Jump to content

Commodore 64

Оцени ову тему

Препоручена порука

За све нас којис мо ово обожавали и "цепали" као клинци (ако админи мисле да не треба да стоје линкови нека обришу тему)

boot_screen_2.jpg

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Amiga rulez! :D

2s6ogt2.jpg

1glj6x.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

iju to je bio adrenalin frka panika akcijaaaaaaaa :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Стрелица Л, рун ретурн, десет минута учитавања и ЦАРСКИ ТУРБО 250...

А када се раштелује глава на касеташу... па наручивање касета преко Беософта... још увек чувам каталоге... ;)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Још ми је у глави команда "лоад-шифт-два-четри-2-зарез-осам":). Слабо сам се служио касетофоном, имао сам дискетну јединицу тако да сам пржио игрице преко 5,25 инчне дискете. Било је то једно искуство добро :).

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Мој још увек шљака, па ако има неко расположен да размењујемо игрице... ;)

У праву си... Једно добро искуство...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

"Press play on tape...

LOADING..."

И онда, пошто су сви користили (наравно) пиратске касете, на којима су биле свакакве компилације, чекаш да ли ће да се заледи све или да ти почне игрица.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...