Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 29. 1. 2014. at 0:12, Zero рече
Treba mi zagrljaj :D

MrManHUG.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2014. at 12:08, JESSY рече

MrManHUG.jpg

E Tessy ovaj forum bez tebe nebi imao dusu!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2014. at 12:11, Trifke рече
E Tessy

It`s JESSY! And you`re right. That girl, she`s got the soul 0703_read

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2014. at 12:15, Драшко рече

It`s JESSY! And you`re right. That girl, she`s got the soul 0703_read

I saw that I made mistake! Thank you! It is important that we agreed. :good2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 29. 1. 2014. at 12:08, JESSY рече

MrManHUG.jpg

Živa bila, i hvala ti puuuno, evo jedan i od mene za sve ovde prisutne :bighug:

• Волим 1

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

On 30. 1. 2014. at 7:44, Natalija28 рече

Lose sam i tuzna sam. Mada sam obicno crazy optimista, koja se trudi da tesi druge... al ne moze da uvek budes veseo i nasmejan...valjda zivot je takva stvar.

Радость моя, Христос Воскрес! :bighug:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

al ne moze da uvek budes veseo

ne moze...ali to lose raspolozenje uspevas da prebrodis znajuci da posle kise uvek dolazi sunce.... :0442_feel:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pomešano.

Ravnodušnost, pretenduje. Izluđuje me i dalje, ljudska ta nonšalantnost. Ja, pa ja, ja pa ja. Kada je drugo biće, kao da je ono smeće. Kada su ljudi, onda očekuju da im padaš ničice. Izluđuje, more. Da iskočiš iz kože.  Koje bre dokazivanje...misli šta hoćeš. Radi šta hoćeš. Čini šta hoćeš. Nisam Vam ja bre, mama svima. Ne, ne, ne tooo. Ne, ne, ne...to nije lepo. Ne, ne, ne...sram te bilo.  Koliko je Vama godina? Molim?!  Koliko je meni? Prema tome, molim Vas ja...  :)

Подели на овим сајтовима

On 30. 1. 2014. at 10:49, Srdasce рече

Pomešano.

Ravnodušnost, pretenduje. Izluđuje me i dalje, ljudska ta nonšalantnost. Ja, pa ja, ja pa ja. Kada je drugo biće, kao da je ono smeće. Kada su ljudi, onda očekuju da im padaš ničice. Izluđuje, more. Da iskočiš iz kože.  Koje bre dokazivanje...misli šta hoćeš. Radi šta hoćeš. Čini šta hoćeš. Nisam Vam ja bre, mama svima. Ne, ne, ne tooo. Ne, ne, ne...to nije lepo. Ne, ne, ne...sram te bilo.  Koliko je Vama godina? Molim?!  Koliko je meni? Prema tome, molim Vas ja...  :)

Ovo je kao neka mono drama? Sviđa mi se!!  :D  Mislim da je ovo još lepše uživo!  :D

Подели на овим сајтовима

On 30. 1. 2014. at 10:49, Srdasce рече

Pomešano.

Ravnodušnost, pretenduje. Izluđuje me i dalje, ljudska ta nonšalantnost. Ja, pa ja, ja pa ja. Kada je drugo biće, kao da je ono smeće.

Занимљиво да готово сви ваши постови,а и  теме, су по принципу "me, my self and I " , а сад као брига за другога ,и то у драмској изведби ?!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 30. 1. 2014. at 18:30, Зосима рече

Занимљиво да готово сви ваши постови,а и  теме, су по принципу "me, my self and I " , а сад као брига за другога ,и то у драмској изведби ?!

Nebih se sa tobom slozio. Cak naprotiv. Ona je ovde vise prijateljske brige i saucesca pokazala nego mnogi ali na jedan mozda neobican nacin za nas. Nije ona kriva sto ima izuzetan dar za pisanje i sposbnost da pokaze razumevanje za druge a da ih time ne povredi; Za nju sve mozes reci samo ne da je egoista.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Lose sam i tuzna sam. Mada sam obicno crazy optimista, koja se trudi da tesi druge... al ne moze da uvek budes veseo i nasmejan...valjda zivot je takva stvar.

Proći će...  :pivo:

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...