Anti Palma Crew Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 ја нисам имао комодор (то је био појам за мене), баба и деда ми купили за неку нову годину ZX Spectrum + (ово плус је битно јер је био квалитетнији од обичног, имао је ругачије тело итд...) стари неки касетофон, потпуни "јура-креда -тријас" фазон учитавање оних игрица које звуче ко да марсовци сквиче и још ако се не учита, да полудиш............ па ајд поново па премотавај али то узбуђење кад се учита игрица и кренеш да играш, ништа не може да надомести, ово данас све доступно урађено нема дражи..... тад је било најлепше Милан Б and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 ZX Spectrum је постојао у основној школи па је била јагма да му се приђе и дотакне неки дугмић. Али зато сам код комшије проводио сате и сате на C64, омиљена игрица је била Gianna Sisters. Драшко and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 ZX Spectrum је постојао у основној школи па је била јагма да му се приђе и дотакне неки дугмић. Али зато сам код комшије проводио сате и сате на C64, омиљена игрица је била Gianna Sisters. 0409_feel интересантан наслов, које та Ђана и какве су те њене сестре? Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 0409_feel интересантан наслов, које та Ђана и какве су те њене сестре? Juan Valdez, Crveni Baron, Милан Б and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Jaki ste mi vi nostalgicari kad ovo do sad niste postavili. http://www.commodoreusa.net/cusa_c64.aspx "It's back... and better than ever! The new Commodore 64 is a modern functional PC as close to the original in design and coloring as humanly possible. Futureproof in its design, it houses a modern mini-ITX PC motherboard that can be upgraded simply by switching motherboards. Commodore USA's new C64x features Intel's new 2.13Ghz 64-bit Dual Core D2700 Atom processor coupled with the graphics power of an nVidia GeForce GT 520 graphics chipset for improved 3D gaming ability." Ajde, dvojka za sve dok se ovo ne procita pazljivo... ladan gringrin ........................ Evo i slike... ....................... A ja cak nisam ni imao kojputer u to vreme, igrao sam ponekad na spectrumu kod drugara Laser Squad, a najcesce sam boravio po luna-parkovima i igraonicama na automatima... Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Мој кум у та доба имаше ову справу... Кол`ко је само Квикшот џојстика, "отишло" на Декатлону и летњој и зимској Олимпијади... А "Кемпстон" са златним микропрекидачима беше недостижан... RYLAH, Милан Б, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Е после смо поменуту "двојку", чували за "Елиту", "Бич хед", "Хинбека", "Блу тандера" и сличне занимације, а за спортске игре, рођак из Немецке посл`о Квикшот 9... Anti Palma Crew and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Овај први који си поставио је био један од бољих џојстика, поготово за пуцачке игре, јер је имао ово дугме доле auto shot... Опака ствар... @@obi-wan, Хвала на информацији, колико сам скапирао можеш и на "стари начин" да учитаваш игре, плус ЦД... Само колико видим нема слот за онај стари "модул" где си имао учитане турбо 250, 2000, 2003, који је ипак мало скраћивао време учитавања игре, макар за онај део око учитавања т-250 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Хвала на информацији, колико сам скапирао можеш и на "стари начин" да учитаваш игре, плус ЦД... Sve, mozes i na stari nacin, a mozes da ga koristis i kao sasvim savremen PC. Plus sto moze da se upgraduje prostom zamenom ploce ili nekog od delova... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Само не нађох цену... Или не видим добро... Али добра је ово ствар... Да питамо администрацију да нам набаве један да имамо за окупљања?! :D :D :D :D :D . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Цена од - до Price (USD) $345 $2290 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Cena sigurno zavisi sta sve ugradis u njega, sto znaci da je vrlo flekisbilan po pitanju same konfiguracije... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Па да, има на овом линку што си поставио, па чак има да се чекира шта ти треба, али се не разумем претерано у све оно, тако да ми није јасно како је са 1тб харда јефитнији него онај са 600гб... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Превара. Класичан компјутер ти уграде у паковање Комодора 64, можда ти убаце и неки емулатор унутра, и то је то. И то без монитора, за цену која је у САД једно два пута већа од цене компјутера са истом конфигурацијом са врхунским монитором. Ватају на носталгију, па кога довате. Неће се они леба најест од овог новог Комодора. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука