Juan Valdez Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 То ако су атеисти. Ако су хришћани онда је обратно, треба им разлог за. Нетачно. Секс је природан и за њега не треба разлог. И то нема никакве везе са тим да ли си хришћанин или не. Милан Меденица :) and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Pa nije covek zivotinja kojom upravljaju nagoni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Нетачно.Ха-ха-ха, који си лик. .smesko.Секс је природан и за њега не треба разлог.Свашта је природно, то није никакав аргумент. И смрт је природна. Не деле сви људи исти морал - он зависи од погледа на свет.И то нема никакве везе са тим да ли си хришћанин или не.Наравно да има. За хришћанина може да буде (мада не мора - у зависности од околности) грех, док за атеисту никада није грех, јер тај појам за атеисту ни не постоји. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Аферим, целивам ти логику. Свашта је природно, то није никакав аргумент ни зашта. Али рећићу да не деле сви људи исти морал - он зависи од погледа на свет.Наравно да има. За хришћанина може да буде (мада не мора - у зависности од околности) грех, док за атеисту никада није грех, јер тај појам за атеисту ни не постоји. Ти изгледа мене уопште ниси сконтао? За секс ти не треба разлог, барем ако си здрав. Секс је природан. Разлог је потребан да се нема секс. И ако двоје младих немају тај разлог, готово сигурно ће завршити у кревету. И то је исто и за атеисте и за хришћане. Хришћанин може да се уздржава јер мисли да је грех, атеиста може да има неки философски или практичан разлог. И то (природност) нема везе са тим да ли је грех или није. Ако си са својом женом (што ваљда није грех), не сексате се из неког разлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Ти изгледа мене уопште ниси сконтао? За секс ти не треба разлог, барем ако си здрав. Секс је природан. Разлог је потребан да се нема секс. И ако двоје младих немају тај разлог, готово сигурно ће завршити у кревету. И то је исто и за атеисте и за хришћане. Хришћанин може да се уздржава јер мисли да је грех, атеиста може да има неки философски или практичан разлог. И то нема везе са тим да ли је грех или није. Ако си са својом женом, не сексате се из неког разлога.Да. Извињавам се. Погрешно сам те разумео, скроз. Мислио сам да тврдиш да је нормално да средњошколци иду унаоколо и да свако са сваким има односе кадгод их ухвати пожуда... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Да. Извињавам се. Погрешно сам те разумео, скроз. Мислио сам да тврдиш да је нормално да средњошколци иду унаоколо и да свако са сваким има односе кадгод их ухвати пожуда... Погледај неколико постова уназад, нико није ни помињао секс свакога са сваким. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Погледај неколико постова уназад, нико није ни помињао секс свакога са сваким.Опет извини, просто овако речено без разјашњења, овоЗа секс ти не треба разлог, треба ти разлог против.у датом контексту ове теме мени лично је деловало као апологија „малолетничке слободне љубави”. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Погледај неколико постова уназад, нико није ни помињао секс свакога са сваким. Што је баби мило то јој се и снило . :laugh: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Зато што је сасвим природно да младић од 18 и девојка од 16 имају сексуални однос. И то уопште није тако ретко, јер се ради о чртвртој и другој години средње школе. За секс ти не треба разлог, треба ти разлог против. Нисам мислио на дечака од 18 година, Аурор ми је деловао старије. Нисам фундаментаљист. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 "... свилу носе грехом се поносе .. " соле and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Нисам мислио на дечака од 18 година, Аурор ми је деловао старије. Нисам фундаментаљист. Ту је негде ваљда, око 18 или 19. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Ту је негде ваљда, око 18 или 19. Онда се искрено извињавам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Нисам мислио на дечака од 18 година, Аурор ми је деловао старије. Нисам фундаментаљист. :lol: 19 godina. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 20, 2012 Пријави Подели Написано Април 20, 2012 Што је баби мило то јој се и снило. :laugh:Па упутио сам извињење. Шта ћу, тако ми деловало у тренутку... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zika53 Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Uzasno promiskuitetna omladina, nije ni cudo sto ima toliko abortusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука