Jump to content

Nacionalizam ne valja na balkanu

Оцени ову тему

Fildza

Препоручена порука

Pogledajte sta smo uradili hrvatskim navijacima, nekad me je sramota sto sam srbin, mama i drustvo koje znam su bili u hrvatskoj i nikakvu neprijatnost nisu doziveli,naprotiv svi su odusevljeni...

e al kad nekog kljukas pricama o jasenovcu i zrtvama o milion ljudi koje je btw tito izmislio da bi se dodvoravo srbima kako ih je on spasao od ustasa, onda ocekujte ovakve stvari...

nema opravdanje, kako oni, kako ovi, to je nebitno nije vazno ko su oni nego ko smo mi...eto zasto nacionalizam, fazizam, staljinizam, tiranija, komunizam, diktatura, i totalitarizam ne radi....!!!

Подели на овим сајтовима

Правопис, брате мој...

А и шта смо им то урадили... Хајде молим те... Исто би се и нашима десило тамо... А зашто не поставиш изјаве БББ где најављују организован долазак у Бг?

Шта би било када би Делије или Гробари најавили организовани одлазак у ЗГ? И да ли би им било дозвољено?

А то што те је понекад срамота што си Србин, мислим, шта да ти кажем... тужно...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Pogledajte sta smo uradili hrvatskim navijacima, nekad me je sramota sto sam srbin, mama i drustvo koje znam su bili u hrvatskoj i nikakvu neprijatnost nisu doziveli,naprotiv svi su odusevljeni...

e al kad nekog kljukas pricama o jasenovcu i zrtvama o milion ljudi koje je btw tito izmislio da bi se dodvoravo srbima kako ih je on spasao od ustasa, onda ocekujte ovakve stvari...

nema opravdanje, kako oni, kako ovi, to je nebitno nije vazno ko su oni nego ko smo mi...eto zasto nacionalizam, fazizam, staljinizam, tiranija, komunizam, diktatura, i totalitarizam ne radi....!!!

Ову страхобалну глупост о "лажирању" Јасеновца нећу ни да коментаришем.

Заиста је страшан тај напад на хрватске навијаче,али тај пример и искуство твојих родитеља и друштва у Хрватској нису једина искуства-напади на Србе се итекако дешавају у Хрватској,укључујући и оне домаће,као што и многи Хрвати имају најлепша искуства у Србији...

Важно је ко је ко.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

to -izam je izgleda od izem ti...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Јеси ти пао с Марса или само провоцираш? Какво кљукање причама о Јасеновцу, Титове измишљотине, о чему ти то?

Подели на овим сајтовима

Па реално човек је у праву, донекле. И ми смо г..... и они су што се тиче тог национализма.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па реално човек је у праву, донекле. И ми смо говна и они су говна што се тиче тог национализма.

А њега је понекад срамота што је Србин... ;) и какав Тито, какве тајне века.... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

А њега је понекад срамота што је Србин... ;) и какав Тито, какве тајне века.... :)

Е брате мој поморавски од ових силних Срба по професији са описом радног места батинаш сваког ко му се не свиђа и мене је понекад срамота што смо у истом кошу са њима.

Зато ја лепо, локал патриотизам и ћао здраво. Прво сам Моравац па онда што сам Србин.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Е брате мој поморавски од ових силних Срба по професији са описом радног места батинаш сваког ко му се не свиђа и мене је понекад срамота што смо у истом кошу са њима.

Зато ја лепо, локал патриотизам и ћао здраво. Прво сам Моравац па онда што сам Србин.

kolo2 kolo2 kolo2 ladan ladan ladan greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...