JESSY Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 нека, и треба да се сећамо лепих ствари и неких драгих људи...колико год да нам је жао што их више нема, али исто тако ћемо се сећати и неких садашњих у будућности...тако је то у животу... :zru: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 шта сте се распекмезили, ко да су изгинули имам неке контакте, ако неком требају ... сандуче ми је дисфункционално пошто имам преко 8500 порука у њему и немам намеру да их бришем, па ми баците овде поруку ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Рибар? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 и ја бих волео да видим тог човека, немам појма шта је с њим ... отац Иван ће боље знати клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 Sećam se foruma od prije 5,6 godina To su bila vremena obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 Ситуација се заукћава, два огромна велемајстора. Мајсторица је у току! БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 Админе, пребаци тамо у пацери са форума. Омашио сам тему, бије ми Сунце у очима мојим дивним, не видим. ??? БанеЛ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 29 минута, Nikola Stojanovic рече Ситуација се заукћава, два огромна велемајстора. Мајсторица је у току! Победиће трезнији! Поет је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 38 минута, БанеЛ рече Победиће трезнији! Хахахах, ко изгуби вика гајбу, а ми већ угрејани. Спремни да љубав и топлоту пренесемо, фали ни само грејна тела. ??? Ди је онај Лига, пацијенат?? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 38 минута, Nikola Stojanovic рече Ди је онај Лига Везе си немам, оженија ли се? Поет је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 5 часа, Драшко рече To su bila vremena Skroz. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ ОСВОЈИО „GRAND PRIX WEB FEST 2010“ Захваљујући драгом Богу и Вашем цењеном присуству, свесрдној заинтересованости и завидном труду, православна презентација Живе Речи Утехе ( http://www.pouke.org ) освојила je Велику награду публике "Grand prix" na "Web festu 2010" (http://www.wfest.org/pobednici-2010 ) koji je највећи регионални Интернет фестивал посвећен избору најбољих регионалних wеb пројеката као и едукацији, промоцији и популаризацији употребе Интернета. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 21 минута, Нифада рече ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ ОСВОЈИО „GRAND PRIX WEB FEST 2010“ Захваљујући драгом Богу и Вашем цењеном присуству, свесрдној заинтересованости и завидном труду, православна презентација Живе Речи Утехе ( http://www.pouke.org ) освојила je Велику награду публике "Grand prix" na "Web festu 2010" (http://www.wfest.org/pobednici-2010 ) koji je највећи регионални Интернет фестивал посвећен избору најбољих регионалних wеb пројеката као и едукацији, промоцији и популаризацији употребе Интернета. Ajme To je bilo prije no što sam se pojavio ovdje Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 "Олуја" - 4. до 7. августа 1995. Gogić, Лидија Миленковић and Богољуб 1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богољуб 1 Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 37 минута, Јелена М. рече "Олуја" - 4. до 7. августа 1995. Ни ја. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука