Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 3. 4. 2013. at 11:28, БАБА рече

Evo, upravo je kuvam ! Hvala ! P.S. Inače imaš divno ime, moja najdraža sestra se tako zove, i molim te nemoj da mi persiraš !

Хвала на комплименту... А покушаћу да не персирам :) Надам се да ће мој рецепт помоћи molimoli . Мени помогне...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Уморно, после посла ишао право на Коларац, наш кум Сале је имао соло наступ са оркестром, и развалио је добош  0503_music одличан перкусиониста. Драго ми је због њега!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2013. at 20:39, Драшко рече

Уморно,

викенд је пред тобом, следи одмарање...:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2013. at 20:47, Биљана рече

Добро сам и чекам!

ко чека, тај дочека....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Синоћ сам заспао негде око 1 сат после поноћи и пробудим се јутрос око 6:31. Значи, тренутно умирем, а не могу да легнем да спавам, јер мењам брата Дејана Бићанића данас (и наредних дана) код њега у фирми.

Али, лепа страна свега, одлучио сам да себи поклоним нешто, па сам ишао да купим нову тастатуру и миш :)

Ову тастатуру ћу држати што дуже могу у најлону, јер ми је прошла била препуна пепела од цигара, мрвица од хране, а вероватно и још нечега о чему не смем ни да размишљам :)

Подели на овим сајтовима

Боље сам него што сам заслужио. 

Легао сам јутрос око један сат, устао у пола седам па у школу.
Навикао сам да кратко спавам, па и нисам уморан. 
Читам форум, висим на фејсбуку и слушам музику. 
:))

Подели на овим сајтовима

преморено али добро, скувао чај, сад ћу купам дете, после ћу се закуцам

сутра опет акција, од очног преко логопеда до концерта, прекосутра на базен надам се да се испливам ко човек

волим акцију, најбољи сам кад се истрошим :)

добро ми је кад сам на форуму

(опет ме уватио напад причања) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2013. at 20:18, Драшко рече

опет ме уватио напад причања)

само ти причај....нормалне животне ствари....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...ево напокон једног лепог сунчаног и топлог дана.... 0442_feel ...драги моји, како сте ми..... grouphug1

ево, видим , појавила се и Баба....:)  баш сам се питала шта је са њом....а нема и Кеке....и Сање 87..... :nene:

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ehej!!! Tu sam ja, pratim Vas, imala sam neke nenormalne glavobolje, a i čika zuba me dokusurio, nisam bila sva svoja, i onda mi bilo mrsko da se oglašavam u takvom raspoloženju.

Pozdrav za sve! Hvala Jessy što misliš na mene *)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2013. at 12:57, БАБА рече

Ehej!!! Tu sam ja, pratim Vas, imala sam neke nenormalne glavobolje, a i čika zuba me dokusurio, nisam bila sva svoja, i onda mi bilo mrsko da se oglašavam u takvom raspoloženju.

Pozdrav za sve! Hvala Jessy što misliš na mene *)

е, супер што си нам сада добро.... slavabogu и што си опет ту..... :0104cheesy:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 12. 4. 2013. at 20:34, keka рече

takeoff  evo i mene draga Jess! Pozdrav dragi moji  d13qw7qišaimaba

ето, одмах је лепше кад нам се јавите....:)   :)   :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...