Jump to content

Svinjetina i seks

Fildza

Препоручена порука

Да грдан проблем, Божић па слава ова ,слава она, а не можеш да не одеш,... мученице.

:)

Јесте. Те сармице са сланином, па ћевапи роловани у сланини, пилеће пљескавице у сланини, па сланина на снижењима у маркетима и пропагандним каталозима, сирова сланина, димљена сланина, чипс са укусом сланине... Jош када неко употреби деминутив - сланиница... Мука је то. Лако је нама да правимо пошалице.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Jel istina da svinjsko meso, probudjuje seksualnu zelju? ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka sto idu u crkvu kazu da svinjsko crveno meso treba izbegavati, a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...?

Fildzo, najbolje sam da probas.Nakrkas se lepo slanine i belog luka a zacinis sa cvarcima. Pa vidi rekciju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...?

То се, бато, прост(ачк)им српским језиком зове загорелост.

Гадљивима не препоручујем да читају даље ову поруку.

Тачно је да свињско месо може да побуђује сексуалну жељу, и то је због присуства у њему мушких односно женских полних хормона. Уколико је животиња кастрирана илити уштројена у младости (што значи да је наменски одгајана за храну), онда у месу тих хормона нема, и оно може утицати на сексуалну жељу код човека који га конзумира само на начин на који утиче и било која друга калорична храна.

Уколико се животиња кастрира непосредно пред клање, то је компромисна варијанта. Тј. то су животиње које су коришћене као расплодне, али су већ одрадиле свој век, па се онда прекољу. У том случају у месу има полних хормона, али не тако много.

Најгора варијанта је ако касапина мрзи да уштроји животињу. Онда се у тренутку клања из тестиса односно јајника у организам излучује одређена количина полних хормона. Такво неспремљено (а понекад и спремљено) месо смрди, и оно заиста делује као афродизијак.

У том смислу, најсигурнија је млада прасетина, јер се прасићи који се кољу обично наменски узгајају за клање, па се према томе убрзо по рођењу штроје.

Етеее, да не буууде пос' да говооору људи да сам џабеее одрааас'о на сееелу и да не з'ам ништа

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka...

Филке, све је овде јасно. Цуре ти се пожалиле (тактички јадно, додуше) а ти презнајаш мозак око утицаја убијених свиња на хормонски систем човека.

dobar decko

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ako je već tako dajte onda da se ljudima, koji se bave uzgojem i prodajom svinja, odobre neke subvencije od države. Ili da ih oslobode nekih poreza. Msm, država stalno kuka na pojavu bijele kuge a ovamo.... :10500:

Подели на овим сајтовима

Истини за вољу, испод површине, постоји извјесни ниво истине. Наиме, животиње су нафиловане стероидима и антибиотицима, али не вјерујем да свиње ту имају нешто повлаштен положај.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...