Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Da li ste zaintresovani za druženje posle liturgije 9.1.2012 ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 ocigledno da niste HRISTOS SE RODI ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 За дружење увек јесмо, само што из Београда нисмо... 4869 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 ma i ovima iz Beograda je daleko p.s. molim administraciju da zakljuca temu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Piiii, niko da se javi... kak`i su ovi Beogradjani, bruka... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Може ако у БЛ организујете Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Piiii, niko da se javi... kak`i su ovi Beogradjani, bruka... Притисла криза,нема се кеша Шалу на страну,не знамо ништа,ни шта тачно,ни где,ни шта обухвата тај доручак... Леп предлог али ми је мало нејасан. Јел то доручак у ресторану или се само тако зове ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Притисла криза,нема се кеша Шалу на страну,не знамо ништа,ни шта тачно,ни где,ни шта обухвата тај доручак... Леп предлог али ми је мало нејасан. Јел то доручак у ресторану или се само тако зове ? moja ideja je bila da se nadjemo negde na liturgiji ,Bogu hvala sad ih ima svaki dan ,i posle toga da odemo negde na pice ,moze svako da ponese nesto za dorucak da se stavi na sto na zalost zelje su jedno ,realnost drugo molim administraciju da zakljuca temu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ја бих радо , ал' радим у понедељак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 moja ideja je bila da se nadjemo negde na liturgiji ,Bogu hvala sad ih ima svaki dan ,i posle toga da odemo negde na pice ,moze svako da ponese nesto za dorucak da se stavi na sto na zalost zelje su jedno ,realnost drugo molim administraciju da zakljuca temu Штета,баш сам мислио да ће доћи више људи на Божићни доручак... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Тања, предлог ти је диван и ја сам веома заинтересована, али такође радим, тако да и поред навеће жеље не могу доћи. Мислим да већина београђана из истог разлога не може да дође а не да нису заинтересовани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 I ja bih išao na molitveni doručak, ali ne znam može li mi voz stići u vrijeme doručka? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 I ja bih išao na molitveni doručak, ali ne znam može li mi voz stići u vrijeme doručka? Ако будеш користио авионски саобраћај,стижеш : :P Montenegro Airlines (YM 200) polijetanje: 08:15 - Tivat (BEG) terminal 2 tip aviona: Fokker 100 slijetanje: 08:55 - Belgrade (BEG) terminal 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Тања, предлог ти је диван и ја сам веома заинтересована, али такође радим, тако да и поред навеће жеље не могу доћи. Мислим да већина београђана из истог разлога не може да дође а не да нису заинтересовани. ja sam na raspustu i zaboravila sam da je radni dan zato sam i molila administraciju da zatvori temu a mi se vec vidimo ,negde na veceri :) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ništa Zoske, ovo je molitveni doručak zatvorenog tipa "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука