Vladimir Rankovic Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 o tome gde naci devojku ... gde a da te pritom ni jedna nece ili ako te hoce neces ti njuu :) kirios1 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 dokle ide ljudski bezobrazluk i licemerje ? fuj ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 помаже Бог Ево ја већ 9 месеци размишљам и молим се како да измолим опроштај од жене и да је одговорим од развода,после 25 год брака. Никако да Бог да одговор нити да пошаље помоћ . Sacuvaj strpljenje i nadu na Boga... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брка Јовановић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Незнам више шта да мислим, од свих невоља које су се накупиле и гризу са свих страна... питам се само где ли је крај свему томе!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Da li su lignje bile posne?!?! Brko, budi kul Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Незнам више шта да мислим, од свих невоља које су се накупиле и гризу са свих страна... питам се само где ли је крај свему томе!? Za početak odgledaj .Sve je lakše posle dobre irske romantične komedije ! 19горан80 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Незнам више шта да мислим, од свих невоља које су се накупиле и гризу са свих страна... питам се само где ли је крај свему томе!? увек буди захвалан јер понекад лоше ствари у животу отворе очи да видиш добре ствари на које ниси обраћао пажњу раније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Razmišljam kako da bežim iz ove nedodjije koja se zove Srbija. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 О моралности, потстакао ме ћириличар. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 О моралности, потстакао ме ћириличар. Slažem se u potpunosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 O čemu da pišem za Crkveni časopis.... za Božić.....Možda da tema bude "Original"? (Postoji originalna Božija volja za čoveka a ja sam ... njena bleda kopija...) мирођија, Драшко and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 о томе да је крштење (рођење новокрштеног као Рођење Богочовека) човека важно, ал без причешћивања нема Васкрса? о томе да је рођење детета највећи празник радости у човека, а рођење Богочовека радост универзума, јер победи смрт смрћу и ослободи нас ропства греха? бедно пискарало, нисам те дуго видео Драшко and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 amini na forumu su cudo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 ...о томе како ми је ћерка рекла да ће јој данас бити најлепши дан јер ће да кити јелку, а ја сам сморена и не да ми се да силазим у подрум ....али добро Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука