Jump to content

Упознавање - гласање само за самце/самице

Оцени ову тему

135 члановâ је гласало

1. 1. Да ли би сте хтели да преко ЖРУ потражите своју другу половину?

• Мушко сам и желим.
      80
    • Женско сам и желим.
      28
    • Мушко сам и не желим.
      6
    • Женско сам и не желим.
      4
    • Већ имам своју другу половину!
      17

Препоручена порука

Да ли сте за то да се на ЖРУ форуму резервише неки посебан простор за упознавање оних који траже своју другу половину?

Наравно, то је и цео простор ЖРУ, али овако би можда ишло лакше...

- - -

Смеју да гласају само мушкарци и девојке који су самци, тј. који немају партнера!

Гласање је тајно.

Подели на овим сајтовима

dva muskarca zele,jedna zena zeli,jedna ne zeli...eto,taman.,smuvaju se-muskarac i zena sto zele,a ovaj drugi se potrudi da ubijedi ovu drugu sto ne zeli,da pozeli :lol:

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Ако смеју да гласају само они који су сами, зашто постоји опција већ имам своју другу половину?

То одвајање простора за мување по мени је непотребно. Они који хоће да се нађу , наћи ће начин.

Подели на овим сајтовима

Ако смеју да гласају само они који су сами, зашто постоји опција већ имам своју другу половину? *

То одвајање простора за мување по мени је непотребно. Они који хоће да се нађу , наћи ће начин.

Наћи ће начин. А можда је и ово један од начина, ако се покаже да има више заитересованих?

Можда се неко crvenilo да преузме иницијативу ...

---

* Да, ту опцију треба избрисати, то је грешка. Али гласање више не може да се уређује...

Подели на овим сајтовима

Наћи ће начин. А можда је и ово један од начина, ако се покаже да има више заитересованих?

Можда се неко crvenilo да преузме иницијативу ...

Ако је та стидљивост јача од потребе за другим, онда тај и нека буде сам.

Мислим да је је сасвим довољан чат и приватне поруке за било шта што се не жели делити са свима овде и да прављење неког посебног простора где би се мувао свако са сваким не треба овом сајту и форуму.

Подели на овим сајтовима

Шта ће посебан простор. Форум сам по себи већ нуди ту могућност упознавања кроз директну дискусију, чет и приватне поруке.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Хехе,Срђа је мој лични пријатељ,и свеже ожењен човек са једном баш добром цуром,те ме мало чуди да потеже за овом темом.

Но свеједно,познавајући Срђу који је изузетан брат и другар,његова жеља је да и ми самци нађемо своју срећу,попут њега!

Дакле ја крећем први:

Ако си стара између 35 и 40 год,пријатне спољашности,лепа,згодна,паметна,вредна,послушна,ситуирана,стално запослена...стварно не видим разлога да ми се не јавиш на пп... ^-^

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Nije ovo loshe...em bi se pricalo i upoznavalo em bi ceo forum dolazio da "kontrolishe "situaciju, pa se ne bi deshavalo da se neko zauzet prodaje kao slobodan i tako toooooo :P

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio valjda prvi sa idejom jedne pravoslavne internet-berze (o. Ivana..))) za samce, ali nisam mislio sad na ŽRU, nego na poseban forum..

А да ли би модератори били искључиво самци?Или и они који су већ "успешно" :wub:

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Дал је могуће да вам је ово смешно... :blink:

Иначе информације ради,сценарио за ову серију,радила је Биљана Србљановић,...што већ довољно говори,колико је дебилан цео серијал

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...