Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 19. 9. 2016. at 7:23, Дијана. рече

Expand  

Ja ovo ne razumijem... zaista.
Pročitala sam i objašnjenje, koje je slijedilo nakon ovoga, i još mi je nejasnije.
Ne shvatam poentu.

Edit - OT - Dobro, i osjećaj je divan. Prva kafa i osmijeh na licu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2016. at 8:36, Ayla рече

Ja ovo ne razumijem... zaista.
Pročitala sam i objašnjenje, koje je slijedilo nakon ovoga, i još mi je nejasnije.
Ne shvatam poentu.

Edit - OT - Dobro, i osjećaj je divan. Prva kafa i osmijeh na licu.

Expand  

Jeca je opisala šta se desilo dok je vozila kola, odnosno kakvu je nesreću izbjegla, a Diki je reagovala majcinski povezujući to sa njenim ranijim pisanjima i salama u vezi svoje voznje i savjetovala je da dobro razmisli o sebi, svojim unutrašnjim bolovima, malo i začinila standardno sa svjesnim ili nesvjesnim preko koga djeluje "onaj". Malo je pretjerala iz najbolje namjere, jer to sto se desilo Jeci moze se desiti bilo kome i nije rijetko. Neka nastavi da vozi, to je jedini način da bude bolja u vožnji automobila i da stekne rutinu i iskustvo. Mada na putu često ne zavisi sve od nas, pogotovo u Beogradu.

Znas i sama kako ljudi voze na putu od Niksica do Podgorice, nedavno su poginuli dečko i djevojka koji su se vraćali sa sudjenja u Nikšiću.

Drago mi je da si ti dobro:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2016. at 9:04, Ronald рече

Jeca je opisala šta se desilo dok je vozila kola, odnosno kakvu je nesreću izbjegla, a Diki je reagovala majcinski povezujući to sa njenim ranijim pisanjima i salama u vezi svoje voznje i savjetovala je da dobro razmisli o sebi, svojim unutrašnjim bolovima, malo i začinila standardno sa svjesnim ili nesvjesnim preko koga djeluje "onaj". Malo je pretjerala iz najbolje namjere, jer to sto se desilo Jeci moze se desiti bilo kome i nije rijetko. Neka nastavi da vozi, to je jedini način da bude bolja u vožnji automobila i da stekne rutinu i iskustvo. Mada na putu često ne zavisi sve od nas, pogotovo u Beogradu.

Znas i sama kako ljudi voze na putu od Niksica do Podgorice, nedavno su poginuli dečko i djevojka koji su se vraćali sa sudjenja u Nikšiću.

Drago mi je da si ti dobro:)

Expand  

Shvatila sam šta je Jelena rekla, i taj post mi je ličio na zahvalnost...glasno izrečenu misao uz olakšanje. Nije tražila svajet, tako da me je Dijana iznenadila.
Prirodno da nakon svega napisanog treba da ide - Jelena, drago mi je da se sve završilo dobro. Nek si nam živa i zdrava. :)

Hvala, Ronalde. Nadam se da si i ti dobro. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 12. 10. 2016. at 9:12, Ayla рече

Shvatila sam šta je Jelena rekla, i taj post mi je ličio na zahvalnost...glasno izrečenu misao uz olakšanje. Nije tražila svajet, tako da me je Dijana iznenadila.
Prirodno da nakon svega napisanog treba da ide - Jelena, drago mi je da se sve završilo dobro. Nek si nam živa i zdrava. :)

Hvala, Ronalde. Nadam se da si i ti dobro. :)

Expand  

Tačno, ali Dijana je iz najbolje namjere reagovala tako kako je reagovala, dosta čudno, ali dobro, dešava se, njoj je to malo i profesionalna deformacija jer bi voljela da radi kao socijalni radnik, naročito pri Crkvi ukoliko bi tako nešto postojalo. Voli da savjetuje. Nije mislila nista loše, kasnije se izvinila.

Naravno Ayla, dobro sam, mada se ja uvijek osjećam prelijepo:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

258tngw.jpg 

Лудница коју покушавам довести у ред и на послу и у глави :windy:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

таман сам помислила да не могу бити горе, кад гле! може и горе..... ментални шамар, попуцали су ми сви неурони, не знам како се држе, не знам више ни зашто се држе.... тренутно, више бих волела озбиљну болест него овај кошмар....

Подели на овим сајтовима

On 19. 10. 2016. at 14:49, АлександраВ рече

таман сам помислила да не могу бити горе, кад гле! може и горе..... ментални шамар, попуцали су ми сви неурони, не знам како се држе, не знам више ни зашто се држе.... тренутно, више бих волела озбиљну болест него овај кошмар....

Expand  

Zašto dozivljavas da te tako uznemire stvari koje dolaze spolja ? 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Не бих била лоше / заправо добро / да не мислим о сутра, а сутра идем у зону најцрњег могућег сумрака и осећам се  сумрачно. 

А идем у РФЗО  испостава Вождовац.....е кукуууу мени.:(

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 19. 10. 2016. at 15:15, Sofija_ рече

Budi milostiv Gospode, i pomozi Aleksandri i Rapsodiji, daj im snage da se izbore sa svojim problemima, molim ti se Gospode!

:bighug::bighug:

Expand  

Хвала Софи, даће Бог .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 19. 10. 2016. at 15:04, АлександраВ рече

не знам.... ствари долазе споља директно као мач у мене... 

Expand  

Ne boj se . Budi poput samuraja i brzo se reši neprijatelja , ne dozvoli da to poremeti tvoj mir ... nemoj tim mislima da dajes previše prostora ... sledi svoj put i ne boji se savršenstva ... zato sto ga nikad nećeš postići ....  

:351780:

Подели на овим сајтовима

Не дај се Александра. Препостављам да имаш неке ситне ствари које могу да те испуне и поправе расположење. Бави се са тиме.

Отерај те своје негативне мисли у п...:D и натерај себе на позитивније мили.Знам да није лако , али је изводљиво. Не смеш себи да допустиш такав луксуз да клонеш.

Надам се да ће ово мало да те орасположи.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ево још нешто за разбобригу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...