Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

О томе како сам радосна зато што смо се препознали и што сам се поздравила се са једним нашим братом, чији идентитет до недавно нисам знала, а знам  чо'ека из виђења 158 година и 6 месеци. :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

O ispovesti pred pricescivanje pravopop , odakle li da pocnem 0212_rolleyes .

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2013. at 11:16, Лидија Миленковић рече
О томе како сам радосна зато што смо се препознали и што сам се поздравила се са једним нашим братом, чији идентитет до недавно нисам знала, а знам  чо'ека из виђења 158 година и 6 месеци. :drugarstvo:

Jel? Ko je to? gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2013. at 11:57, Дражен рече
О Паја Патку.

http://www.youtube.com/watch?v=ZLw_VUYV-d0

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2013. at 12:21, obi-wan рече
Jel? Ko je to? gringrin

Е, нећу ти кажем,  з'инат, па да си ИНТЕРГАЛАКТИЧКИ, а не тек,  глобални модератор :P.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ја мислио да се вас двоје знате одавно.  .mislise.

Планирао сам доћи на литургију у Саборну у КГ крајем децембра ал клинац добио температуру па смо дошли тек сутрадан... а хтео сам питати Обија да ме упозна са Лидом... greengrin

ил сам погрешно укачио нешто... хи хи

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2013. at 12:31, Иван Илић рече
Ја мислио да се вас двоје знате одавно.

Ja sve znam, mene niko ne zna, samo Cak Noris... gringrin

Подели на овим сајтовима

А можда знаш и мене, ја сам тамо живила 4 године, од 1995-1999.

А тренутно размишљам да ваља ићи савијати сарму за сутра.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Eeeeeee, sarma :cmizdrenje: .

Moji ne poste, pa je jeli cele prosle nedelje, smucila im se, tako da se ja sarmom sutra necu omrsiti :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Христос се роди  .smesko.

како би било добро да сви људи задрже добро расположење и добре односе са другим људима током читаве године,а не само када празнују (Божић,Васкрс,Рамазан,Бајрам...) 

algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...