JESSY Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Kako do sad nisam u toku jednog posta imala vise iskusenja kao u vrijeme ovog sada... kako sam i sebe nasla u ovoj recenici.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Kako ću fino da isključim net, obučem se i odoh da prošetam, baš je fino veče Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Kako ću fino da isključim net, obučem se i odoh da prošetam, baš je fino veče паметно... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 паметно... Danas je tako lep dan, oko 18 stepeni napolju, prosto bi bilo šteta propustiti mirnu šetnju pokraj mora... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Sve će to na kraju svih krajeva, biti ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 ..ovako, stisni zubiće i ne plači... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 kako sam umorna..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 kako sam umorna..... ti? a, tek ja! kooomaaa! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Kako sam u svemu mogla da imam osećaj, da li to nešto mogu ili ne mogu kroz život. Naprosto, koliko je to u okviru ili izvan mojih okvira...kako fizičkih, tako umnih ili recimo mera mog srca, moje duše, mog obraščića ili granica strpkjenja i mere preko koje ja ne mogu da podnosim ono šta za podnositi svakako moram... I ja i dalje, ne mogu da "provalim", kako ću s svime ovim da izađem na kraj. Hoće li to biti nešto s čim ću da se nosim do kraja svog života ili nešto što ću kad tad uspeti da preformulišem, transformišem. I što je najgore od svega: uspešno ili neuspešno. Onaj jezičak vage, još uvek nije odneo prevagu...na koju će stranu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 O tem kako cu se sutra odvaliti od spavanja u vozu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Абаут сарми са сојом, коју морам тунајт да савијам, бикоуз тумонроу радим ол деј. Srdasce је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Mislim se gde su Kordun i Milenica Ristic...nema ih danima, i baš mi nedostaju. ( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 O tome kao svetitelji održavaju univerzum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Како би требало поћи на спавање... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 sta mi je sa laptopom, bakspace dugne me vrCA NA PREthodnu stranu a nece da brise? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука