Jump to content

Желим да се извиним и замолим за опроштај...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајде Милане,једно мало извињење од тебе па таман се горе померале.

Ајде,јабуко са гране...одушеви нас,опет и опет

:)

Oh, danas sam se prvi put nasmejala 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha , hvala Vanja, zaista hvala 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Човек треба да буде отресит, одмерено отресит. Да чврсто стоји иза својих ставова. Али да не буде искључив, тј, да не мисли како је већином у праву, па ето, понекад, и није, већ да је увек титраво сумњичав према себи, а опет и ненаметљиво самопоуздан. Да више ради на томе. Па ће и те тежње за извињењима добити лепши и потпунији облик. То јест, претвориће се у облик свакодневног и свакоминутног подразумевенка, у свакој речи, реченици, и тиме добити свој најлепши облик, који, опет, и управо због тога, неће бити соло играч, већ такав, већ поменути, свакоминутни и подразумевајући се, подразумевенко.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Исти Деки...

Но, није ту. Отишао са другарима да се напије по кафанамаи да брука сајт по Новем Саду...

smajlizakojisuzamolilezene

извини Деки али морао сам да те звекнем , сајт је у питању

sideways9

Подели на овим сајтовима

Ајде Милане,једно мало извињење од тебе па таман се горе померале.

Ајде,јабуко са гране...одушеви нас,опет и опет

:)

већ јесам тајно, не гицам се јавно ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329862856' post='588676]

већ јесам тајно, не гицам се јавно ...

Ма знам ја да си ти добар човек,наравно,шалим се мало...не замери.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Желим да се извиним следећим људима за тешке речи које сам им у конверзацијама упутио у жару дискусије без намере да стварно увредим:

ЗвонкоМ

Жељко Билбија

Михаило

Жељко

Винукс - њему највеће јер сам њега хтео стварно да вређам. Иако идаље имам исто мишљење није лепо од мене да то своје мишљење саопштавам на такав начин.

Александар Ранђеловић

Драги

Ако сам још неком упутио могуће да се не сећам. Не знам. Ако се сетим извунућу се и тој особи али не могу да се извињавам за нешто што ни не знам да са радио. Али могу да се извиним свима који су неке моје постове нашли провокативним или увредљивим углавном им то није била намера у ретким случајевима јесте.

Повремено сам им се обраћао тоном који и сам не волим па за те ствари желим да им се извиним.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...