w.a.mozart Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 mnogo me zanima(ako neko zna) da li je Čeda bio u prilici da sa nekim od episkopa razgovara o Crkvi ili je čovek samouk ... tragedija dotičnog je u izvesnu ruku slična tragediji b92 jer iz konteksta dešavanja vadi loše stvari i od njih pravi kritiku. tačnije-vrednuje pojedince i institucije po njihovim propustima... što mu dodje neka vrsta djavolske apologije ,posebno sada pred izbore jer u prevodu znači-E,JA SAM TAJ KOJI ZNA I UME a i muka mi je od političara koji se nikad ne našale... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 mnogo me zanima(ako neko zna) da li je Čeda bio u prilici da sa nekim od episkopa razgovara o Crkvi ili je čovek samouk ... tragedija dotičnog je u izvesnu ruku slična tragediji b92 jer iz konteksta dešavanja vadi loše stvari i od njih pravi kritiku. tačnije-vrednuje pojedince i institucije po njihovim propustima... što mu dodje neka vrsta djavolske apologije ,posebno sada pred izbore jer u prevodu znači-E,JA SAM TAJ KOJI ZNA I UME a i muka mi je od političara koji se nikad ne našale... Лично немам сазнања да ли је био у прилици да са неким од епископа разговара, али гледајући његове "наступе" налазим доста сличности, како у изабраним речима тако и у начину пласирања, са беседама неких младих београдских јереја, па би се "могло закључити" (ијопет :unsure: ) о међусобном утицају. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Лично немам сазнања да ли је био у прилици да са неким од епископа разговара, али гледајући његове "наступе" налазим доста сличности, како у изабраним речима тако и у начину пласирања, са беседама неких младих београдских јереја, па би се "могло закључити" (ијопет :unsure: ) о међусобном утицају. DA 0205_whistling , ima slicnosti, a i prica se po carsiji... 0205_whistling http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 mnogo me zanima(ako neko zna) da li je Čeda bio u prilici da sa nekim od episkopa razgovara o Crkvi ili je čovek samouk ... tragedija dotičnog je u izvesnu ruku slična tragediji b92 jer iz konteksta dešavanja vadi loše stvari i od njih pravi kritiku. tačnije-vrednuje pojedince i institucije po njihovim propustima... što mu dodje neka vrsta djavolske apologije ,posebno sada pred izbore jer u prevodu znači-E,JA SAM TAJ KOJI ZNA I UME a i muka mi je od političara koji se nikad ne našale... Secam se dobro devedesetih i svih onih gradjanskih i studentskih demonstracija, Djindjica i Jovanovica koji je tada segrtovao kod Zorana. Odlicno se secam intervjua Bojane Lekic ( ne znam na kojoj televiziji ) sa Cedomirom Jovanovicem. Izmedju ostalog dotakla se vere i njegovog odnosa prema Crkvi. Postavljala mu je pitanja kao " Cesto vas vidjaju u kapeli Patrijarsije na sluzbama, kazu da postite redovno i da se pricescujete..." itd. Odgovor je bio " da, pa sta !?" , rekao je da je to njegova licna stvar, da o tome ne zeli javno da govori, .... nakon 5-6 godina je poceo da pljuje po svemu sto nosi krst. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Јовановић има тимове који се баве тим стварима, а он је само клепало и звоно које звечи... Колико знам, а знам о њему, он није много "дубок" човек, хедониста од каријере и не удубљује се много у било шта. А што се тиче младих београдских јереја, да, они се познају, али не мислим да имају сада неке контакте, мада је могуће да су стара дружења оставила трага. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Јовановић има тимове који се баве тим стварима, а он је само клепало и звоно које звечи... Колико знам, а знам о њему, он није много "дубок" човек, хедониста од каријере и не удубљује се много у било шта. А што се тиче младих београдских јереја, да, они се познају, али не мислим да имају сада неке контакте, мада је могуће да су стара дружења оставила трага. Ко је ту на кога утицао? Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Њих двојица су били део шире београдске кампанеле, али су Чедини ставови умногоме обликовани очигледно ставовима младог пароха. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Њих двојица су били део шире београдске кампанеле, али су Чедини ставови умногоме обликовани очигледно ставовима младог пароха. На које ставове се конкретно мисли...које Чедине ставове обликују ставови "младох пароха"? Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 На које ставове се конкретно мисли...које Чедине ставове обликују ставови "младох пароха"? Ставове о улози Цркве у друштву и стању у јерархији уопште. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Secam se dobro devedesetih i svih onih gradjanskih i studentskih demonstracija, Djindjica i Jovanovica koji je tada segrtovao kod Zorana. Odlicno se secam intervjua Bojane Lekic ( ne znam na kojoj televiziji ) sa Cedomirom Jovanovicem. Izmedju ostalog dotakla se vere i njegovog odnosa prema Crkvi. Postavljala mu je pitanja kao " Cesto vas vidjaju u kapeli Patrijarsije na sluzbama, kazu da postite redovno i da se pricescujete..." itd. Odgovor je bio " da, pa sta !?" , rekao je da je to njegova licna stvar, da o tome ne zeli javno da govori, .... nakon 5-6 godina je poceo da pljuje po svemu sto nosi krst. Савле понекад постане Павле, али Јуда остаје Јуда. Таша је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Taj čovek je na svim naslovnim stranama, u svim emisijama, svuda po internetu, na vestima, po bilbordima, medijima, televiziji... Zašto je on odjednom toliko bitan i odakle mu pare za to sve? I koga uostalom briga šta on ima više da kaže? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Taj čovek je na svim naslovnim stranama, u svim emisijama, svuda po internetu, na vestima, po bilbordima, medijima, televiziji... Zašto je on odjednom toliko bitan i odakle mu pare za to sve? I koga uostalom briga šta on ima više da kaže? Право питање. То се и ја питам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Право питање. То се и ја питам. To prestaje da bude stvar da li se slažeš sa njim ili ne, nije mi jasno kako 90% pažnje i medijskog prostora ide na stranku i čoveka sa podrškom 4-7% glasačkog tela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Чеда је Карлеуша политичке естраде ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Чеда је Карлеуша политичке естраде Mala od skandala. xD Благовесник and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука