Sherlock H. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 mene brine što ovo većinu ne provocira ... to je kao deo njenog personalitija,stajlinga... reklame... i kad obrneš ispada da joj je ceo život reklama,fasada i sve u tom stilu... ja u tome ne vidim problem. zapravo, to je najbolji moguci odgovor na ovakve stvari-ignorisati ih a jedini kome ovo moze zaista da naskodi jeste ona sama Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Tema će biti zaključana nastavili se sa uvredljivim komentarima ....bez obzira.... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ja u tome ne vidim problem. zapravo, to je najbolji moguci odgovor na ovakve stvari-ignorisati ih a jedini kome ovo moze zaista da naskodi jeste ona sama moze,moze i usima mojim... inace budite svesni da ona ima zaista puno fanova, ne znam na koju foru..ali eto..ima ih "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 (измењено) Где ми је претходна порука?! Obrisana,kao i svaka koja bude slična toj ... Dejan Извињавам се... Вама, не њој... (и Гегули) Измењено Јануар 10, 2012 од Anti Palma Crew . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 kad bolje razmislim-ona je super... ne bi me iznenadilo da u stvari potajno slavi Boga svojim pesmama... ona je neka vrsta savremenog jurodiva koji za Crkvu radi -spolja- Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 kad bolje razmislim-ona je super... ne bi me iznenadilo da u stvari potajno slavi Boga svojim pesmama... оna je neka vrsta savremenog jurodiva koji za Crkvu radi -spolja- 0110_hahaha Ни мене. Kо нам је крив што не умемо да докучимо силне метафоре? Слутим и да је велики приложник Цркве (тик уз раме са Миром Шкорић и Фахретом...овај...Јелом Живојиновић), само што на том пољу дела тајно... (да) не зна левица шта ради десница... anajrim and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 ja bi propao uzemlju da je pokret kome pripadam ili stavu koji zastupam, JK glasnogovornik. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 mene brine što ovo većinu ne provocira ... to je kao deo njenog personalitija,stajlinga... reklame... i kad obrneš ispada da joj je ceo život reklama,fasada i sve u tom stilu... Ne bih joj pruzila zadovoljstvo da me isprovocira, ovo je ionako jeftina reklama, i samo to - jeftina, jadna, MADE IN CHINA verzija Lady Gage. Ali... i ona je cedo Bozije i nju On voli takvu kakva je, njegova je, htela ona to ili ne . Лидија Миленковић, w.a.mozart, Andre Williams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 zaista dobro rečeno... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 zaista dobro rečeno... I ja nesto pametno da kazem :D bendoff Лидија Миленковић, DYNABLASTER and anajrim је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Avaj, tesko narodu koji je porodio ovakvu nakazu... A možete misliti kako je meni, prezime Karleuša je iz Like. Ja se i ne osvrćem na te gluposti i ne čitam , lakše mi je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Mogu samo da dodam onu narodnu da cega se pametan stidi, glup se time ponosi - toliko o JK od mene Ignjatije and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ne bih joj pruzila zadovoljstvo da me isprovocira, ovo je ionako jeftina reklama, i samo to - jeftina, jadna, MADE IN CHINA verzija Lady Gage. Ali... i ona je cedo Bozije i nju On voli takvu kakva je, njegova je, htela ona to ili ne . sada si me setila na jednog brata iz crkve Baneta, ne znam da li je bio jurodiv ili se pravio, ali je jednom prilikom kada se pominjala doticna JK rekao " nemojte braco i sestre da se podsmevate i osudjujete, nema ona korist od toga, nego Bogu da se molimo za njeno spasenje i preobracanje, ja sam je odavno stavio na spisak pomjanika na molitvi" ... ko zna mozda i da poslusamo Baneta !? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Avaj, tesko narodu koji je porodio ovakvu nakazu... smej.gif Какав си лик! Дуго се нисам овако насмејала. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 sada si me setila na jednog brata iz crkve Baneta, ne znam da li je bio jurodiv ili se pravio, ali je jednom prilikom kada se pominjala doticna JK rekao " nemojte braco i sestre da se podsmevate i osudjujete, nema ona korist od toga, nego Bogu da se molimo za njeno spasenje i preobracanje, ja sam je odavno stavio na spisak pomjanika na molitvi" ... ko zna mozda i da poslusamo Baneta !? Hriscanski je. Uostalom, nije Hristos dosao na ovaj svet zato sto je roze i lep, vec bas zato sto je otis'o u ... Таша је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука