Jump to content

Ко стоји иза сајта Православље.нет?

Оцени ову тему

Препоручена порука

На први поглед одличан сајт мада кад мало претражите има нешто о "ревнитељско" у њему или ми се само чини :P

дакле ко стоји иза сајта http://www.pravoslavlje.net

Подели на овим сајтовима

http://whois.domaintools.com/pravoslavlje.net

Извјесни Владимир Ћетојевић из Ванкувера. Мада он може бити само регистрант, а сасвим друга лица да воде сајт.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 9. 2. 2012. at 13:57, НЕБОЈША86 рече

На први поглед одличан сајт мада кад мало претражите има нешто о "ревнитељско" у њему или ми се само чини :P

дакле ко стоји иза сајта http://www.pravoslavlje.net

Не чини ти се...

157kxvo.jpg

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Да ли ме чуди да им у линовима стоји и званични сајт СПЦ :) Тако да су помешани можда ;) иначе морам да додам да сајт има много корисних и добрих инфо за православног хришћанина без обзира ко га води а и постајао је и пре случаја Артемије.

Подели на овим сајтовима

Истина, има доста корисних садржаја, али има и доста глупости - те стога, кад се све подвуче, ипак није кредибилан и погодан за људе који се тек упознају са вером.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

On 9. 2. 2012. at 19:02, НЕБОЈША86 рече

Да ли ме чуди да им у линовима стоји и званични сајт СПЦ :) Тако да су помешани можда ;) иначе морам да додам да сајт има много корисних и добрих инфо за православног хришћанина без обзира ко га води а и постајао је и пре случаја Артемије.

Е, видиш, зилоти и артемити имају мало чудну, да не кажем шизофрену логику...

Велики број њих, упркос томе што су се одвојили од Цркве и створили своју секту, и даље тврди да су у јединству са СПЦ. И упркос томе што су формирали паралелну јерархију на територији СПЦ, и даље тврде да СПЦ још увек има благодати. А у исто време тврде и да је јеретичка. И још увек се позивају на послушност одликама Сабора, иако сами не поштују одлуку Сабора о рашчињењу Артемија.

Једно време сам се још на форуму Верујем ћерао са Мићом/Аћимом некјолико дана и покушавао да га натерам да каже јкасно и гласно да ли се причешћује у СПЦ. И нисам добио одговор...

Ово је вероватно због тога што су они сами себи једини критеријум истине и исправности...

Не дај се заварати тиме што има корисних текстова - лаж се најлакше прогута кад је завијеш у обланде од истине...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329549432' post='586112]

novbreeeee

Да али има ипак и добрих ствари.

Подели на овим сајтовима

On 22. 2. 2012. at 16:36, Небојша Јовановић рече

Да али има ипак и добрих ствари.

и ђаво је најбољи теолог и увек прича 99% истину ... само мало сакрије последицу.

Подели на овим сајтовима

On 9. 2. 2012. at 19:02, Небојша Јовановић рече

kaakve veze ima to sto je postojao i pre Artemija? pre Artemija su nastali i etnokonaci za smestaj podosta ljudi i ogromne kuce za buduce manastire i razna "crkvena udruzenja" koja ce kasnije da pljuju crkvu i razni casopisi... itd

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Цитат
kaakve veze ima to sto je postojao i pre Artemija?

Artemije je bio deo Crkve i dao je blagoslov sa taj sajt i to je ok,kao sto je vladika sumadijski daj za ovaj ali cinom raskola Artemija od Crkve sajt je postao raskolnicki...eto prosta stvar.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...