Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 У том случају нема мозга и живи у средњем веку. И после кад вас опомињем кукате како ја тероришем атеисте!? Не можеш ово рећи за једног православног владику на овом форуму. Води рачуна, да не пишем пријаву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Да, дијелови Босне и Херцеговине, али никако читава авнојевска БиХ. То је тотално другачије. Владика је говорио о читавом простору историјских регија Херцеговине и Босне.Дакле не само РС или подручја са актуелном српском етничком већином. А чак и да је то критеријум-БиХ је највећим делом српска.Пре рата 64 процента су била у српском власништву,а данас Срби насељавају око 55 процената БиХ. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 sta li cemo sa keltskim zemljama... italijanskim (rimskim) zemljama... grckim (vizantijskim) zemljama... austrougarskim zemljama... britanskom imperijom... smesno je pozivati se na drzavni maksimum... pri cemu nasi nacionalisti pozivaju na teritoriju koja nikada i nije bila maksimum Srbije kao jedinstvene drzave... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Волим и ја Београд,али цела Србија се насели у БГ,а то је страшно за ову земљу. А шумадијски дух би требало да негују Крагујевац,Чачак,Гружа,Топола...У БГ вреви све се то изгуби. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Голужа: Живео сам за то да у Београду свира "Лијепа Наша" 30 јануар 2012 Вести Селектор рукометне репрезентације Хрватске Славко Голужа рекао је да је "живео за златну медаљу" на Европском првенству у Београду, коју је планирао да поклони "свима онима који су патили и страдали у рату". "Шта да кажем. Живео сам за прво место овде у Србији. Живео сам за то да овде свира (хрватска химна) 'Лијепа наша'. То би био поклон за све оне који су патили у рату. За све оне који су страдали у рату и зато ми је било стало да узмемо злато у Београду. То нам је био циљ", рекао је селектор, трећепласиране репрезентације на Европском првенству", а пренео хрватски портал Индекс Извор: Индеx.хр Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 На његову жалост, сагорео је у тој жељи Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Голужа: Живео сам за то да у Београду свира "Лијепа Наша" 30 јануар 2012 Вести Селектор рукометне репрезентације Хрватске Славко Голужа рекао је да је "живео за златну медаљу" на Европском првенству у Београду, коју је планирао да поклони "свима онима који су патили и страдали у рату". "Шта да кажем. Живео сам за прво место овде у Србији. Живео сам за то да овде свира (хрватска химна) 'Лијепа наша'. То би био поклон за све оне који су патили у рату. За све оне који су страдали у рату и зато ми је било стало да узмемо злато у Београду. То нам је био циљ", рекао је селектор, трећепласиране репрезентације на Европском првенству", а пренео хрватски портал Индекс Извор: Индеx.хр Ко још не зна за њихове комплексе. Заиста, пре ћемо се ми овакви какви смо ослободити својих комплекса него они. Не могу да разумем мешање спорта, политике и рата. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_БЛ Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Као прво, не одобравам онакву опуштеност наших навијача тим прије што се радило о унапријед контроверзној утакмици против Хрватске, али кад прочитам ову патетику из хрватске штампе... :mellow: Не могу да се смејем, примјер свега најгорега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Добродошао брате! Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Ne, ne, ne.. Čačak nije Šumadija, Ćačak je RaŠka. Ivica je iz Čačka, on je RaŠanin. Moji kumovi su iz Čačka, oni su RaŠani. Guča, Šta je to? Kragujevac je ionako beh! jer mi Aranđelovčani smo bolji Šumadinci. A Topola je naŠa aranđelovačka kolonija - živeo Veliki Aranđelovac!! Mi Šumadinci smo ti kao Toskanci u Italiji, jedan region, ponosni Toskanci, smatraju se najboljim Italijanima, ali Firenca je Firenca, Sijena je Sijena, Pisa je Pisa... Svaka gospođa tj. svaki grad ima svoj ponos. A jedna je carica, tamo u njih Rim, u nas ovde Beograd. Kao Što vidiŠ, žestoki smo lokalni patrioti, ali smo i Srbi od glave do pete.. Bog i Srbija! Posle Beograda samo jedan grad! ccvige Па шта сад, само Аранђеловац је Шумадија? :cheesy2: Рекао сам Гружа,не Гуча. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ah Valjevci, zbog jedne Valjevčanke sam dobio moje prve batine... Ја сам се окренуо југу. Ваљевчакне Нишлијке и Лесковчанке. Па да видим шта ми могу роштиљџије мераклије и ови трећи. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука