Srdasce Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Sve se mislim, da bih radije podnela i da me neko isprebija. Logički gledano, ne moŠ niko da te mrcvari fizički toliko , ono, kao čovek umlatio bi te malo, bilo ko, i barem neko vreme imaš na raspolaganju...gledano jednom mora da se umori. Da ga zaboli, ruka, noga, znači ne može doveka da te neko maltretira. Ali, to kako ljudi mogu verbalno, jezički da te "zlostavljaju" , i da im jezik palaca 24 sata, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini, i da se nikad ne umore, to je ravno "ludilu". Da slušaš, slušaš i slušaš...i kakvi more, da kažeš, da ti se ič išta ne sviđa u tome? Ne, more. Još treba(š)/(m) da nabaciš(m) osmeh, kao da je to najdivnija stvar koju moje uši slušaju... Bože dragi, što me stavljaš na takva iskušenja. Majke mi mile, ravno je ludilu, podnošenje istog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 U poslednje vrijeme jako me umaraju poetske lobotomije, besumučna teoretisanja, dubioze i ostale mentalne manipulacije. Teror. Posmatram okruženje koje prekrštenih nogu, uz blago podignutu obrvu, teatralno iznosi teoriju nadasve-savršenog i nakon aplauza i spuštanja zavjese, vraćaju se umorno grbavom životu. Ponekad čujem gomilu riječi jednostavno prosutu a opet dočekanu divljenjem i sjetim se priče "Carevo novo ruho"...definitivno ću pustiti onaj glas - Ja tu ništa ne vidim. Car je nag... ... ili u prevodu - Ne lupetajte, svega vam! (rekoh li ti - hush, hush, a ti ne slušaš...tjah ) RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 O tome kako je ljubav, ovaj svet, život... Uopšte sve dobro ujedno jako jednostavno, a meni izgleda komplikovano. A sve vičem sebi: "Napred, napred, veruj da jeste!"A i o tome kako treba da odem na spavanje Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Šta reći...a ne zaplakati? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Ni o čemu najzad Zero and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Da mi je... Плутон, Лидија Миленковић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Izgleda da postoje slojevi "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 "Kao žene bile smo ograničavane u onome što možemo činiti, govoriti, misliti i osjećati. Možda ćemo mrziti to da priznamo, pa ipak duboko u sebi znamo da mnoge sile ograničavaju naše živote, a mi ih ne možemo kontrolisati. Samo osoba bez osjećaja neće osjetiti bijes koji povremeno tinja. Mislile smo da imamo samo dvije mogućnosti: poći s autoritetom i tako ga podržavati ili boriti se i tako ga podržavati. U oba slučaja možemo izgubiti.Postoji i treća mogućnost. Možemo biti ono što jesmo. Možemo vidjeti ono što je važno za nas i to učiniti.A...možda moramo proći kroz naš bijes prije nego što se odlučimo za tu opciju."Kristina Nortrup"Žensko tijelo, ženska mudrost" Pitam se, da li je Kristina ostvarila sebe kroz treću mogućnost, ako i jeste šta je to "važno za nju" ...da li je bijes, o kojem ona govori, posledica nemoći i očaja ili jednostavno urođena greška koja je na kraju i karakterna crta žene, koju prenosi dalje na ćerke kao nasleđe? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Kako energija nikada ne može biti podijeljena, izimjenjena i uništena. Kako li je tek sa Božanskom energijom. Ili su to iste energije : ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 da li da napravim zestoku zivotnu prekretnicu... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Zašto sam ćutao i kad nije trebalo... I kako ne želim da nastavim tako... Лидија Миленковић, Mилена КШ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Zašto sam ćutao i kad nije trebalo... I kako ne želim da nastavim tako... uze mi misao s tastature Zero је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 uze mi misao s tastature Hehe, pa i ti meni sa onom prethodnom... Zato sam morao da "preformulišem" Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Razmisljam sta da kuvam sutra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 ...o ovom časovniku desno...i ovoj haljini... od kad sam je vidjela Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука