ВИЛМА Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 У мојој генерацији (' 77) је секс за већину био мисаона именица до средње школе. Сећам се да је (за девојке) први однос пре 18 године био скоро скандал. Гост and Evgenik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Meni nije jasno kako deca uopšte i završe osmoljetku sa uspehom a da niko ne rokne neki razred. Ko će bre da misli na nauku i obaveze? Misliš samo na to kako da ... stupiš u svet odraslih. Kada to konačno i uradiš, onda misliš kako da opstaneš i potvrdiš se u tom svetu odraslih. Kada se i to desi, misliš kako da obezbediš egzistenciju. A onda kada se i to desi, nastupa hramonija. Radiš, odrastao si, radiš one stvari, imaš kintu, nećeš crći od gladi... e pa bilo bi dobro, ali nije tako. Skontaš da bi sve te stvari došle same od sebe, i da nisi trebao ništa posebno da se trudiš. Već da svako životno doba proživiš u skladu sa svojim godinama. šBBKBB. Kad dođeš do tog saznanja, smatraju te matorim prdalom koje pametuje i smara. Nerviraju te mlađi jer ne shvataju, a ti si zaboravio da si bio i gori od njih. Provedeš ostatak života razmišljajući kako bi bilo da si onda kada si bio mlađi imao ovo znanje koje imaš kao stariji. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Зар став наше Цркве није да је "вођење љубави" дозвољено само у браку? Хоћу рећи "да нам је на корист". kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Зар став наше Цркве није да је "вођење љубави" дозвољено само у браку? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Sorry, naivnost posta me nasmejao. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Obi, da je samo ona takva, možda i ne bi bilo tako strašno... takvih ,,izuzetaka'' je uvek bilo i biće, ali u ovom slučaju mi drugi smo izgleda postali izuzeci... To ti samo govori koliko smo degradirali kao drustvo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329941409' post='589311] теби је очигледно шамарање решење за све ... Naravno da nije, ne znam na osnovu cega si to zakljucio... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329942544' post='589332] .......................................... иначе, који је проблем трипут узастопце са дупло година? Upala misica? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 ................................................ Sorry, naivnost posta me nasmejao. "Naivnost" je zenskog roda... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Mhm,ne bi se ja složila s tobom oko ovog boldovanog.Bar ne što se današnje dece tiče.Znaju Milane itekako dobro,samo nisu svesni posledica.To je već nešto drugo. дидо, слажем се да сви знају шта за шта служи и где иде утичница а где утикач, ал то није секс. то пре личи на рвање или учење ђускања без музике слажем се и да си лепо приметила да немају појма шта је последица, на то сам и мислио клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Upala misica? не бих даље да коментаришем, биће ми тешко да одржим озбиљну комуникацију клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Uvek je bilo maloletnica koje su rano počele sa seksualnim odnosom, ali su i rano uništile svoj život. Empirističko posmatranje. Sveta Marija Egipćanka je sa dvanaest počela, kako nas uče crkvene knjige, i po žitijama ne što je morala nego što je sama htela, što je imala potrebe što bi neki rekli; ali kasnije se teško pokajala i na sebe je uzela zatim nadljudske muke radi kajanja. Znači, nešto se desilo.. ако узмемо свету Марију Египћанку за образац негативности до појања можемо лако да упаднемо у образац да је живот после покајања и једно свето причешће мера ... а није. према томе, не можемо изузецима од правила правити правило нити да генерализујемо људе јер је то практично демонизација и свођење људи на штанц масу а не признавање униката какви и јесмо. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 У мојој генерацији (' 77) је секс за већину био мисаона именица до средње школе. Сећам се да је (за девојке) први однос пре 18 године био скоро скандал. ја знам само једну из одељења која је 18 годину доживела сачувана, да се тако изразим ... смешно је што су све причале како нису, а јесу и тачно се знало кад и с ким. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Počeo Vaskršnji post beše? kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329945755' post='589441] дидо, слажем се да сви знају шта за шта служи и где иде утичница а где утикач, ал то није секс. то пре личи на рвање или учење ђускања без музике слажем се и да си лепо приметила да немају појма шта је последица, на то сам и мислио Pa sad,to tebi tako liči,meni npr.nama starijima,al njima,to je problem,kako njima liči...vidiš i sam iz prvog posta šta je to za njih.Deluje kao vrsta neke igre koju je sada moderno igrati i ako ne znaš da igraš,bićeš ismejan,a pride ako još pitaš da te nauče,ih pa ti si ga ugasio skroz.I u obzir uzimam da dečaci i devojčice ne gledaju isto na te njihove tzv.igre.Ja bih rekla opasne igre...U suštini,za njih ne postoji ni misao o onom posle,bitno je da se igra odigra.Meni je to jako tužno... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Требало би да уведемо и сексопусну седмицу за форумаше... Evgenik је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука