Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Danijela and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 HBO smara sa ovm staticnim fotkama. Dajte bre neko tepanje "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 RYLAH and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Ходор у следећој епизоди: Mилена КШ and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 2 hours ago, Ромејац рече RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 1 hour ago, Ромејац рече Ходор у следећој епизоди: Hodor... Ho... door... Hold door... Hold... Hold the door! Hold the door! I can... I CAN SPEAK AGAIN! HALLELUJAH I CAN SPEAK AGAIN! Once I was lost, but now I was reborn to the winter!!! And I can speak! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 2 hours ago, Ромејац рече Al dizni princeze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Наслови епизода 8, 9 и 10: Episode 8: No One Episode 9: Battle of Bastards (фанови су очекивану битку већ прозвали Bastardbowl или Snowbowl) Episode 10: The Winds of Winter Spoiler С обзиром на наслов 10 епизоде (дуго очекивана књига ће се тако звати), могуће је да ће у овој епизоди Бели Ходачи напасти Зид... а можда га и сруше... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 А безвезе епизода. Почели су да специјализују ове антиклимаксе. И смара више што оне ствари са малом Бреном (која је сад најмоћније живо биће у Седам Краљевстава) само сецкају и дају на кашичицу, а Денерис им увек послужи да у некој гомили глуми аријевског еманципатора, и то буде као климакс целе епизоде. Ал макар се Бнџен коначно вратио. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 8 minutes ago, RYLAH рече А безвезе епизода. Почели су да специјализују ове антиклимаксе. И смара више што оне ствари са малом Бреном (која је сад најмоћније живо биће у Седам Краљевстава) само сецкају и дају на кашичицу, а Денерис им увек послужи да у некој гомили глуми аријевског еманципатора, и то буде као климакс целе епизоде. Ал макар се Бнџен коначно вратио. То смарање и развлачење радње су почели одмах после прве сезоне, која је по мени најбоља, најбогатија садржајем. Због тога сам и једно време престао да је гледам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 6 minutes ago, -Владимир- рече То смарање и развлачење радње су почели одмах после прве сезоне, која је по мени најбоља, најбогатија садржајем. Због тога сам и једно време престао да је гледам. Има тога. Него овде сви очекивали сад неке велике догађаје и битке, јер је реално више него основано очекивати то сад, ал оно што се десило у принципу могло и само да се преприча у три минута. Мислим, да оно у кући Тарлија узме скоро пола епизоде - глупост. Можда сам превише и очекивао, не знам, ал једино што је било битно јесте оно што се дешавало на Северу, а то су тотално исфушерисали. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Videsmo ludog kralja na kratko, vratio se Bendzi, Arja postavila zasedu za onu nadrndanu sto je mrzi od prvog dana, Vrabac ispalio Dzejmija i babu, Sam poceo da ispravlja kicmu. Sve u svemu nije bas toliko lose kao sto se cini odmah nakon gledanja. Naravno neoprostivo je sto nismo videli nikoga od trojice majstora politike, Bejlis, Veris, Tirion. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Чак су им и шале у складу са претходном епизодом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука