Аурор Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Kad ce S05E05? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 https://popcorntime.io/ Hvala, ja sam nasla samo 3 epizode tamo gde inace gledam Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Одгледо сам све четри. Оћете да вам укратко препричам шта се све дешава? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Samo ako oćeš da ne dočekaš zalazak sunca. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 Одгледо сам све четри. Оћете да вам укратко препричам шта се све дешава? Valar Morghulis! RYLAH, w.a.mozart and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 samo za fanove https://www.pouke.org/forum/topic/17411-%E2%98%85-facebook-covers-%E2%98%85/page-9#entry1284311 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Kada ce 5 epizoda....zna li neko? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Kada ce 5 epizoda....zna li neko? 10.05. ...што значи да ће сутрадан, у понедељак, већ моћи код нас да се погледа. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 @@Solomon Kane, Ona verovatno misli na ove procurele kopije niskog kvaliteta koje se vrte oko po torentima od prve do pete epizode. A prica se da negde ima i peta i sesta na nekim privatnim serverima. Prosto mi je nejasno kako ljudi ne mogu a sacekaju ponedeljak i da uzivaju u 720p/1080p snimku umesto onog mracnog. polumutnog snimka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 10.05. ...што значи да ће сутрадан, у понедељак, већ моћи код нас да се погледа. Hvala... Ne mislim na te po Torentima....mada mi je tesko da cekam...ali strpljen spasen Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Hvala... Ne mislim na te po Torentima....mada mi je tesko da cekam...ali strpljen spasen Нема то везе са торентима...просто тог датума излази 5. епизода. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Prosto mi je nejasno kako ljudi ne mogu a sacekaju ponedeljak i da uzivaju u 720p/1080p snimku umesto onog mracnog. polumutnog snimka. Ниси ти онда наишо на праве снимке Avocado and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 @@Solomon Kane, Ona verovatno misli na ove procurele kopije niskog kvaliteta koje se vrte oko po torentima od prve do pete epizode. A prica se da negde ima i peta i sesta na nekim privatnim serverima. Prosto mi je nejasno kako ljudi ne mogu a sacekaju ponedeljak i da uzivaju u 720p/1080p snimku umesto onog mracnog. polumutnog snimka. Да...нема потребе за журбом...а и слађе је малчице сачекати. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Зар се никада нећеш окрунити, млађи Баратионе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Зар се никада нећеш окрунити, млађи Баратионе? Рилах? Са ким и о чему збориш? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука