Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kada li ce vise izaci ti rokovi... :.mislise. :0120_angryy:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Хм..........па о много чему, али ево дио. О пјесми. Да, да.............о пјесми. О једној посебној пјесми, или мелодији, или музичком дјелу...........које би могло расплакати (али не у негативном смислу :)

Ето, о томе. 

Има ли неко неки предлог!? Ишта!? :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 18. 2. 2015. at 20:36, Драшко рече
Да али Ацке има већи стаж сестро :))) и ти ћеш у његовим годинама да накарикаш порукааа :bleh:

Znam.Znam .Sve ja znam. 0703_read

:D  LOL

:351780:

Подели на овим сајтовима

Da li da spavam nocas ili ne?! :.mislise.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Када се неком оствари нешто што бих ја себи највише желео, па се радујем и срећан сам због те особе, иако се мени још увек није остварило, нити могу да тврдим да ли ће, значи да ту особу волим!

Када ми није искрена радост, значи да ..... можда и не волим.

Завист није никад са љубављу. Нема тог 2 у 1.

А љубав се радује и срећна је због другога.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

O tome kako se moja sestra jos uvek nije porodila a kad ce ne znamo...valjda ce u toku noci...pretera ga. Uvek je bila inadzija. I sad ne mogu ni da spavam....

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

On 25. 2. 2015. at 23:35, Adelaida рече

O tome kako se moja sestra jos uvek nije porodila a kad ce ne znamo...valjda ce u toku noci...pretera ga. Uvek je bila inadzija. I sad ne mogu ni da spavam....

Па није Георгина па да се не породи :)))...није она инаџија него бебац...биће све у реду  :)  molimoli

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 25. 2. 2015. at 23:35, Adelaida рече

Ma ko je jos spavao dok mu se sestra poradjala :) To mozes samo dok se ti poradjas :P Tako smo muz i ja dremali dok sam ja radjala mladju cerkicu :))

Подели на овим сајтовима

On 25. 2. 2015. at 23:40, Снежана рече
.није она инаџија него бебац.

Sto rece jedna baba sa juga ( za svoju unuku koja je stalno plakala kad je bila beba) " Kad mu se napravi guzence ce ga izlupamo " :0102_laugh:  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

O tome kako treba da putujem 10h sutra i da predjem celu Srbiju popreko   :0222_shocked:

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 2. 2015. at 0:25, MiroslavJ рече

10 сати за попреко...па колико би ти требало за уздуж онда  7896634 Јел то путујеш возом?

Autobusom, ali presedam :( pa zato duze putujem

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 2. 2015. at 0:25, MiroslavJ рече

10 сати за попреко...па колико би ти требало за уздуж онда  7896634 Јел то путујеш возом?

Карловац - Карлобаг - Вировитица можда  :)))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Niš- Kruševac- Čačak, pa 2h pauza :D pa onda Čačak-Užice- Višegrad- Foča :)
Oduži se :)

Подели на овим сајтовима

O jednom neandertalcu. :magarac:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...