Natasa. Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Da, čitala sam tekst o telegoniji ili kako se već zove... kao ljudski primer uzeli su za primer ruske Romkinje čergarke čija deca nisu ličila na svoje očeve... Ne bih da budem bezobrazna, ali ahahahah. A što se tiče životinja, one nemaju jajnike kao ljudi, naravno. Ista kuja ili ista mačka- navodim primer, mogu da okote štence ili mačiće koji nemaju iste očeve. npr moja mačka čiji je moral poznat čitavom komšiluku redovno okoti mačiće koji veze nemaju jedni sa drugima. Ali, nije ovde reč ni o životinjama, ni o telegoniji... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Nemoj da zezas da citas to !!! Gde ga izimas? ма иди, хит! испорука на врата, узмем им све бројеве које имају јер су уверени да ја то делим zuti car, Владан, Ратко :( and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Pa šta je smešno, nije ona kriva što je dobra mačka Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1330017138' post='590277] ма иди, хит! испорука на врата, узмем им све бројеве које имају јер су уверени да ја то делим 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha moras da mi das jedan primerak da vidim 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Pa šta je smešno, nije ona kriva što je dobra mačka Dobra macka koja svima deli 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Eh, smej se ti, videla bih tebe da ti na 4 meseca izbaci po pet do sedam mačića xD Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 moras da mi das jedan primerak da vidim 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh нема за тебе, ионако си превише хипик - само ти још фале дизнијеви јунаци клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1330017645' post='590286] нема за тебе, ионако си превише хипик - само ти још фале дизнијеви јунаци E pa nisam vise, stavila sam jednom i maramu u crkvi, ono kao ozbiljnost i to gringrin gringrin gringrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isi Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 telegonija- prvi put čujem za tako nešto...koja glupost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Теорија телегоније је теорија из 19. века, праисторијска и превазиђена "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Врло је забавно читати ваше коментаре. Мислио сам да нешто озбиљно напишем, али одустајем. Шта уосталом, о малољетничком сексу, зна матори кењатор и моралиста?! Милан Меденица :) and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Теорија телегоније је теорија из 19. века, праисторијска и превазиђена хероји грчке античке митологије су зачети по квази-теорији телегоније, а први је писао о томе још аристотел мада је праву ренесансу доживела у средњем веку по поновном открићу аристотелових списа и идеја. до краја 19. века телегонија се одржала као истинита и медицинска теорија до појаве генетике и објашњења како се уствари гени наслеђују и шта су то доминантне и рецесивне карактеристике у днк. такође, показано је и да животиње не пате од телегоније, иако су различите телесне структуре и функционисања јер су гени и днк наслеђивање они који долазе до изражаја а не органи и/или начин оплодње. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Све у свему , своди се на велику одговорност родитеља....Деца су нам изложена различитим утицајима интернета и телевизије, понекад их је и тешко контролисати. Моја девојчица од четири године ме је питала пре неки дан да ли се ја и тата љубимо у уста....Утицај телевизије....Мада ма колико да водимо рачуна, деца су нам у контакту са другом децом и све се врти у круг. Мислим да је неопходно од првог дана деци објашњавати и правилнмо их упућивати, јер како неко рече, деца су празна књига Мислим да са тог аспекта мало посвећујемо пажњу деци, да је родитеље срамо та да објасне детету и све се своди на оно "Ћути, то је срамота"....погрешан одговор свакако. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 To niko nije samarao kad je trebalo... e sad, polako stizu rezultati... Постоје много боља решења од шамара. Завести рад, ред и дисциплину, док је дете још мало, омогућити му да стекне визију шта ће да ради у будућност и само ће схватити да од клошарења нема вајде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Завести рад, ред и дисциплину, док је дете још мало, омогућити му да стекне визију шта ће да ради у будућност и само ће схватити да од клошарења нема вајде. ај спусти се на земљу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука