bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Тема је врло осјетљива, јер су муслимани врло осјетљиви. Сјетимо се Патријарха који је рекао општу истину о муслиманима, па је ипак владика Иринеј бачки писао извињење. Zato što je rekao ono za što nije ui pravu.Shvatio grešku i ispravio je. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Свакако да не требате захваљивати на томе, али након Балканских ратова Срби су итекако били у тој могућности, али тако нешто ипак нису спровели у дело. А није ни постојала оволика мржња између Срба и муслимана у БиХ, као што је била касније, у току Другог светског рата, а посебно данас. Daj Veljo ubijali ste nas ko zečeve. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Тема је врло осјетљива, јер су муслимани врло осјетљиви. Сјетимо се Патријарха који је рекао општу истину о муслиманима, па је ипак владика Иринеј бачки писао извињење. Патријарх је тада погодио у центар! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Тешко да говори о мени, кад ти овако пишеш, али видећи ваш став о човеку, животу и вредностима јасно ми је зашто је тако. Просто не можеш против себе. Разумем те. nego da te nije gordost zahvatila? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 ово је хришћански православни форум стога ово пророка у наслову мора бити под знацима навода. ne, nego treba da se izostavi prvo slovo "r" Hristos je objasnio ko i sta je onaj ko "brani Boga", kao i sto je upozorio na lazne proroke koji ce posle Njega doci... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Патријарх је тада погодио у центар! E ako je pogodio u centar onda je jedno od dvoje:Ili je čovjek shvatio da je pogrešio i izvinuo se ili je bio licemjeran pa se povukao iz licemjerja.Ja mislim da je ovo prvo gore. A to je tvoje mišljenje da je pogodio u centar a iz samog takvog stava mi je jasno kakvu poruku meni kao muslimanu nosiš. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Tačno da nije postojala ttolika mržnja čak je skoro nije ni bilo.Jbg. ustaše u drugom ratu uradiše što uradiše a četnici u istočnoj bosni uradiše što uradiše i desi se naravno mržnja među narodima(Nadam se da će izlapiti) Мени постаје и више него комично посматрати муслимане-Бошњаке, као вјечите жртве. Ако хоћеш да нађеш највећу мржњу завири у срце Церића и Зукорлића, ако хоћеш да видиш љубав и осмјех, ено га Јусуфспахић. Само што се прва двојица воде политиком рата и безумља, а последњи свједочи ислам. nishizawa and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 ne, nego treba da se izostavi prvo slovo "r" Hristos je objasnio ko i sta je onaj ko "brani Boga" To je sada podrugibvanje.Samo se pitam koliko je to hriščanski? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 nije podrugivanje, nego tako stvari stoje, nisam ih ja izmislio... a jos sam i birao reci iako ne pijete alkohol, sto pre se otreznite to bolje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Мени постаје и више него комично посматрати муслимане-Бошњаке, као вјечите жртве. Ако хоћеш да нађеш највећу мржњу завири у срце Церића и Зукорлића, ако хоћеш да видиш љубав и осмјех, ено га Јусуфспахић. Само што се прва двојица воде политиком рата и безумља, а последњи свједочи ислам. Onaj koji nas je stvorio jedino zna šta je u srcima ljudi.Ironično je to da mi ti kao nemusliman daješ usmjerenja ko to gaji ljubav a ko mržnju od muslimanskih predstavnika. Moraš shvatiti da je snaga muslimana u zajednici muslimana a zajednica muslimana je u okupljanju oko reisa BiH.A ako ti možda smeta to , nekako mi to nije čudno. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 nije podrugivanje, nego tako stvari stoje, nisam ih ja izmislio Bog ti dao svako dobro i uputio te na pravi put. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 E ako je pogodio u centar onda je jedno od dvoje:Ili je čovjek shvatio da je pogrešio i izvinuo se ili je bio licemjeran pa se povukao iz licemjerja.Ja mislim da je ovo prvo gore. A to je tvoje mišljenje da je pogodio u centar a iz samog takvog stava mi je jasno kakvu poruku meni kao muslimanu nosiš. Е видиш то је нешто што не можеш да схватиш. Ако месо саблажњава брата мога, нећу јести меса до вијека, је једна од максима који користе православни хришћани. Послије те изјаве, Зукорлић је почео да прича о призивању новог геноцида, о доказу угрожености муслимана и слично, а Црква поред свих пљувања на свој рачун, није могла да прихвати и овакаве оптужбе (које и нису биле одбране ислама него изношење политичких квалификација). Тако да не би саблажњавали и упућене у неупућене, урађен је један коректан потез. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Погодио је у центар, а извинио се јер је човек и разуме како сте сензитивни. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Е видиш то је нешто што не можеш да схватиш. Ако месо саблажњава брата мога, нећу јести меса до вијека, је једна од максима који користе православни хришћани. Послије те изјаве, Зукорлић је почео да прича о призивању новог геноцида, о доказу угрожености муслимана и слично, а Црква поред свих пљувања на свој рачун, није могла да прихвати и овакаве оптужбе (које и нису биле одбране ислама него изношење политичких квалификација). Тако да не би саблажњавали и упућене у неупућене, урађен је један коректан потез. Jah! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Hristos je objasnio ko i sta je onaj ko "brani Boga", kao i sto je upozorio na lazne proroke koji ce posle Njega doci... True, says in the Bible isus-sinai DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука