Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Да се не лажемо,не тренутно, већ годину дана,размишљам само о њој,оној која није права, готово да ми Бог послао писану потврду,да је то тако,али тешко је то прихватити... Брате, ... Али и то ће доћи на своје место, не брини. Чуј ти мене луду ! Зосима and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrijević Saša Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 @@Dimitrijević Saša, И мени су други, па ћу и ја теби да пожелим smajolik78 Hvala,bolje te našao Jelena. Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Да се не лажемо,не тренутно, већ годину дана,размишљам само о њој,оној која није права, готово да ми Бог послао писану потврду,да је то тако,али тешко је то прихватити... Onaj tvoj fazon, pelinkovac i pljuge, što si jednom postavio fotku, i onaj veliki monitor, je bilo skroz kul. Često se setim toga. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1349737297' post='726341] Onaj tvoj fazon, pelinkovac i pljuge, što si jednom postavio fotku, i onaj veliki monitor, je bilo skroz kul. Često se setim toga. Ајој,брате мој напаћени,видим да смо у сличним г... овај мукама,зрели смо за кафану ,па на под... .smil. Ево специјално за тебе та фотка,сачувао сам је: Јадранка-Дервента, Ратко :( and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Kako dobar štek. Bravo. Hvala ti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 O jednom pitanju, a to je; zašto ljudi (svjesno ili nesvjesno) vlastito "ja" stalno stavljaju u središte interesa!!? A narodni rečeno; "svakom loncu poklopac"!!? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 како ће ми испаст пита од јабука, па да се бацим на трбушњаке а вечерас.... .mislise. who knows Oglo and DankaM је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 kad je kraj ove države Malina and Pantera је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Kako boli glava...prskava´ . Ubi me polica... ;( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 како би све било лакше кад би постојала љубав, у човеку, међу људима, на свету... keka, Драшко and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 @@Pantera, колико ја схватам - биће и то, само да прођемо квалификације на овом свету 1406_love Pantera and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 ЕНГОБА, ОКСИД И ГЛАЗУРА Била на керамици Срце ми је дрхтало Од боје И нежних облика Стварање је роса Што ме јутри Да почињем да журим Јер напокон не стижем Све што хоћу Да ме не претекну Идеје и не измакне Тренутак умећа Трчим док се сударам Са сличнима – осмехнутим У тој експлозији Преобликовања себе Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Kako bi bilo lepo da živim negde u prirodi, u ovako jednoj finoj kućici... Radovanka, kirios1, keka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 зашто ми се стално спава...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 o pomerenim vrednostima zivota није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука