Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Да се не лажемо,не тренутно, већ годину дана,размишљам само о њој,оној која није права, готово да ми Бог послао писану потврду,да је то тако,али тешко је то прихватити...

Брате, .molitva. ... Али и то ће доћи на своје место, не брини. Чуј ти мене луду ;)!

Подели на овим сајтовима

Да се не лажемо,не тренутно, већ годину дана,размишљам само о њој,оној која није права, готово да ми Бог послао писану потврду,да је то тако,али тешко је то прихватити...

Onaj tvoj fazon, pelinkovac i pljuge, što si jednom postavio fotku, i onaj veliki monitor, je bilo skroz kul. Često se setim toga.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Ратко :(' timestamp='1349737297' post='726341]

Onaj tvoj fazon, pelinkovac i pljuge, što si jednom postavio fotku, i onaj veliki monitor, je bilo skroz kul. Često se setim toga.

Ајој,брате мој напаћени,видим да смо у сличним г... овај мукама,зрели смо за кафану ,па на под... .smil.

Ево специјално за тебе та фотка,сачувао сам је:

komp-1.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

O jednom pitanju, a to je; zašto ljudi (svjesno ili nesvjesno) vlastito "ja" stalno stavljaju u središte interesa!!?

A narodni rečeno; "svakom loncu poklopac"!!?

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

како ће ми испаст пита од јабука, па да се бацим на трбушњаке а вечерас.... .mislise. who knows :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ЕНГОБА, ОКСИД И ГЛАЗУРА

Била на керамици

Срце ми је дрхтало

Од боје

И нежних облика

Стварање је роса

Што ме јутри

Да почињем да журим

Јер напокон не стижем

Све што хоћу

Да ме не претекну

Идеје и не измакне

Тренутак умећа

Трчим док се сударам

Са сличнима – осмехнутим

У тој експлозији

Преобликовања себе

Подели на овим сајтовима

зашто ми се стално спава...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...