Срђан Шијакињић Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 управо сам је одгледао и исто се питам како је могуће победити када ови све што побију васкрсну и придруже себи... мораће се укључе змајеви Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Е стварно,не дају ти да заволиш неки лик,јер га убију док трепнеш,жао ми ове кеве дивљакуше,спасла је децу,али постала зомби...Џин се извукао,бар нешто... Џон је стварно постао фаца,Болтони ће разбити глупог Станиса како ствари стоје,а Калеси змајеви и та прича су ми увек били досадни и непотребни,док им сад Тирион није дошао у госте...очекујем да повали змај-краљицу... RYLAH, Срђан Шијакињић and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 А зомбије ће победити два клинца Старкових са натприродним моћима,,којих нема већ две сезоне... Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 А зомбије ће победити два клинца Старкових са натприродним моћима,,којих нема већ две сезоне... Тачно, не знам како ми то не паде на памет досад... .очекујем да повали змај-краљицу... То већ мало теже, мада би био најјачи моменат у серији коЖељ њацИ and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 То већ мало теже, мада би био најјачи моменат у серији Било би мало више бизар А мог омиљеног лика - Тајвина Ланистера - су убили Није да није заслужио, далеко од тога, ал ми некако био најбоље и најкомплетније одрађен лик, ови остали су више некако обојени неком претежном бојом, а онај је био баш прави човек, са свим својим врлинама и манама. А ову задњу епизоду ћу дефинитивно да одгледам опет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 http://comicbook.com/2015/06/01/game-of-thrones-what-is-jon-snows-sword-made-of-/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Ja vam rekoh Znači tri puta sam gledala sinoć bitku E da i Zoske je u pravu, gde su bre ona dečurlija? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 С којом облашћу у тој серији се идентификујете( само немојте сви у глас рећи СЕВЕР) ? Мени је некако онај зид према северу прирастао за серце и то "монаштво". Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Sever i Dorna. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Мени је некако онај зид према северу прирастао за серце и то "монаштво". + 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 ivanaika and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Ovaj je sigurno jedan od najinteresantnijih likova: коЖељ њацИ and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Срђан Шијакињић and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Не знам да ли је неко већ поставио, ако није обавезно погледајте ivanaika, Лазар Нешић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Ovo me zanima ali čini se da odgovor ne postoji http://scifi.stackexchange.com/questions/55639/what-are-the-origins-of-the-white-walkers Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука