Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наслови епизода 8, 9 и 10:

Episode 8: No One

Episode 9: Battle of Bastards (фанови су очекивану битку већ прозвали Bastardbowl или Snowbowl)

Episode 10: The Winds of Winter

Spoiler

С обзиром на наслов 10 епизоде (дуго очекивана књига ће се тако звати), могуће је да ће у овој епизоди Бели Ходачи напасти Зид... а можда га и сруше...

Подели на овим сајтовима

А безвезе епизода. Почели су да специјализују ове антиклимаксе.

И смара више што оне ствари са малом Бреном (која је сад најмоћније живо биће у Седам Краљевстава) само сецкају и дају на кашичицу, а Денерис им увек послужи да у некој гомили глуми аријевског еманципатора, и то буде као климакс целе епизоде.

Ал макар се Бнџен коначно вратио.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, RYLAH рече

А безвезе епизода. Почели су да специјализују ове антиклимаксе.

И смара више што оне ствари са малом Бреном (која је сад најмоћније живо биће у Седам Краљевстава) само сецкају и дају на кашичицу, а Денерис им увек послужи да у некој гомили глуми аријевског еманципатора, и то буде као климакс целе епизоде.

Ал макар се Бнџен коначно вратио.

То смарање и развлачење радње су почели одмах после прве сезоне, која је по мени најбоља, најбогатија садржајем. Због тога сам и једно време престао да је гледам.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, -Владимир- рече

То смарање и развлачење радње су почели одмах после прве сезоне, која је по мени најбоља, најбогатија садржајем. Због тога сам и једно време престао да је гледам.

Има тога. Него овде сви очекивали сад неке велике догађаје и битке, јер је реално више него основано очекивати то сад, ал оно што се десило у принципу могло и само да се преприча у три минута. Мислим, да оно у кући Тарлија узме скоро пола епизоде - глупост.

Можда сам превише и очекивао, не знам, ал једино што је било битно јесте оно што се дешавало на Северу, а то су тотално исфушерисали.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Videsmo ludog kralja na kratko, vratio se Bendzi, Arja postavila zasedu za onu nadrndanu sto je mrzi od prvog dana, Vrabac ispalio Dzejmija i babu, Sam poceo da ispravlja kicmu. Sve u svemu nije bas toliko lose kao sto se cini odmah nakon gledanja. :) Naravno neoprostivo je sto nismo videli nikoga od trojice majstora politike, Bejlis, Veris, Tirion. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...