Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dušo to su neke šifre Reci o čemu se radi, naši smo :)

Eeeee,to su misli... to ne može da se objasni rečima,reči su samo blagi pokušaji da se objasne emocije...a emocije su rezultat naših misli .Ja i da hoću,ne bih mogla da vam objasnim to što ne može da se objasni. :D

:351780:

Подели на овим сајтовима

Eeeee,to su misli... to ne može da se objasni rečima,reči su samo blagi pokušaji da se objasne emocije...a emocije su rezultat naših misli .Ja i da hoću,ne bih mogla da vam objasnim to što ne može da se objasni. :D

Slobodan tok...samo pustiš i krene.

Meni najdraži način komunikacije sa sobom :) 

(kad sam u volji, naravno)

Подели на овим сајтовима

Треба ми неко само моје место, па да се на моменте осамим и само да гледам негде тамо у даљину и да се никакав други звук чује, само шум мора како обара пену о литице и разбија је у тисуће малих сребрних капљица које ми росе лице...

Подели на овим сајтовима

O tome kako se moja draga sprema na put.

Ide u Englesku. Povoljno.

Ja se primio te dal će da sleti na Getvik ili na Hitrou.

Kad ono, ide se autobusom :0222_shocked:

Preko Francuske, preko mora, ko Viljem Osvajač :)) to liči na nju

Želim joj divan provod i ima moj blagoslov :) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

kako zelim da se isplacem,ali suza ni da krene...

i o mojoj uznemirenosti niotkud vec 4.dan...

Подели на овим сајтовима

Кека је добро,још се није породила.Подстакле сте ме да је позовем и питам,јер и ја данима мислим о њој,а што рече Јока ,очи јој нисам видела.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

O svom kompjuteru. Više ne radi kako nekada. Ne znam šta se dešava. Sve informacije sam prebacila na fleš.A i dalje je spor  kao puž.

Negde mi je nestao google...

Stalno mi se pojavljiju neki prozorčići sa strane,reklame...i nerviraju me. "Hrčete li ? "-"Ne,ne hrčem" ;"Kliknite "-"Neću da kliknem" ;Da li ste sigurni-Da;Da li ste zaista ubedjeni u to -DA.; Da li želite da vam ponovo postavimo ista pitanja-NE... Sigurno-DA. Dobro,javljamo Vam se za 5 minuta .....  :0222_shocked:

.....

Neko se ponovo igrao.

Sada se pitam da li da pozovem Miku ili Žiku da dodju i sve dovedu u normalu   ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...