Anti Palma Crew Написано Јануар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Имали смо и онај фамозни "епромодул" где је имао учитан турбо 250 и још неки 2001 и 2003 па смо имали скраћено учитавање макар за турбо да се не учитава са касете стално... ПС: Толико сам се разнежио да ћу сада да га повежем после многооо времена... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 +1 +1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Имали смо и онај фамозни "епромодул" где је имао учитан турбо 250 и још неки 2001 и 2003 па смо имали скраћено учитавање макар за турбо да се не учитава са касете стално... Не сећам се апсолутно ничега од свега што си написао, али ми осмех не силази са усана кад год видим нови пост на овој теми Anti Palma Crew, Ignjatije and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 То је ишло иза где се убацивали кетриџи... и онда си само учитавао игрицу.... Не могу да верујем да сам вас нашао :D RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Iako sada imamo mnogo veću i bolju tehnologiju ipak, to vreme je imalo neku čar i lepotu koju sadasnji klinci ne razumeju RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Скупимо се и мењамо "на по живот"... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Скупимо се и мењамо "на по живот"... Хахаха! И сви као навијају један за другог, а једва чекају да овај изгуби живот! Хахаха! Хвала, улепшао си ми дан, палим ја сада! У здравље! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 У здравље, брате мој! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 ZIV I ZDRAV BIO ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 http://www.ccs64.com/ На овом сајту може да се скине Ц64 емулатор... Е сада како ради и сл. нисам пробао... још... Има у дну и доста линкова на ову тему.... Милан Б је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Natasa. је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Овај је био убедљиво најбољи, јер је имао и "аутоматик" да се укључи... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Овај горе смо највише "трошили" а и овај није био лош: . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука