Markovic S. Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Sta radi neko ko je udaljen 1000 km, da li je umoran, da li je tuzan, kada ce opet doci, koliko ce ostati, da li ce jednom ostati zauvek??? Zasto rastanak boli? pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Размишљам о томе колика сам ја коњина. Дошла мама са славе, па ми послали колаче, а мени прође кроз главу: "Супер! Нећу их сада јести, оставићу да их поделимо када дође!" Упс! Не долази нико. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Размишљам о вечерашњој краткотрајној свађи са стрицем и о томе како да се помиримо. Мада ми се врзла по глави зла мисао о ''правди'' и освети, пошто ме је он увек знао шиканирати, обично кад нешто радим (како сам спор, како сам овакав, како онакав...), са неким тоновима које мени иду на живце, па мислим да је оправдано што сам му данас скресао после толико времена трпљења. Размишљам у вези са тим и о томе како мало пажње посвећујем другима, а више се бавим неким својим стварима, факсом и учењем из чега следе изговори: ''Немам ја времена за то, спремам испите'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Zasto rastanak boli? Zbog toga sto smo previse vezani za druge. Mene obicno boli rastanak sa sestrama svake godine, pre sam kao klinac plakao ko kisa, sada je to kontrolisano, a i kad sam raskidao sa prvom ljubavi bilo isto. Mislim da covek treba da prevazidje takve odnose, vezanost za druge ne treba biti toliko cementirana. 19горан80 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Dans je pocelo drugo polugodiste, dete mi je krenulo u skoli, razmisljam i verujem da ce sve biti u najboljem redu. ako se dan po jutru poznaje onda nadam se pre svega zdravlja, zatim vise truda, rada a i napretka... Драшко, мирођија, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 ... да се лепо одморим и наспавам после оволиког спремања.Нешто сам баш уморна Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Стварно је легенда и добро је познавати такву особу! Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Gde je? Šta radi? Da li je sama, ili je sa nekim?... Opušta me ova muzika! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Kako ću zbog posla zakasniti u bioskop :.mislise. Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Da li da prihvatim taj poziv ili ne?! :.mislise. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Kako sam majstor da zabrljam Срђан Ранђеловић, Dexi and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 ...o tome sta sve trebam promjeniti od ponedeljka :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Kako sam majstor da zabrljam Ех, причај ми о томе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 алиса, on 27 Jan 2015 - 19:08, каже: Kako sam majstor da zabrljam Ех, причај ми о томе... Роман могу да напишем, роман! Из више томова!!! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 О покојном Срђану Алексићу. Сјетих се да је јуче била годишњица. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука