Danijela Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 A secam se... Hvala. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Управо сада, RYLAH рече Лик који је био заробљен заједно са Арјом кад је ова упознала Џекин Х`гара, небитан лик у целом заплету, остао у некој крчми као кувар. Према једној од најлуђих теорија које круже Интернетом, он ће у седмој сезони да постане један од најбитнијих ликова и да у одсудном тренутку реши ствар On je jedini preživeli pravi potomak počivšeg kralja Roberta Barateona. Ali on je Arjin drugar, ja sam njih nešto zamišljala kao par Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече On je jedini preživeli pravi potomak počivšeg kralja Roberta Barateona. Није он, помешала си их. То је Џендри, ковач, који је тада био са њима, који је остао у Братству, и који се после није појављивао. Овај је небитан, сем ако теорије са Интернета нису тачне. Млађони, Paradoksologija and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Управо сада, RYLAH рече Није он, помешала си их. То је Џендри, ковач, који је тада био са њима, који је остао у Братству, и који се после није појављивао. Овај је небитан, сем ако теорије са Интернета нису тачне. Ahaa, tačno. Džendrija sve vreme čekam da ponovo postane relevantan. Ne može jedan od najvalidnijih pretendenata da nestane. Pontifex Emeritus and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Hot_Pie Он је своју функцију у серији завршио кад је јавио Бријени вести о Ајри. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 @Aquilius Cratus, naložio si me na 'Tit Andronik' motiv, pa sam se razočarala Nije čak ni pojeo pitu. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 1 hour ago, Pontifex Emeritus рече сматрам да стратешки не би било мудро Вестерос черупати по парче, јер би то дало времена противницима да се приберу и боље спреме за рат. зато и не сматрам да је паметно одмах ударити на Кастерли Рок и изложити се чекићу и наковњу - Ланистерима и морнарици са Ајрон Ајлендс. далеко је боље свом снагом у ослабљени центар - на Кингс Лендинг. тад би настало расуло међу противницима и остварена огромна тактичка предност од које се Ланистери не би опоравили, јер би изгубили Ајрон Троун. зато је важан Дрегнстоун као главно оперативно упориште и морнаричка база. уосталом, одатле су Таргеријени и претходни пут освојили Вестерос. To stoji, samo ako se koncentrisu na KL i budu blejali kod Dragonston-a, tek tad ce biti izlozeni napadu Eurona Greyjoya i Lanisterske flote koja je isto jaka. Neko mora da im cuva ledja sa juga flotom negde kod Dorne. Uostalom, zasto mislis da ne bi bilo bolje prvo napasti CR nego KL? Lanisteri su sami i nemaju kud. Ako im napadnes CR, koncetrisace dobar deo armije tu jer im je to mnogo vaznije nego KL, a KL ce ostati relativno prazan, sto je idealno za iskrcavanje Deneris koja ce bez problema sesti na Ajron Tron. Dakle Jarina flota i flote Tyrella i Martela napadaju CR i tako stite sa morske strane napad Eurona na flotu Denerisa kod Dragstona. Armije Tyrela i Martela sa juga u isto vreme napadaju CR. Lanisteri uvidjaju da su nadjacani, povlace dobar deo vojske iz KL ostavljajuci ga praznog da bi spasili CR. Deneris potom lagano ulazi u KL i zauzima ga. Lanisteri ili gube CR ili potpisuju primirje (ovo im je najpametnije i moguce da se to desi ranije ako Dzejmi ispali Sersei pa ne bude ovih napada sto sam projektovao). Cak i da Lanisteri i EUron brzo skapiraju sta im sledi i pokrenu svoju flotu, docekace ih flote Tyrela i Martela negde kod Dorne da sprece napad na Denerisinu flotu. Stim sto ni tada ne bi smeli prebaciti svoju vojsku u KL jer uvek ih ove dve familije mogu napasti sa juga. Varis je odigrao genijalni strateski potez kada je ove dve ostrascene familije uzeo pod saveznike. Ovo vazi samo ako se neko sa Severa ne umesa u stvar npr. Bejlis sokolve prikljuci Lanisterima posto se podzapa sa Sansom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 4 hours ago, Paradoksologija рече jedan od najvalidnijih pretendenata da nestane. Он није никакав претендент, копилад не наслеђују ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 32 minutes ago, Господин Дареалис рече Он није никакав претендент, копилад не наслеђују ништа... А и да наслеђују, како то да докаже ? Да зове екипу из ДНКа са пинка ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 15 minutes ago, Pontifex Emeritus рече за освајање КЛ неопходно им је стратешко упориште, а то је управо Дрегнстоун - острво које контролише поморске путеве и затвара прилазе КЛ са мора. које је уз то и неосвојива тврђава и породични дом Таргеријена. а тренутно нема ни моћног господара који би га бранио. Sve to stoji, nisam ni napisao da Dragostone nije stratesko uporiste i da odatle Deneris nece vrsiti operacije. Samo sam napisao da im neko mora da im cuva ovaj prilaz sa juga kod Uskog mora, a da ne bi flota Tajrela isla oko celog polukontinenta mogu lepo zajedno sa armijom da napadnu CR koji im je preko puta i dovedu do onog sto sam napisao. 17 minutes ago, Pontifex Emeritus рече можда напад на Кастерли Рок и није лоша замисао, али само као симулација која треба да натера Ланистере да повуку део снага из КЛ и околних области и тиме олакша улазак Денерис и главнине снага. међутим, само освајање КР било би незамисливо у почетној фази рата, јер ту су Ланистери најјачи, то су њихове породичне земље. Upravo zato sto su im to porodicne zemlje ce vise braniti nego KL. Ali bez obzira sto su najjaci tu, tesko da mogu da pariraju ogromnom armijom Tyrellovih i Martelovih. Uostalom, bilo je govora u ovoj epizodi izmedju Deneris i onog njenog ljubavnika o napadu na KR kad je on upitao hoce li da napadne KR, a ona rekla da on ostaje u Mirinu. Al ajd videcemo, mozda napadne samo KL sa svima zajedno i Dotrakijima i Neokaljanima i Tajrelovima i Marelovima dok Jara i flota Tajrela budu cuvali invaziju od flote Eurona i Lanistera, pa bi osvajanje KL dovelo do predaje Lanistera. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Он није никакав претендент, копилад не наслеђују ништа... Osim kad nastupa haos jer 'legitimnih' naslednika više nema (na stranu to što ih nikad nije ni bilo). Onda svašta dolazi u obzir. Pitaj Lejdi Mormont - njoj dovoljno čija krv (opet navodno) teče Džonovim venama. Pontifex Emeritus, Аурор and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Он није никакав претендент, копилад не наслеђују ништа... Uostalom, da je jasno da nije nikakav pretendent, što bi Džofri pobio svu 'nelegitimnu' decu svog 'oca'? Massacre in King's Landing Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 14 minutes ago, Paradoksologija рече Pitaj Lejdi Mormont Она се не важи, за њу су и закони физике само сугестија. 11 minutes ago, Paradoksologija рече Uostalom, da je jasno da nije nikakav pretendent, što bi Džofri pobio svu 'nelegitimnu' decu svog 'oca'? Врло могуће само зато што је psycho. Не знам јеси ли читала књиге, тамо је наглашено да они не наслеђују и да нису битни у том погледу. Мислим да је чак и Џон био мало старији од Роба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 Знате ли за Histories & Lore серијал? https://www.youtube.com/watch?v=9qKODfxCcNI RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 28, 2016 Пријави Подели Написано Јун 28, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Знате ли за Histories & Lore серијал? https://www.youtube.com/watch?v=9qKODfxCcNI Чуш Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука