Тања1 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Размишљам тренутно о јастуку за спавање. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Аха, усвајамо буџет о....о... заборавих :.mislise. за коју годину? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 ...odlazem spavanje jer ako zaspim, sledece sto uradim je da cu se probuditi i otici na posao...a imam tremu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Razmisljam da li da sutra spremam punjene paprike ili bosanski lonac Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 за коју годину? протеклу Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 ...odlazem spavanje jer ako zaspim, sledece sto uradim je da cu se probuditi i otici na posao...a imam tremu биће супер Dijasporka, Лидија Миленковић and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 протеклу небитно, подржавам. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 биће супер I s ovom mislju odoh u krevet Hvala lepo I laku noc Дуња, Драшко and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 ...odlazem spavanje jer ako zaspim, sledece sto uradim je da cu se probuditi i otici na posao...a imam tremu Како си кренула закаснићеш на интервјуу за посао. Ја сам такође била на разговор за нови посао, почињем у среду следеће недеље. Дан пред разговор отишла сам на спавање у 18h. Иди спавај женска главо. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Kako da pomognem Dijasporki da razbije tremu. Mozda ovako Драшко and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Идем и ја сутра (данас) на разговор за пос`о...ал` сам заборавила за које радно место сам конкурисала. :fmqmtx: Kaludjerovic Sreten, Данче*, Dijasporka and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Идем и ја сутра (данас) на разговор за пос`о...ал` сам заборавила за које радно место сам конкурисала. :fmqmtx: "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Идем и ја сутра (данас) на разговор за пос`о...ал` сам заборавила за које радно место сам конкурисала. :fmqmtx: ПА дал си ти нормална?! Ко да је битно за које место си конкурисала, битно је да га добијеш :.mislise. Тања1, Лидија Миленковић, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Идем и ја сутра (данас) на разговор за пос`о...ал` сам заборавила за које радно место сам конкурисала. :fmqmtx: Znas li, bar, gde treba da ides...mis'iiim - na koju adresu ? :1311_womens: Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Идем и ја сутра (данас) на разговор за пос`о...ал` сам заборавила за које радно место сам конкурисала. :fmqmtx: Заблистај, С(н)еле! Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука