Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

помаже Бог

Ево ја већ 9 месеци размишљам и молим се како да измолим опроштај од жене и да је одговорим од развода,после 25 год брака.

Никако да Бог да одговор нити да пошаље помоћ .

Sacuvaj strpljenje i nadu na Boga...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Незнам више шта да мислим, од свих невоља које су се накупиле и гризу са свих страна... питам се само где ли је крај свему томе!?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Незнам више шта да мислим, од свих невоља које су се накупиле и гризу са свих страна... питам се само где ли је крај свему томе!?

Za početak odgledaj 

:D.

Sve je lakše posle dobre irske romantične komedije ;)

Подели на овим сајтовима

увек буди захвалан јер понекад лоше ствари у животу отворе очи да видиш добре ствари на које ниси обраћао пажњу раније

Подели на овим сајтовима

O čemu da pišem za Crkveni časopis.... za Božić.....
Možda da tema bude "Original"?

(Postoji originalna Božija volja za čoveka a ja sam ... njena bleda kopija...)

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

о томе да је крштење (рођење новокрштеног као Рођење Богочовека) човека важно, ал без причешћивања нема Васкрса? :)

о томе да је рођење детета највећи празник радости у човека, а рођење Богочовека радост универзума, јер победи смрт смрћу и ослободи нас ропства греха?

бедно пискарало, нисам те дуго видео  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

...о томе како ми је ћерка рекла да ће јој данас бити најлепши дан јер ће да кити јелку, а ја сам сморена и не да ми се да силазим у подрум ....али добро :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...