Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kako do sad nisam u toku jednog posta imala vise iskusenja kao u vrijeme ovog sada...
kako sam i sebe nasla u ovoj recenici....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kako ću fino da isključim net, obučem se i odoh da prošetam, baš je fino veče
паметно...:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

kako sam umorna.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Kako sam u svemu mogla da imam osećaj, da li to nešto mogu ili ne mogu kroz život. Naprosto, koliko je to u okviru ili izvan mojih okvira...kako fizičkih, tako umnih ili recimo mera mog srca, moje duše, mog obraščića ili granica strpkjenja i mere preko koje ja ne mogu da podnosim ono šta za podnositi svakako moram...

I ja i dalje, ne mogu da "provalim", kako ću s svime ovim da izađem na kraj. Hoće li to biti nešto s čim ću da se nosim do kraja svog života ili nešto što ću kad tad uspeti da preformulišem, transformišem.

I što je najgore od svega: uspešno ili neuspešno. :(

Onaj jezičak vage, još uvek nije odneo prevagu...na koju će stranu.

Подели на овим сајтовима

Абаут сарми са сојом, коју морам тунајт да савијам, бикоуз тумонроу радим ол деј.

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...