Ромејац Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 27 minutes ago, RYLAH рече Немој да спојлујеш људима баш толико, мајка му стара. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 @RYLAH Toliko je bila upecatljiva scena da sam mislio da ce uz credits da puste "pazi s kime spavas". RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Sve u svemu dobra je prva epizoda. Videli smo skoro od svega po malo, Tiriona i Verisa, Arju, Deneris, Kraljevu luku, uvek temperamentni Dorn, borbenu lejdi Brijen i nikad prevazidjenog Remzija koji je resio dilemu ukop ili kremacija u roku od par sekundi. RYLAH, ivanaika, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 hours ago, Марина Савковић рече Pitace me starost sto nisam gledala GoT, kada u starackom domu ne budem imala o cemu da pricam... Nikad nije kasno da krenes, ja sam od prosle godine poceo pa sam zaleteo u 2 nedelje sve epizode u 5 sezona odgledao bez predaha. Pre toga nisam hteo jer mi je delovalo bzvz, nisam neki ljubitelj epske fantastike a i svi su gledali, pa sam onda podlegao mainstream-u reko ajd kud svi turci tu i mali Dejo. Чунга Лунга, RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Posto nisam gledao, dzaba spojlujete, ja ionako sva ta imena sto pisete nisam popamtio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 hours ago, Плутон рече Ко још није гледао, нека спусти очекивања за ово. Melisandra je Krkobabiceva baba Плутон, Deja Vu, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 minutes ago, Adelaida рече Melisandra je Krkobabiceva baba Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 hour ago, Deja Vu рече Posto nisam gledao, dzaba spojlujete, ja ionako sva ta imena sto pisete nisam popamtio. Људи, од сад кад спојлујете, стављајте слике. RYLAH and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 7 minutes ago, Плутон рече Људи, од сад кад спојлујете, стављајте слике. Neka necemo ipak slike dosta smo videli, pogotovo Melisandre. RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 22 minutes ago, Adelaida рече Melisandra je Krkobabiceva baba Nije. Ona mu je unuka. Aquilius Cratus, RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 hours ago, Плутон рече Ко још није гледао, нека спусти очекивања за ово. Zavisi od ocekivanja Плутон, RYLAH and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 15 minutes ago, drvce рече Zavisi od ocekivanja Онда гледај Ходајућидеда, мис'им, ако волиш баш старије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Може ли ми неко објаснити од када је Арја слепа, нешто се не сећам или сам пропустио? Adelaida and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 12 minutes ago, Зосима рече Може ли ми неко објаснити од када је Арја слепа, нешто се не сећам или сам пропустио? Na kraju prosle sezone je uzela/pozajmila ono lice da bi mogla da ubije Tranta. A kako je Hakar rekao za nerpipremljene ta lica su kao otrov, zato je sad slepa. Sto ce kako vidimo posluziti za nastavak treninga i nadam se vargovanje. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 14 minutes ago, Зосима рече Може ли ми неко објаснити од када је Арја слепа, нешто се не сећам или сам пропустио? https://www.youtube.com/watch?v=ljFljgf2USk Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука