JESSY Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 no comment... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Фебруар 8, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2012 LDP | Nije Irinej Bački Srpska pravoslavna crkva људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Наш Бог и Цар, добар, предобар и сведобар (када се говори слугама Божијим, наиме, с Богом треба и започети) створио је сва словесна бића и обдарио их достојанством слободе. Једни су, зато, пријатељи Његови, а други истинске слуге, неки су му слуге некорисне, други су се сасвим отуђили, а неки су му противници иако му ништа не могу. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/lestvica/pouka01.htm Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 a snimite komentar Slazem se od prve do poslednje reci. Radim u Crkvi 15 godina i na svojoj kozi sam osetio gvozdenu ruku doticnog. Mnogi misle kao ja, ali nemaju hrabrosti da javno govore o tome. Nadam se da cete nam pomoci da istina ugleda svetlost dana...Unapred zahvalan... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 a snimite komentar Slazem se od prve do poslednje reci. Radim u Crkvi 15 godina i na svojoj kozi sam osetio gvozdenu ruku doticnog. Mnogi misle kao ja, ali nemaju hrabrosti da javno govore o tome. Nadam se da cete nam pomoci da istina ugleda svetlost dana...Unapred zahvalan... Zalis se da mnogi nemaju hrabrosti da javno govore o gvozdenoj ruci doticnog. Zasto ti ne progovoris da istina ugleda svetlost dana. Ko ti je to zabranio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wxyz Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Свеже! А није да нема истине. http://www.danas.rs/danasrs/politika/odbijam_da_cutim_o_zloupotrebama_u_spc.56.html?news_id=234011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 14, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Zalis se da mnogi nemaju hrabrosti da javno govore o gvozdenoj ruci doticnog. Zasto ti ne progovoris da istina ugleda svetlost dana. Ko ti je to zabranio? ne žalim se,bilo mi zanimljivo da osoba iz crkve piše komentar na sajtu ldp-a-i to ovakav... niko mi nije zabranio i nemam istinu kojom bih napadao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Фебруар 15, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2012 ne žalim se,bilo mi zanimljivo da osoba iz crkve piše komentar na sajtu ldp-a-i to ovakav... niko mi nije zabranio i nemam istinu kojom bih napadao Ocigledno da nisam razumeo razumeo tvoj komentar i to je moja greska. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 15, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2012 nema frke,dešava se... ali da,došlo je do nesporazuma Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука