Danijela Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Ja gledala malo live Deja Vu, Aurelije and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 22 hours ago, -Владимир- рече Зовеш а нема места ни да се привири. Јел се тако ради са браћом и сестрама са форума ? За казну да обезбедиш видео снимак предавања. Trebao si barem sat vremena ranije da dodjes Bilo je guzve svakako, mala je bila ona prostorija pa zato nije moglo vise ljudi da stane. Uglavnom, gore je Danijela postavila snimak, tu je 80% predavanja, samo kliknite na Miljana odvesce vas na njegov profil na fejsu i tu mozete da gledate. Hvala onima koji su došli -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Natasa., drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Аурор and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 ivanaika, drvce, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 On 12/22/2016 at 18:40, Ромејац рече "Egg, I dreamed I was old!" Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 drvce, Аурор, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 Na zidu bratove sobe Mилена КШ, Ромејац, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 drvce, RYLAH, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 20, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2017 drvce, w.a.mozart, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Ћириличар, RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 30, 2017 Пријави Подели Написано Март 30, 2017 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука