Fildza Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Jel istina da svinjsko meso, probudjuje seksualnu zelju? ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka sto idu u crkvu kazu da svinjsko crveno meso treba izbegavati, a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Е, свашта.. Да ли треба да је шарена или бјелуша, сапуњава - која даје боље резултате : ) Шта сестре кажу? Надам се да на овом дијелу форума не угрожавам женску аутономију! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Samo pecena i przena,kuvanu mozete slobodno da konzumirate ako je prethodno skuvana u osvecenoj vodi. gringrin Sacuvaj nas Boze,sta nekome sve pada na pamet.Prejedanje je greh i podstice na ono sto ne treba,kao i sva jaka i kaloricna hrana http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Jel istina da svinjsko meso, probudjuje seksualnu zelju? ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka sto idu u crkvu kazu da svinjsko crveno meso treba izbegavati, a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...? a jesi ih pitao za bele bubrege? :lol: Mironosica and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Лично ћу вам одговорити, али након овог великог данашњег дана, који се пости и са миром проводи... Мало је неумесно данас започети ову тему, али ако нисте о томе размишљали, опроштено... Данијел Драгичевић and Mamica Forumska је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 meni ovo vise lici na (u)mesno 0102_laugh PS: a takodje mi lici i na nekog (t)rolovanog ateistu Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јануар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Opustite se ljudi samo pitam i nisam ateista! :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Кад год је пост на форуму избије нека тема о сексу Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Кад год је пост на форуму избије нека тема о сексу Или храни, ... или оба. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka sto idu a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...? Сестре су баш у проблему. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Zato su Srbi dobri ljubavnici Srbija_smesko Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Сестре су баш у проблему. Пих, сестре муве и сестре пчеле... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ... То су неке маштовите ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Сестре су баш у проблему. Да грдан проблем, Божић па слава ова ,слава она, а не можеш да не одеш,... мученице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Пих, сестре муве и сестре пчеле... sHa_sarcasticlol .smeha. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука