филозофираш по форуму. Ја се борим за своја права, неће да ме запосле па студирам и учим да не би могли да ме ***** редом, а ти? Уз то ја живим удобно ти студираш менаџмет што значи да ти је факс око 12 000 година док сам ја чекао 3 године да могу уопште да упишем факс јер раније нисам имао пара. И ти мени причаш ја живим удобно.... удобно у патикама од 2500

Ja brate radim preko leta teske poslove a studiram zato sto sto sam u pocetku verovao u sve sto i ti.Na kraju sam studiranja jos od kada,jer nisam imao para da nastavim,pa sam ih skupljao jer mi je ostalo malo da zavrsim.

Kada sam poceo da studiram verovao sam u bajke o pravednom i nepogresivom Zapadnom sistemu i o lepoj buducnosti u EU.Pricao sam ljudima price dok su mi se smejali.Mislio sam u sebi "Glupi i nepismeni seljaci,sta oni znaju o kapitalizmu".Ali kada sam morao da ja budem radnik i sa skolske stolice predjem na posao,tada sam osetio svu "blagodat" kapitalizma.Kada to shvatis i osetis pa odes da slusas predavanja dr.-a koji ti prica neke druge price,tada izludis nacisto ali jos vise ucis jer filozofski analiziras predmet i pokusavas da proniknes u mozak pisca,da li nas on zeza ili stvarno veruje u to sto pise.

Кукаш и верујеш у завере. И надаш се у браћу русе. Ако... одличан пут :)

Ja verujem u Boga i lepu buducnost u Eshatonu.Ne nadam se u ljude bili oni rusi ili ameri.

Подели на овим сајтовима

Ово за шопинг у Србији је мало претерано, па то се онда односи само на уски појас од можда 20км а шта ћемо са онима на истоку и у централном делу. Можда нас виде као неку конкуренцију, мада и то је нешто танко као аргумент.

Занимљиво је што Власи кажу да не треба Румунија да их својата. Ово ни најбољи аналитичар не може да објасни шта се дешава :)

То једноставно није тачно да се односи на круг од 20км. Знам зато што живим у таквом једном граду који је свако јутро пун румуна. Наиме, ради се о томе да су наше цигаре и наш алкохол између 150-200% јефтинији него у Румунији. Људи из Темишвара, Лугоша, Решице, Молдове-Нове чак и из Букерешта наврате барем једном у недељу дана да се изпазаре. Флаша киселе воде је око 100 динара, плате су за нијансу веће него у Србији али је стандарт одприлике исти чак и гори у појединим деловима румуније. За становнике Трансилваније рецимо, они иду у Мађарску да пазаре, за ове из Влашке низије пола долази у Србију пола у Буграску. Ако сте већ приметили, од данас су већ неке цене скочиле код нас, али томе неће бити краја. По трпљењу, Србија и њени становници су 100% први... нажалост.

Подели на овим сајтовима

ako ne postoji kreacionizam ni zavere ne postoje, nego neshvatanje sta se desava

Да.

kad ti EU bankari otmu drzavu onda ces da sviras frulu, biraj oli plavu ili crvenu pilulu

Ти то тврдиш и организујеш живот и политичко поверење на основу чега? Зато је вера опасна(не религијске природе него овако генерално вера у нешто слепо). Ти верујеш у неке ствари које си прочитао, например верујеш да је 911 торањ срушен од стране америке и сличне ствари.

И исто тако причаш да бирам плаву пилулу или црвену као ти си морфус и имаш неко знање? Е оћеш ја нешто да ти кажем? Баци обе пилуле и боље посматрај свет око себе.

vec su nam oteli mnogo i previse, i aj da je samo to, nego lopova ima ko pleve svetski rekord smo oborili

Ко је коме шта отео? Ајде објасни ми? Коме су банкари еу шта отели?

necu da meni neko pise kaznu i otima pare zato sto nemam da platim dozvolu za pecanje

И треба да ти пишу казну ако пецаш а немаш дозовлу. Шта би ти да мож да пецаш шта оћеш, де оћеш кад оћеш?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Opet,ne radi se o jednim malim delom ljudi,jer 100% zadovoljnih nikada nije bilo,nego o ogromnoj vecini.Subjektivno osecaj je osecaj pojedinaca,ali kada je vecina tih pojedinaca nezadovoljna tada to prevazilazi subjektivnost.

И када ти питаш људе који верују у УФО да ли су вазнемаљци стварни такође се не ради о једном малом броју људи.

Brane im ljudi iz nase drzave.

Па гласај за нбеке који те не брину, или сам оформи начин на који мислиш да је добро или немој да гласаш апсолутно си слободан. Шта ти радиш? по форуму..

Pa jer ti lepo kazem da su kamate kod nas astronomske i svako bi pozeleo da ih uzme,ali nije svakome dozvoljeno.

Ако мислиш на камате за грађане, постоје начини на које се одређује камата и нема ништа чудно за цену наших камата. Све што си рекао савршено је нормална појава за земљу у стању као што је наша без икакве завере, свако ко је ризичан тражио би му већу камату и теже би му дао новац на зајам. У свакој земљи тако иде.

Pogledaj samo sta ameri rade po africi,pa ako verujes da se oni bore za demokratiju a ne za naftu,legenda si.

Између осталог се и боре за демократију. Кажем између осталог са опрезом. Не би могли да се боре за демократију да нема воље народа за то. Ево навео си у следећем примеру.

Ako takodje verujes da su 11.09.20001 godine teroristi sami napali Ameriku bez umesanosti drzave,a da to nije bila namestaljka da bi se nasao povod za napad da bi se doslo do nafte,ili verujes da je bombardovanje Libije takodje borba za demokratiju....... tada cu u potpunisti razumeti zasto si ateista :)

Namestaljke takvih globalnih razmera su pokazatelji da su sitnije zavere vise nego moguce.

А ја ћу у потпуности разумети што си верник. Јер у сваку причу поверујеш слепо.

911 ти је од стране државе - страшна помисао. Много гледаш документарце.

Бомбардовање либије? Шта ти мислиш да је гадаи био сјајан владар?

И иначе.. америка је напала либију? Ај донт тинк со.

У оба слуичаја у игри су два три интереса. Што се војске тиче и подршке грађана - терор гадафија или кога су већ ко нападао што се дела политике тиче нафтни интереси.

Проблем је што ти живиш у илузији да је ту једноумље да су сви за једно или сви за друго.

Sta se desava kada drzava nema novca da vrati dugove ?

Банкротира. Али у принципу у држави то иде мало другачије. Погледај колики је дуг америке.

? Daj da budemo ozbiljni Juris.

I sta mislis da li se MMF prevario sto je davao tolike kredite jer nije znao da drzave nece moci da ga vrate,nego su se nadali zaradi,ali su se siroti prevarili,prosto nisu mogli da poveruju da jedna Grcka i Srbija i cela Evropa nece moci da vrate silne milijarde

Колико ти не знаш макроекономију мајко мила...

.Da li ti znas da su Federalne rezerve privatna banka i da nisu uopste federalne.

Какве то нема везе са темом, и да јесу, опет ништа не знаш о ммф. Чланови ммфа су ти 182 државе и оне међусобно једна другој позамљују не да би оствариле профит већ да би одржавале светску економију. ММФ су ти основале уједињене нације а не којекакви банкари.

I kada ti kazem da postoje pojedinci bankari koji vladaju ti se podsmevas.

Како да ти се не подсмевам види шта си изјавио о ммф????

Veruj u svetlu buducnost sa EU i liberalnim trzistem koliko hoces,ali videces sta ce se se sve desavati i kako ce se to raspasti vrlo brzo,opet je to planirano da bude tako."Stvori problem,pa ponudi resenje i izvuci korist"

Алекс Џонс се гледа а? Много гледаш документарце о заверама. Свака могућа реченица сваки могући аргумент ти је из њих. Посебно ово 911 је режиран, Федерална бнака није државна то се обрће у сваком могућем документарцу који постоји.

Tebi kao ateisti bi to vise odgovaralo :)

Заправо мени то никако не би одговарало, то је чиста будалаштина. Теби би одговарало јер је тај економски систем који би ти који си споменуо управо марксистички онакав какав је био за време тита.

aman bre jer sam ti rekao da kada zatraze prava oni dobiju nogu iz preduzeca.Procitaj sta sam bio napisao.Ta prava vaze samo na papiru.

А шта би они? Да се боре а да не страдају? Људи су гинули за своја права, данас најгоре што може да ти се деси јесте да добијеш ногу из предузећа. И онда се жале што живе лоше?

Најбоље је ослонити се на више силе државу или бога и чекати да ти они дарују твоја права да те чувају ко мало воде на длану, да се ти уопште не помучиш, жртвујеш и ризикујеш.

иначе РАДНИЧКИ синдикати које такође радници могу да оформе и да се заштите од ОДПУШТАЊА не раде свој посао. Једини проблем што нема права радника је у самим радницима.

Ja brate radim preko leta teske poslove a studiram zato sto sto sam u pocetku verovao u sve sto i ti.Na kraju sam studiranja jos od kada,jer nisam imao para da nastavim,pa sam ih skupljao jer mi je ostalo malo da zavrsim.

Па шта? Ја не радим ништа преко лета? Н

Kada sam poceo da studiram verovao sam u bajke o pravednom i nepogresivom Zapadnom sistemu i o lepoj buducnosti u EU.

Свашта ко је игде рекао да је праведан и непогрешив. Да си рекао да није потпуно праведан и потпуно непогрешив ја бих се апсолутно сложио са тобом, ти овде причаш да је тај систем корумпиран до сржи и нешто најгоре што може да постоји, завера против људи и наше државе.

Pricao sam ljudima price dok su mi se smejali.Mislio sam u sebi "Glupi i nepismeni seljaci,sta oni znaju o kapitalizmu".

Ти о капитализму реално две благе немаш. И не знају ништа о капитализму.

Kada to shvatis i osetis pa odes da slusas predavanja dr.-a koji ti prica neke druge price,tada izludis nacisto ali jos vise ucis jer filozofski analiziras predmet i pokusavas da proniknes u mozak pisca,da li nas on zeza ili stvarno veruje u to sto pise.

Ali kada sam morao da ja budem radnik i sa skolske stolice predjem na posao,tada sam osetio svu "blagodat" kapitalizma.

Наравно чим је мало морало да се ради... одма је УФ ЈАО! ШТО НЕ ВАЉА. Ја када сам радио на црно радио сам и ћутао нисам кукао да нема права радника. Да сам хтео да кукам отишао бих прво у синдикат да видим каква је ситуациај па бих се борио за своја права.

Знам много људи који су се ИЗБОРИЛИ за своја права. Могу да ти дам пример мог ортака који је ухапшен ИЛЕГАЛНО, оптужен НЕПРАВЕДНо који се на суду СУОЧАВАО са жандамеријом и ДОБИО ПРОЦЕС И ОДШТЕТУ. Так ода те приче НЕМА ПРАВА су за малу децу, наравно да нема када ни не покушате да их остварите. Наравно неће свако да покуша да их оствари али је смешно кукати да их нема а ништа не радите по том питању већ - кукате.

Ja verujem u Boga i lepu buducnost u Eshatonu.Ne nadam se u ljude bili oni rusi ili ameri.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И треба да ти пишу казну ако пецаш а немаш дозовлу. Шта би ти да мож да пецаш шта оћеш, де оћеш кад оћеш?

Што је најгрђе, највећи противници ЕУ тврде да треба приватизовати реку, па да Дина плаћа дозволу власнику реке.

Подели на овим сајтовима

<p>

Juris,procitaj ovu knjigu http://www.4shared.c...ljiva_ruka.html jes da je malo starija ali je jako korisna.

Дефинитивно превише времена проводиш на сајту Мирољуба Петровића...P.S.Да ли тај аватар значи да ти је лик чак и вегетаријанством испрао мозак?

Подели на овим сајтовима

<p>

Дефинитивно превише времена проводиш на сајту Мирољуба Петровића...P.S.Да ли тај аватар значи да ти је лик чак и вегетаријанством испрао мозак?

Tu knjigu nije pisao Miroljub.A ti je demantuj.

Avatar sam stavio zbog PRAVOSLAVNOG posta,a ne zbog toga sto sam vegeterijanac.Mada prvostepena ishrana.......... :)

Подели на овим сајтовима

Tu knjigu nije pisao Miroljub.A ti je demantuj.

Avatar sam stavio zbog PRAVOSLAVNOG posta,a ne zbog toga sto sam vegeterijanac.Mada prvostepena ishrana.......... :)

Није он написао, али јесте рекламирао и то подобро. Баш као и ”првостепену исхрану”. Из авиона се види ко ти је гуру.

Подели на овим сајтовима

Није он написао, али јесте рекламирао и то подобро. Баш као и ”првостепену исхрану”. Из авиона се види ко ти је гуру.

Ajde ne zezaj.I Hitler je bio vegetrijanac sto ne znaci da sam ja nacista.Koliko pravoslavnih duhovnika veruje u zavere,a koji nikad nisu ni culi za Miroljuba. Ja nemam gurua. Ti procitaj ako hoces tu knjigu pa proveri da li je lazna.Covek je za skoro svaku tvrdnju ostavio izvor odakle je citirao.

P.s. nisam vegeterijanac,ali smatram takvu ishranu najboljom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...