Небојша Јовановић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Jesi ti kod Akakija? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Не може да одговори.... Уморан је.... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:38, jovan zilot рече Otac Slavisa Lekic je stari svestenik SPC, koji se sa citavom familijom krstio ispravno. Posle toga ga je grcki vladika rukopolozio za svestenika. Dakle, krstio se posto nije bio krsten, pa je onda rukopolozen jer prije nije bio svestenik, nego jeretik. КомеНдија! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:07, Александар Милојков рече 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Свуда се крштавао, али као код "истинитијех Јелина" ниђе било није! 0110_hahaha verovatno misliš na GOH Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:42, antics рече Добар вам је тај свештеник, који се крштава после рукоположења. И добро ви поштујете каноне, па рукополажете јеретика и то клирика јеретика. А што се подебљаног тиче: договорите се са мозгом, Чејовићу (или колико год да вас је унутра), да ли је он био свештеник, или није? Осим тога, истински инжењеру, убоги студенти теологије пишу ћирилицом, а ви шишаном латиницом... Је л' то предањски истински православно?Да знамо, да макар ту не грешимо! SitnicSitnicaris brate. Otac Lekic nije bio svestenik, jer je bio u jeresi, to sto sam napisao da je stari svestenik SPC, napisao, nisam napisao pod navodnicima, jer bi me ovi administratori banovali a moram malo i da dimplomatisem. Drugo, otac Lekic je shvatio zabludu SPC, izasao iz nje i prisao pravoj Crkvi. Dakle, nije bio jeretik, nego covjek koji je shvatio istinu i za nju podnio zrtvu. Sto se tice pisanja latinocom, ja to zbog misionarenja, da ovi papo-katolici mogu da procitaju, posto im vi cesete usi, oni jadni jedino od nas zilota mogu nesto da nauce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:55, w.a.mozart рече verovatno misliš na GOH Па да. На "истините Грке (Јелине)" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 Добро дошао Вукмане, благо се форуму где ти дођеш, ту неће бити досадно. aman Досадашње исуство показује. Како вл.Василије може да буде одговоран за нешто што се десило у бањалучкој епархији, којој Лакташи припадају ? И сва та прича са истинским и истинскијим је већ прежвакана. Најбољи пример је Акакије, који обредио све грчке расколнике, да би сада нашао уточиште код Руса, а где ће му крај бити sHa_sarcasticlol Све ово је део борбе против Православља и Српства, као што су за време рата Србијом шпартали разни "миротворци" и револуционари који су хтели мир, пормену власти, братоубилачки рат, а нико се од оних који су ишли за њима није себи поставио питање зашто таквих нема У Сарајеву или Загребу. А свима који нападају мученичку СПЦ, поручујем да продуже даље, има толико људи на свету који нису чули за Православље, па нека се барем преко ових зилота упознају са њим. А после ако буду тражили Истину, доћи ће до Извора. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:29, antics рече Штета што инжењере не уче и граматици, јер се не каже светих оцева, него светих Отаца. i pravopis je super Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 21:50, jovan zilot рече Krsten sam 1960 godine kao beba nekanonski polivanjem. Posto je SPC od 1964 godine postala clan satanske organizacije, poznate pod nazivom "svjetksi savez crkava" ona je izgubila Blagodat Duha Svetoga i prestala je biti Crkvom. Cinjenica da je SPC zajeno sa svim ostalim crkvama svjetskog pravoslavlja skoro 50 godina clan jedne tako Bogu mrske organizacije u kojoj bukvalno svaki veci skup pocinje demonskim ritualima (pogledajte skup u Kanberi 1991 godine) je znak da se SPC, zajedno sa svim ostalim crkvama svjetskog pravoslavlja zabetonirala u jeresi. Po ucenju svetog ave Justina ekumenizam je svejeres a po ucenju episkopa Averkija Dzordanvilskog ekumenizam je najopasnija forma satanizma. Posto Crkva Bozija nije organizacija, nego zivi organizam u Istini i posto je za nase spasenje potrebno biti u istini, ja sam jednostavno se izdvojio od onih koji propagiraju jeres i od onih koji sa jereticima imaju zajendicu. To sam uradio zbog toga, sto tako uce SVI sveti ljudi i zbog toga sto u lazi nije prisutan Duh Sveti, dakle ni Svete Tajne a bez Duha Svetoga i Svetih Tajni se ni jedan covjek ne moze oboziti, niti se moze duhovno uzdisati i boriti se protiv grijeha. Zbog toga sam odlucio da postanem "fanatik", jer je "fanatizam" danas jedini nacin da barem malo ostanemo u vjeri. Toliko za pocetak. Ако ме сећање добро служи, Св.Јустин, на којег се позиваш, се упокојио 1979. године, а Свети Аверкије, на којег се такође позиваш, 1976. године. Ако је СПЦ 1964. постала сатанска, то значи да је Свети Јустин био читавих 15 година у заједници са сатанистиа, а Св. Аверкије 12 година... obi-wan, Ромејац, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:57, Александар Милојков рече Па да. На "истините Грке (Јелине)" на које има 10 таквих цркава "истините Грка (Јелина)" Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:55, jovan zilot рече Sitnic Sitnicaris brate. Otac Lekic nije bio svestenik, jer je bio u jeresi, to sto sam napisao da je stari svestenik SPC, napisao, nisam napisao pod navodnicima, jer bi me ovi administratori banovali a moram malo i da dimplomatisem. Drugo, otac Lekic je shvatio zabludu SPC, izasao iz nje i prisao pravoj Crkvi. Dakle, nije bio jeretik, nego covjek koji je shvatio istinu i za nju podnio zrtvu. Sto se tice pisanja latinocom, ja to zbog misionarenja, da ovi papo-katolici mogu da procitaju, posto im vi cesete usi, oni jadni jedino od nas zilota mogu nesto da nauce. А мислиш да можеш свештенство СПЦ квалификовати као јеретике и СПЦ као јеретичку? Е па не можеш. ПРВА ЛИЧНА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:55, jovan zilot рече Sitnic Sitnicaris brate. Otac Lekic nije bio svestenik, jer je bio u jeresi, to sto sam napisao da je stari svestenik SPC, napisao, nisam napisao pod navodnicima, jer bi me ovi administratori banovali a moram malo i da dimplomatisem. Drugo, otac Lekic je shvatio zabludu SPC, izasao iz nje i prisao pravoj Crkvi. Dakle, nije bio jeretik, nego covjek koji je shvatio istinu i za nju podnio zrtvu. Sto se tice pisanja latinocom, ja to zbog misionarenja, da ovi papo-katolici mogu da procitaju, posto im vi cesete usi, oni jadni jedino od nas zilota mogu nesto da nauce. Прво - нисам ти ја никакав брат. Ако сам ја јеретик, нисам ја теби, а ако си ти јеретик, ниси ти мени. Друго - дипломатишеш са јеретицима, ЛИЦЕМЕРУ један. Треће - Ако стварно имаш 51 годину и овако мислиш, ја могу само да ти кажем да те лепа и мирна старост не чека, и да те једино може спасти стих из псалма Немој ме одбацити под старост, кад ме изда снага моја немој ме оставити. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 22:59, НЕБОЈША86 рече на које има 10 таквих цркава "истините Грка (Јелина)" Е, за то ке већ потребан Оливер Млакар и Квискотека, да би добили одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 23:00, Александар Милојков рече А мислиш да можеш свештенство СПЦ квалификовати као јеретике и СПЦ као јеретичку? Е па не можеш. ПРВА ЛИЧНА. Немојте га бановати! Рекао или не, он мисли па мисли. И то сви знају. Овако се показује као лицемер, као нестабилан (и психички и духовно) и нека га, нек збори. w.a.mozart and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 On 8. 2. 2012. at 23:03, antics рече Немојте га бановати! Рекао или не, он мисли па мисли. И то сви знају. Овако се показује као лицемер, као нестабилан (и психички и духовно) и нека га, нек збори. Нећу ако коригује своје изражавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука