Jump to content

Svinjetina i seks

Fildza

Препоручена порука

Е, свашта.. Да ли треба да је шарена или бјелуша, сапуњава - која даје боље резултате : ) Шта сестре кажу?

Надам се да на овом дијелу форума не угрожавам женску аутономију!

Подели на овим сајтовима

Samo pecena i przena,kuvanu mozete slobodno da konzumirate ako je prethodno skuvana u osvecenoj vodi. gringrin

Sacuvaj nas Boze,sta nekome sve pada na pamet.Prejedanje je greh i podstice na ono sto ne treba,kao i sva jaka i kaloricna hrana

Подели на овим сајтовима

Jel istina da svinjsko meso, probudjuje seksualnu zelju? ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka sto idu u crkvu kazu da svinjsko crveno meso treba izbegavati, a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...?

a jesi ih pitao za bele bubrege? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Лично ћу вам одговорити, али након овог великог данашњег дана, који се пости и са миром проводи...

Мало је неумесно данас започети ову тему, али ако нисте о томе размишљали, опроштено...

Подели на овим сајтовима

meni ovo vise lici na (u)mesno 0102_laugh

PS: a takodje mi lici i na nekog (t)rolovanog ateistu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Кад год је пост на форуму избије нека тема о сексу :)

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...

То су неке маштовите :))

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...