Adelaida Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Sad sam primetila nesto u vezi Belih Hodaca i Dece sume, (slike sto je @Ромејац postavio) mnogo lice jedni na druge, samo sto su Deca sume izgleda zenskog roda a Beli hodaci su muskarci...zato su im i zrtvovana samo muska deca od onih cerki Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 22, 2016 Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Одгледао 5 епизоду: Откривено је како су настали Бели Ходачи... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Hold the door! Hold the door! Мени је много дубља прича око Ходора него око тога како су настали Бели Одачи. Јес да је интересантно што смо коначно сазнали, ал колко су моћно одрадили Ходорову причу, развалили су! Значи, сад могу један спиноф кад се ова серија заврши, да се види испреплетаност прошлости, будућности и свих паралелних универзума, и како се некоме додели улога коју ће да одигра у одсудном тренутку у будућности. Значи, ова задња сцена отвара цео један универзум Само ме изненадила ситуација око Сансе, није ми логично уопште ово што се око ње десило. Нема војску, оће у рат, а одбија толку војску која јој долази на поклон. Јбг, јес да не верује лику, ал нико не би одбио такав поклон, у рату ниси увек само са онима којима верујеш. Аурор and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ово са Ходором је отворило врата новим идејама у вези дешавања из прошлости. Још пре неког времена наишао сам на једну теорију која није сматрана озбиљном. Пошто Брен може да утиче на људе у прошлости... Луди краљ је дуже времена чуо неке гласове (који нико други није могао да чује) и од тога је полудео... е сад теорија каже да је то био Брен покушавајући да му нешто каже... Adelaida and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Сад ће тек да крену да се појављују теорије. Ово отвара цео један универзум, може и цео спин оф само са овом тематиком да се отвори. Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Dal' ce Kjara i Teon da se pridruze Starkovima...? 4 hours ago, RYLAH рече Само ме изненадила ситуација око Сансе, није ми логично уопште ово што се око ње десило. Нема војску, оће у рат, а одбија толку војску која јој долази на поклон. Јбг, јес да не верује лику, ал нико не би одбио такав поклон, у рату ниси увек само са онима којима верујеш. Verujem da samo " tvrdi pazar" a mozda ce Maloprstic svejedno htela njegovu vojsku ili ne, da se bori na njenoj strani. Ono, tipa, krene bitka, Maloprstic na strani Boltonovih ( jer ga je Sansa odbila) kad ne lezi vraze, u stilu Maloprstica, okrene se protiv saveznika tj Boltonovih tokom same bitke, i uveliko doprinese njihovom porazu. To mi najvise lici na njega. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ova Kinvara izgleda sto puta bolje od Melisandre. Da li to znaci da kad skine orglicu izlgeda sto puta oronulije nadam se da nikad necemo saznati. Deja Vu, RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ходорова прича је бриљантно приказана. RYLAH, Аурор and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 1 hour ago, Плутон рече Ходорова прича је бриљантно приказана. Prilično tužna Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 I tuzna mi scena kad se ona zena zrtvuje u tunelu neposredno pred Hodorovu smrt... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Meni se u ovoj epizodi ama baš ništa ne sviđa... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Meni se ne svidja to kako su nastali Beli hodaci, ispadose i oni na kraju nekakvi zombiji nastali magijom one decurlije. Koliko sam uspeo da primetim, ona su zabola ono zmajevo staklo liku u grudi ili je to nesto drugo? Uglavnom, ova epizoda je fantasticna svaka scena je emotivna i snazna, obojena dozom tragedije koja nastaje putovanjem kroz vreme i nepromisljenom ljudskom (Brenovom) radoznaloscu, a lepo mu je onaj matori rekao da nije spreman i da se ne konektuje na ono korenje, al ne slusa razmazeno aristokratsko deriste. Al dobro nagrabusio samo jadni Hodor za ceo zivot, mada sta da se radi, sve to ima svoje razloge, cudni su putevi Rlorovi. Svakako najlepsi deo je sa Kinvarom, glumica je od sada za mene najlepsa u seriji, pretekla je Misandei, pre svega zbog ociju, ali i ostalo je u skladu sa njima. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Kako se zove ova zena sto je srusila pecinu u pokusaju da pomogne ovima da pobegnu? Hvala (pocinjem tek sad da pomalo pratim seriju prastajte) http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука