Mironosica Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 kako Oglo uvek izabere pesmu za bas TAJ trenutak ? Andre Williams and pink panter је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Oglo je vudu vrač ! Gdje i kada na liturgiju: jal večeras u manastir , jal sjutra u hram ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Немој неко Мрчу да ми дира! 301 .smesko. http://www.justinathompson.com/#5582216089 Таша and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 О томе како сам радосна зато што смо се препознали и што сам се поздравила се са једним нашим братом, чији идентитет до недавно нисам знала, а знам чо'ека из виђења 158 година и 6 месеци. Јадранка-Дервента, obi-wan, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 O ispovesti pred pricescivanje pravopop , odakle li da pocnem 0212_rolleyes . Драшко, SrrX91, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 О Паја Патку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 "Да ми је овај Увод научити, па да скачем од среће!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 On 6. 1. 2013. at 11:16, Лидија Миленковић рече О томе како сам радосна зато што смо се препознали и што сам се поздравила се са једним нашим братом, чији идентитет до недавно нисам знала, а знам чо'ека из виђења 158 година и 6 месеци. Jel? Ko je to? gringrin Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 On 6. 1. 2013. at 11:57, Дражен рече О Паја Патку. http://www.youtube.com/watch?v=ZLw_VUYV-d0 SrrX91, Number15648 and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 On 6. 1. 2013. at 12:21, obi-wan рече Jel? Ko je to? gringrin Е, нећу ти кажем, з'инат, па да си ИНТЕРГАЛАКТИЧКИ, а не тек, глобални модератор :P. Јадранка-Дервента and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Ја мислио да се вас двоје знате одавно. .mislise. Планирао сам доћи на литургију у Саборну у КГ крајем децембра ал клинац добио температуру па смо дошли тек сутрадан... а хтео сам питати Обија да ме упозна са Лидом... greengrin ил сам погрешно укачио нешто... хи хи Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 On 6. 1. 2013. at 12:31, Иван Илић рече Ја мислио да се вас двоје знате одавно. Ja sve znam, mene niko ne zna, samo Cak Noris... gringrin Лидија Миленковић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 А можда знаш и мене, ја сам тамо живила 4 године, од 1995-1999. А тренутно размишљам да ваља ићи савијати сарму за сутра. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Eeeeeee, sarma . Moji ne poste, pa je jeli cele prosle nedelje, smucila im se, tako da se ja sarmom sutra necu omrsiti Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Христос се роди .smesko. како би било добро да сви људи задрже добро расположење и добре односе са другим људима током читаве године,а не само када празнују (Божић,Васкрс,Рамазан,Бајрам...) algabacaju Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука