Jump to content

Je l se sećate...

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

нека, и треба да се сећамо лепих ствари и неких драгих људи...колико год да нам је жао што их више нема, али исто тако ћемо се сећати и неких садашњих у будућности...тако је то у животу... :zru:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

шта сте се распекмезили, ко да су изгинули :D

имам неке контакте, ако неком требају ...

сандуче ми је дисфункционално пошто имам преко 8500 порука у њему и немам намеру да их бришем, па ми баците овде поруку ...

Подели на овим сајтовима

• 7 years later...

Sećam se foruma od prije 5,6 godina 

To su bila vremena

tenor.gif?itemid=10902378

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ситуација се заукћава, два огромна велемајстора. Мајсторица је у току!

IMG_20190804_165349.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Админе, пребаци тамо у пацери са форума. Омашио сам тему, бије ми Сунце у очима мојим дивним, не видим. ???

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Nikola Stojanovic рече

Ситуација се заукћава, два огромна велемајстора. Мајсторица је у току!

Победиће трезнији! :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, БанеЛ рече

Победиће трезнији! :smeh1:

Хахахах, ко изгуби вика гајбу, а ми већ угрејани. Спремни да љубав и топлоту пренесемо, фали ни само грејна тела. ??? Ди је онај Лига, пацијенат??

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Nikola Stojanovic рече

Ди је онај Лига

Везе си немам, оженија ли се? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Драшко рече

To su bila vremena

Skroz.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ ОСВОЈИО „GRAND PRIX WEB FEST 2010“

Захваљујући драгом Богу и Вашем цењеном присуству, свесрдној заинтересованости и завидном труду, православна презентација Живе Речи Утехе ( http://www.pouke.org ) освојила je Велику награду публике "Grand prix" na "Web festu 2010" (http://www.wfest.org/pobednici-2010 ) koji je највећи регионални Интернет фестивал посвећен избору најбољих регионалних wеb пројеката као и едукацији, промоцији и популаризацији употребе Интернета.:algabacaju:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Нифада рече

ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ ОСВОЈИО „GRAND PRIX WEB FEST 2010“

Захваљујући драгом Богу и Вашем цењеном присуству, свесрдној заинтересованости и завидном труду, православна презентација Живе Речи Утехе ( http://www.pouke.org ) освојила je Велику награду публике "Grand prix" na "Web festu 2010" (http://www.wfest.org/pobednici-2010 ) koji je највећи регионални Интернет фестивал посвећен избору најбољих регионалних wеb пројеката као и едукацији, промоцији и популаризацији употребе Интернета.:algabacaju:

Ajme 

To je bilo prije no što sam se pojavio ovdje

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...